Skinekkel kapcsolatban ötlet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

wheezy

Barangoló
2019. 01. 24.
89
58
Cheyenne
V4 karakter
Anthony Forelli
LV karakter
🤍
V2 karakter
🤍
Sziasztok, előszónak annyi, hogy lehet buta ötlet, meg felesleges, de jobban festene a szerveren és több lényege lenne a szemüveg kiegészítőnek.

Maga a kimenetele: Sok alap San Andreas-os skinen ami bent taláható a szerveren rajta van az alapból rámodellezett szemüveg, ezt szimplán le lehetne róla editelni így a szemüveg kiegészitő értelmet nyerne annál a skinnél.

Pár kép, hogy mire is gondolok:
Screenshot_1.png
ex.png
Screenshot_2.png
ex2.png
Screenshot_6.png
ex3.png

Screenshot_4.png
ex4.png
Screenshot_3.png
ex5.png
Screenshot_5.png
ex6.png

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Mondasz valamit ezzel, mert több dolgot ki lehetne hozni belőlük úgy, mert tehetnénk rájuk másfajta szemüvegeket is, vagy, ha nem szeretnénk, akkor nem lesz rajta.

Arthur

Újonc
2019. 01. 10.
38
132
Cső. Azon véleményen vagyok, hogy röhejesen festene a fentebb látható skineken a SeeMTA által használt szemüveg kiegészitő.

• Tetszik
Reactions: bubbi és Butch

Reszelii

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 20.
224
134
V4 karakter
Dreehem_Krasniqi
LV karakter
Lola Wayer
Szia. Ez teljesen felesleges ötlet , mi értelme lenne ennek a scriptnek. Kell vele dolgozni is elég időt szerintem a fejlesztőknek is van jobb dolga ennél hogy ilyeneket vezessen be. Inkább a felesleges modellezéseket kellene kivenni és kicsit az FPSre rámenni , ahogy nem rég ezt megtették. De még biztos vannak bent felesleges dolgok a szerveren. Ezzel csak növelnénk a felesleges dolgok raktárát. De azért sok sikert a laphoz.

Bowi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 27.
271
240
V4 karakter
🥀
LV karakter
Lucio Escudero🥀
V2 karakter
🥀
Szia, röviden tömören . Jól tudod te . Felesleges . Semmi értelme nem lenne hiszen vannak bőőven olyan skinek amiken nem található szemüveg kiegészítő .

Reszelii

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 20.
224
134
V4 karakter
Dreehem_Krasniqi
LV karakter
Lola Wayer
Szia, röviden tömören . Jól tudod te . Felesleges . Semmi értelme nem lenne hiszen vannak bőőven olyan skinek amiken nem található szemüveg kiegészítő .
Arról nem is beszélve hogy van kiegésztő formájában szemüve rész. Azt meg hogy a sima skinröl levegyük teljesen feles valakinek ugy tetszik. :D

wheezy

Barangoló
2019. 01. 24.
89
58
Cheyenne
V4 karakter
Anthony Forelli
LV karakter
🤍
V2 karakter
🤍
Őszintén nem értem miért lenne felesleg egy szimpla skin cseréje, semmit nem vonna maga után, nem lenne FPS csökkenés s más. Itt nem arról van szó, hogy van más skin is amin nincs szemüveg, hanem az, hogy feleslegesen rámodelezett dolgok vannak egyes skineken amiket egyszerű módon 2 perc alatt el lehetne távolítani.

• Tetszik
Reactions: Skylot

Reszelii

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 20.
224
134
V4 karakter
Dreehem_Krasniqi
LV karakter
Lola Wayer
Őszintén nem értem miért lenne felesleg egy szimpla skin cseréje, semmit nem vonna maga után, nem lenne FPS csökkenés s más. Itt nem arról van szó, hogy van más skin is amin nincs szemüveg, hanem az, hogy feleslegesen rámodelezett dolgok vannak egyes skineken amiket egyszerű módon 2 perc alatt el lehetne távolítani.
Van sima skin amire tudsz alakítani. A panelt is mekellene rá írni , akkor a scriptet is mekellene rá írni. Nem olyan orbitálisan nagyon nagy munka Vortyék számára , mivel tudnak fejleszteni. Viszont az hogy ezzel üssék el az időt felesleges. Akkor töltsék az időt azzal hogy bugokat javítanak a szerveren. (Pl:. Most nincs suttógás és hasonló dolgok)

wheezy

Barangoló
2019. 01. 24.
89
58
Cheyenne
V4 karakter
Anthony Forelli
LV karakter
🤍
V2 karakter
🤍
Van sima skin amire tudsz alakítani. A panelt is mekellene rá írni , akkor a scriptet is mekellene rá írni. Nem olyan orbitálisan nagyon nagy munka Vortyék számára , mivel tudnak fejleszteni. Viszont az hogy ezzel üssék el az időt felesleges. Akkor töltsék az időt azzal hogy bugokat javítanak a szerveren. (Pl:. Most nincs suttógás és hasonló dolgok)
A suttogás is ugyan annyira haszontalan dolog mint ez esetben akkor ez a skines téma, szimplán meg lehetne oldani annyival, hogy: Keith Kory mondja: (suttogva) Csá öreg. vagy hasonló, nem nagy kunsz.

• Tetszik
Reactions: Butch

Reszelii

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 20.
224
134
V4 karakter
Dreehem_Krasniqi
LV karakter
Lola Wayer
A suttogás is ugyan annyira haszontalan dolog mint ez esetben akkor ez a skines téma, szimplán meg lehetne oldani annyival, hogy: Keith Kory mondja: (suttogva) Csá öreg. vagy hasonló, nem nagy kunsz.
De az bocsi hogy így mondom de nem igazán praktikus. ha /c és beírod akkor az. De a te skin modellezésednek mi haszna? A suttogásnak pedig azért gondolkozz el nagy haszna van. Városházán fegyvert adsz el akkor üvöltözöl? :D

• Vicces
Reactions: Butch

wheezy

Barangoló
2019. 01. 24.
89
58
Cheyenne
V4 karakter
Anthony Forelli
LV karakter
🤍
V2 karakter
🤍
Az én skin ötletemnek vizuálisan van haszna, másrész rp helyzetekben is jó lehetne. Én nem tudom mikor láttam utoljára embert aki városházán árulta volna nekem a fegyvert. De nem szeretnék felesleges kommenteket a topic alatt, idővel eldől, hogy a vezetőségnek tetszik-e vagy sem, a posztot azzal kezdtem, hogy LEHET BUTA ÖTLET, de kinek mi.

Reszelii

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 20.
224
134
V4 karakter
Dreehem_Krasniqi
LV karakter
Lola Wayer
Az én skin ötletemnek vizuálisan van haszna, másrész rp helyzetekben is jó lehetne. Én nem tudom mikor láttam utoljára embert aki városházán árulta volna nekem a fegyvert. De nem szeretnék felesleges kommenteket a topic alatt, idővel eldől, hogy a vezetőségnek tetszik-e vagy sem, a posztot azzal kezdtem, hogy LEHET BUTA ÖTLET, de kinek mi.
Figyelj , legalább vannak ötleteid ezt támogatom. Persze RP szituációban jó lenne , de először Bugg , FPS hibák javítása stb. Támogatom , majd eldöntik hogy felesleges vagy hasznos. Sok sikert kívánok neked. :)

• Imádom
Reactions: wheezy

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
RP szerver.. RP-zd le nyugodtan, hogy leveszed a szemüveget, etc. Egyébként pedig nagyon csúnyán néznének ki, ha nem lenne rajtuk a szemüveg. És egyébként is az ötletet haszontalannak tartom, már ne haragudj.. Nagyon sok skin közül tudsz Bincoban válogatni. Pár skinnek van modolt változata is, szerintem megtalálod a megfelelőt magadnak. :D

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.