Sziasztok! Lenne két darab ötletem, amit fel is vázolnék nektek pontról pontra.
Két skin javítása:
Gondolom sokaknak szemet szúrt az alábbi két skinen észlelhető "hiba" (a kiálló részre gondolok a skin ruházatán)
Ha felmászol valahova, vagy csak oldalra fordítod a kamerád, beülsz egy kocsiba ezzel fogsz találkozni ha az alábbiak közül valamelyik skint használod. Apróság, igaz, viszont szerintem nem lenne rossz cserélni/javítani, mivel jómagam is használom az elsőt.
Ezen a két skinen észlelhető (94 és 204):
Miért is lenne jó ez?
Szerintem elkerülhető lenne az, hogy az emberek egy része TDMA-nak és Cops and Crocks-nak nézze a szervert. Eléggé nonszensz az, hogy elmennek körözött autóval a traffipax előtt, üldöztetik magukat és utána kiszállnak AK-val darálni, mert nekik van. Korlátozni szeretném ezt, nem betiltatni. Bőven elég egy Uzzi-val járkálni a városban, mintsem egy AK 47-essel semmi indok nélkül. Ezek csak nagykaliberű fegyverre (plusz azokra amik a karaktered hátán látszódnak, Desert-et és a TEC-et leszámítva) lennének érvényesek, tehát P90, M4, AK-47, Sniper és Vadászpuska, meg persze a sörétes és a SPAZ.
Köszönöm, hogy elolvastad a topicom. Az építő jellegű hozzászólásokat szeretettel várom, viszont a szidkozódást kerüljük el, legalább ebben a topicban.
Utoljára szerkesztve: