Slaven Antic jelenkezése!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 07. 10.
310
2 363
LV karakter
Bobby Kramber
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Slaven Antic, becenevem Esi/Slave, tizenhét éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 69,863 jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< Legfőképp az adminok munkáját segíteni, és a kisebb kérdésekben válaszolni pl:Munkák, szabályazok, ts ip, fórummal kapcsolatos dolgok. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< számomra nagyon sokat jelen az hogy segíthetek másokon, pl: ts ügyeken vagy akár IG idg adminsegéd ként, legfőképp azért szeretnék S.G.H lenni hogy tudjak állandóan segíteni a játékosoknak és az adminoknak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Tizenhét évesen már be nyől az ember feje lágya és ez alól én sem vagyok kivétel, és ez a 69,000 játszott percem alatt sok tapasztalatot szereztem a szerveren, a megoldó képességem is több helyen is megnyilvánult és több adminügyön is ahol jelen voltam többször nekem kellett ki javítanom az admint. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A korona vírus miatt egyre több időt vagyok itthon, úgy 6,7 órát, de ha elkezdődik a suli akkor úgy 3-4 maximálisan. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam még bannolva kép: https://imgur.com/a/PeLtCGr >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam, kép: https://imgur.com/a/qLZKSLy >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kezdeném a pozitív tulajdonságaimmal, személyem szerint magam egy jó munka erőnek tartom, amit szeretek azt teljesen minden bele dobással csinálom, tisztelet tudatos viselkedés ok nélkül nem szidalmazok senki szüleit sem másik családtagját, figyelmesség:több kisebb dolgot is megjegyzek az lehet akár lényeges vagy lényegtelen. Negatív:forró fejűség, kisebb dolgokon is fel tudom idegesíteni magam ilyen pl egy rossz szó, néha idegesítő vagyok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Persze szeretnék admin lenni a szerveren, miért szeretnék admin lenni? Egyszerűen azért hogy több dologban tudjak segíteni a játékos társaimnak, és az egyik célom az hogy admin legyek a SeeMTA szervéren, rendesen tudnám végezni az adminnal járó dolgokat adminduty stb, legális és illegális frakióban is volt már részem, így mind két félt megtudom érteni egy bizonyos ügyben, kisebb szerveren már töltöttem be adminisztároti szerepet és képben vagyok a parancsokkal. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A korona vírus miatt egyre több időt vagyok itthon, úgy 6,7 órát, de ha elkezdődik a suli akkor úgy 3-4 maximálisan. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam még bannolva kép: https://imgur.com/a/PeLtCGr >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam, kép: https://imgur.com/a/qLZKSLy >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kezdeném a pozitív tulajdonságaimmal, személyem szerint magam egy jó munka erőnek tartom, amit szeretek azt teljesen minden bele dobással csinálom, tisztelet tudatos viselkedés ok nélkül nem szidalmazok senki szüleit sem másik családtagját, figyelmesség:több kisebb dolgot is megjegyzek az lehet akár lényeges vagy lényegtelen. Negatív:forró fejűség, kisebb dolgokon is fel tudom idegesíteni magam ilyen pl egy rossz szó, néha idegesítő vagyok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Persze szeretnék admin lenni a szerveren, miért szeretnék admin lenni? Egyszerűen azért hogy több dologban tudjak segíteni a játékos társaimnak, és az egyik célom az hogy admin legyek a SeeMTA szervéren, rendesen tudnám végezni az adminnal járó dolgokat adminduty stb, legális és illegális frakióban is volt már részem, így mind két félt megtudom érteni egy bizonyos ügyben, kisebb szerveren már töltöttem be adminisztároti szerepet és képben vagyok a parancsokkal. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először megkérdezném hogy mennyire jártas az RP szervereken vagy ez az első szerver ahol játszik, amennyiben nem játszott még más szerveren akkor elmagyaráznám neki hogy mi is az a "RP=RolePlay", RolePlay=szerepjáték ez azt jelenti hogy úgy kell viselkedni ahogy valóságban is tennéd, és ha nincs annyira az rp szabályokkal képbe akkor elmagyarzám neki hogy mi az a PG/PowerGaming, PG annyit foglal magában hogy olyan dolgok csinálsz amit a valóságban sem tennéd és így fokozatosan folytatnám a többivel, és itt jönnek szóba a /me parancs és a /do parancs, a /do olyan cselekvést fejezi ki amit a karater nem tud vagy nem kivitelezhető, a /me a cselekvés hátható dolgaira tér ki, de vannak több parancsok is a /ame röviden arra való ami a karakteren nem látható dolgok pl /ame arcán egy tetoválás. Itt jönnek a munkák az F1-es gombbal hozza elő és ott több dolgot is megtalál, és ugye a telefonszámok, taxi=3612 333 333 és vonatatós=3612 222 222, OMSZ=104, rendőrség=107, a fontosabb dolgokat feltüntetném az első lenne a homegomb, a homegombnál megtalálja az adminokat, a frakció részleget, és a karakter kisebb leírását, megtalálja a PP fület telefonszámmal együtt, és a beállításokat is. Én ezeket gondolom a fontos dolgoknak. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Az első az lenne hogy közölném vele hogy adminsegéd vagyok, és megkérdezném miért is kellene a vhspwan-t, amennyiben megfelelő indokot adott, továbbítanám egy adminnak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia, amennyiben te ppzted a fegyvert és van bizonyítékod akkor keress fel egy admint, amennyiben pp-s fegyvert vettél akkor már a figyelmeztetés nem számít mivel nem te ppzted. >>

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: space cadet

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.