Skines fegyver bizonyíték nélkül?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BANKÁR

Barangoló
2019. 01. 18.
126
194
24
V4 karakter
Jeon MInho
Sziasztok!

Jó ideje még V3-on vásároltam egy Hello Desert Eagle-t.

Terveztem aktívan visszatérni a játékhoz, viszont a képet már rég kitöröltem, LOG meg végképp nincs lementve..

Így nyílván ha Rendvédelmis RP szituáció van bizonyíték nélkül elvehetik, viszont nem tudom az aktuális szabályzatban Skines fegyvert rabolni lehet ha pl. olyan szituációba keverednék?

codish

Újonc
2022. 05. 23.
51
70
Győr
V4 karakter
----
LV karakter
----
V2 karakter
-------
Hello, ha írsz a Facebook oldalnak, akkor utána tudnak nézni és elküldik neked a bizonyitékot.
- Mivel már lejárt a fegyók bejelentése így már nem nagyon tudod visszaigényelni (Javíts ki ha tévedek, én úgy tudtam 7.13-ig lehetett ezt megtenni.)
- Illetve ha nincs bizonyitékod skines fegyverre elvehetik. (Ha tévedek javítsatok ki)

#Edit: Itt lenne egy kép Lumberjacktől.
#Edit2: Ha nem tudod megnyitni a képet, akkor pont előtt lévő i betüt töröld ki és a pontot, utána müködni fog.

Kép

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
655
2 625
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
- Mivel már lejárt a fegyók bejelentése így már nem nagyon tudod visszaigényelni (Javíts ki ha tévedek, én úgy tudtam 7.13-ig lehetett ezt megtenni.)
Helyes az információ, ha 07.13-án 23.59-ig nem nyitottál topicot a bejelentésről a megfelelő bizonyítékokkal, sajnos elúszott ez a hajó, mivel hiába szereznél bizonyítékot a support által, 07.14-től már csak a bizonylat fogadható el.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.