Skinek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Emilijen

Újonc
2019. 01. 21.
1
4
Sziasztok!
Szerintem sokakat zavar (bár nem tudom) hogy sok embernek ugyan az a skine.
Szerintem lehetne több skin estleg modolt vagy ugy létrehozni karaktert mint GTA 5 ben és ruha boltokat berakni, hogy lehessen ruhákat venni.

Köszi hogy elolvastad.

Utoljára szerkesztve:

Slim

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 11.
684
1 078
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Hi,elég macerás lenne megcsinálni,mint a GTA V-ben, de aztán ki tudja.Van egy olyan selytésem,hogy a közeljövőben,már bemt is lessz,csak nem itt.A modolt skines dologra,amit írtál,mire gomdolsz?Mert ha az ilyen fullHD GTA ONLINE-os skinekre ,az szerintem felejtős.

Emilijen

Újonc
2019. 01. 21.
1
4
Hi,elég macerás lenne megcsinálni,mint a GTA V-ben, de aztán ki tudja.Van egy olyan selytésem,hogy a közeljövőben,már bemt is lessz,csak nem itt.A modolt skines dologra,amit írtál,mire gomdolsz?Mert ha az ilyen fullHD GTA ONLINE-os skinekre ,az szerintem felejtős.
Nem a gta 5 osokre hanem mint amik már vannak is benne

creenyw0w

Újonc
2019. 01. 10.
70
103
24
Debrecen
V4 karakter
Jason Chapman
LV karakter
Jason Chapman
Ennyi civil skin van amennyit látsz. Sok skint ugyebár a frakciók használnak és ezért tartod kevésnek.
Több skint meg nem tudnak berakni a játékba.

atyreek

Az igazi erő belülről fakad.
2019. 01. 10.
346
999
26
V4 karakter
Justin Velasco
Elég ennyi skin, mert a szerveren úgy is fogsz találkozni ugyan olyan skinű emberrel mint ami neked van. Ugye bár, több embernek is tetszik egy skin, és azt felveszi, és máris azonos. Jó ez így, ez a legkevesebb probléma a szerver életében.

CarlosWright

Barangoló
Modeller
v4
2019. 01. 11.
75
1 516
Győr Vármegye jogú főispánság
V4 karakter
Zachary Underwood
LV karakter
Frank Redwood
Ha a ruhák alatt arra gondolsz, mint az alap játékban CJ ruhái, akkor az felejtős, mivel csak ő öltöztethető a játékban. Illetve a skinek mennyisége nem fog változni, mivel sajnos ez egy véges szám. Kereken 299 skin van tudtommal az MTA világában. Ebbe beletartozik a frakciók, fejlesztők, civilek, petek skinjei is. Esetleg skin csere még előfordulhat, de a darabszám nem fog változni az biztos.

• Tetszik
Reactions: Eyestone és Mervin

szab

Veterán
See Game Helpdesk
LV
2019. 01. 10.
2 596
9 544
22
LV karakter
Callum Burks
Szerintem is bőven elég ez a skin mennyiség ami most jelenleg bent van. Szerintem semmi értelme ennek.

uDuNN0

Újonc
2019. 01. 10.
22
12
V⚡HARSAROK
V4 karakter
Rain_Perkins
LV karakter
V2 karakter
A kiegészítők ezt a célt szolgálják.
Egyedibbé teheted vele a karaktered küllemét, igaz sokan visszaélnek a kiegekkel, elfunolják, stb. Pont elég amennyi skin most bent van.

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 912
4 557
32
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Szerintem is bőven elég ez a skin mennyiség ami most jelenleg bent van. Szerintem semmi értelme ennek.
Ilyen kommentek utan elgondolkodom hogy egyáltan elolvassatok a kommenteket?
Nincs szó ilyenekről hogy növélnék skinek számát.
Eze gy fix szám nem fog változni. Inkább lezárom ezt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.