Skinek kijavítása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Sziasztok! Lenne két darab ötletem, amit fel is vázolnék nektek pontról pontra.

Két skin javítása:
Gondolom sokaknak szemet szúrt az alábbi két skinen észlelhető "hiba" (a kiálló részre gondolok a skin ruházatán)
Ha felmászol valahova, vagy csak oldalra fordítod a kamerád, beülsz egy kocsiba ezzel fogsz találkozni ha az alábbiak közül valamelyik skint használod. Apróság, igaz, viszont szerintem nem lenne rossz cserélni/javítani, mivel jómagam is használom az elsőt.

v0a1r3l.png

Ezen a két skinen észlelhető (94 és 204):
8cg70xk.png
6D8QIO1.png

ÚJ SZANCKIÓ/ENNEK A CSELEKEDETNEK A SZANKCIONÁLÁSA VALAMILYEN FORMÁBAN:
A napokban észleltem, mint rendvédelmis, hogy egyre több az olyan ember, aki semmiféle ok nélkül hord magánál nagykaliberű fegyvert. Kiemelem, hogy NEM azt mondom ezzel, hogy ne lehessen nálad nagykaliber, viszont ha nálad van (hátadon) akkor, és csak is akkor viseld ha van rá indokod (pl ATM rablás, túszejtés, egyéb akciók), mivel bőven elég magadnál hordani mindennap egy kiskaliberű lőfegyvert, mintsem egy AK-47-el a hátadon furikázni fel-alá a városon. Gondoljunk csak a való életre, egy bandás/maffiózó/gengszter nem fog magánál hordani egy nagyvárosban nagykalibert, ha semmi szüksége sincs rá abban az időtartamban.
Miért is lenne jó ez?
Szerintem elkerülhető lenne az, hogy az emberek egy része TDMA-nak és Cops and Crocks-nak nézze a szervert. Eléggé nonszensz az, hogy elmennek körözött autóval a traffipax előtt, üldöztetik magukat és utána kiszállnak AK-val darálni, mert nekik van. Korlátozni szeretném ezt, nem betiltatni. Bőven elég egy Uzzi-val járkálni a városban, mintsem egy AK 47-essel semmi indok nélkül. Ezek csak nagykaliberű fegyverre (plusz azokra amik a karaktered hátán látszódnak, Desert-et és a TEC-et leszámítva) lennének érvényesek, tehát P90, M4, AK-47, Sniper és Vadászpuska, meg persze a sörétes és a SPAZ.

EDIT: Az utolsó pont a civilekre szólna, akik nem rendelkeznek megfelelő karakter alakítással, leírással, történettel.

Köszönöm, hogy elolvastad a topicom. Az építő jellegű hozzászólásokat szeretettel várom, viszont a szidkozódást kerüljük el, legalább ebben a topicban.

Utoljára szerkesztve:

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Sok szórakozás lehet abban, hogy fórumot nézegeted amikor már Thommas írta meg, hogy elég lesz belőled. Te voltál az az ember, aki az alábbi kettő miatt játszott a szerveren amíg meg nem kapta a jogos banját. Érdekes, hogy akiknek szólna főképpen ez, azok "haha" reakcióznak.

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Sok lehetőséged van arra, hogy ezt megold, nem kell ehhez folyamodni.
Így meg úgy, kiraktak a szerverrol, jajj kit nyom? Teher esett le a valamrol amikor kiraktak
Mégis nézegeted a fórumot és írogatsz ilyen topicochoz. Egyébként nem felétek irányult ez az egész, egy szóval sem lettetek megemlítve a topicban.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: bakk és qpido

wex

𝖕𝖍𝖆𝖓𝖙𝖔𝖒 👤
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 09.
933
2 104
V4 karakter
Dexter Bowman
LV karakter
Louvell Parks
Szerintem ezt most itt be lehet fejezni... nem azért van ez a topic, hogy ti itt megvitassátok ezeket a dolgokat. Ott van a PÜ, írjátok meg ezeket ott.
Nem szólok többször.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Heló!
A 2-es ID jű skinnek is van egy hibája, igaz az nem ugyanaz,amit te leírtál, de azt is lehetne javítani, majd holnap készítek róla egy képet, hogy mi a baja pontosan a skinnek. Nem mindig látszik, de a legtöbb animnál igen.

• Tetszik
Reactions: Sense és badzsics

Boss69

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
243
431
Las Venturas
LV karakter
Cyrus Phoenix
Hali!
A skines rész apróság de mindenképp szebbé tenné valamilyen szinten a játékot, a fegyveres ötlet viszont remélem csak egy rossz vicc. (Nem, nem darálni járok fel a szerverre.)

• Tetszik
Reactions: Custer és Its lit

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Azért nem ártana, mert sokan emiatt jönnek fel a szerverre, ezért írtam ezeket, hogy ne egy TDMA 2.0 legyen. Viszont valami más megoldást is lehetne rá kieszelni, hirtelen ez jutott eszembe, mert a meglátásom szerint nem reális ami pár embernél megy.

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Itt azzal van a gond, hogy valaki 0 karaktertörténettel játsza a világi terroristát meg a maffiózót. Ha fel van normálisan építve a karaktere akkor hordjon AK-t nyugodtan, már ha olyan a karaktere.

• Tetszik
Reactions: COPY és badzsics

Mateh

Klaviatúra gyilkos
2019. 07. 10.
717
5 409
V4 karakter
Gyorgy Sztojka
LV karakter
Kadyr Nuradilov
A realitás keretein belül való civil személy alakítása jelen volt valaha?

• Tetszik
Reactions: Sense és badzsics

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Ismerek pár embert, aki reális civil karaktert hozott létre a szerveren. Viszont van egy közeg (ami sajnos a többség), akik miatt mondtam az alábbi ötletemet, hogy visszafogjuk ezt. Bár igaz, hogy nagy szó ez az egész, de szerintem a civil részeleget reálisabb irányba terelné, mert az alábbi ötlet nem az illegális frakciók miatt jött létre, azokkal nincsen bajom, főleg veletek nem @MaTeh .

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: COPY és Sense

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.