Sissy Cohen >> Miroslav Kocis [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Sylvia

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
320
1 281
V4 karakter
_Sissy_Cohen_
LV karakter
🙈
V2 karakter
🙉
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Sissy Cohen

Panaszra tett személy InGame neve:
Miroslav Kocis

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RK/NonRp, OOC Stílus, Fun

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Előzmény: Két napja szerveztünk egy bulit. (07.26.) Kereken 28 perc alatt sikerült egy jól induló buliból egy totális DM partyt generálni, amiből ugyan ügy nem lett, mert ilyen apróságokon már senki nem akad fenn, de...

A képen jól látható, hogy kik haláloztak el, mert valakik "teljesen RP-sen" voltak olyan kedvesek és egy kupacba rendezték a hullákat.

Hősünk előtte egy késsel vett részt a csihi-puhiban. Hatalmas elánnal vetette magát bele az rp-be, 1-2 embert leszúrt, ezután elfutott kocsijához, be tette a csomagtartóba a kést és sietett vissza szelfizni a hullákkal, közben ironikusan megkérdezte: "Mi történt itt?". Ekkor kapta sajnálatos módon a kokit. :(

Tehát, miután az adott "RP-ben" életét vesztette, nem sokkal utána megjelent Angel Pineban, hogy ő jött (újra?) RPzni, amikor még bőséggel az az rp szál futott, aminek részeként ő meghalt.

image.png

[2023-07-26 22:42:13] [Output] : Miroslav Kocis ordítja befelé: ENGEDJ BE!
[2023-07-26 22:42:19] [Output] : *** Werner Forssman bezárta egy Mercedes-Benz 190E Evolution II ajtaját.
[2023-07-26 22:42:19] [Output] : Sissy Cohen mondja: Az ur ne jöjjön be.
[2023-07-26 22:42:20] [Output] : Miroslav Kocis ordítja befelé: MEGJÖTT APÁTOK!
[2023-07-26 22:43:06] [Output] : Miroslav Kocis ordítja befelé: Az Endrét ne engedjétek be, de engem belehet!

IC nyilván nem akartuk beengedni, mert minek, abból jó sosem sült még ki, de ez nem volt probléma a fiatalember számára, ő valahogy mégis bemászott egy amúgy kerítéssel körbevett épületbe és csak úgy besétál, mert ez teljesen természetes. Mindezt úgy, hogy mint fentebb írtam, ő meghalt előtte kb negyed/fél órával, de neki az első dolga éledés után visszajönni, mert Rp-re éhes.

IC/OOC meg lett kérve, hogy menjen ki, amire is az alábbi választ kaptam:

[2023-07-26 22:49:44] [Output] : [22:49] Sissy Cohen: (( menj ki kérlek. ))
[2023-07-26 22:49:58] [Output] : [22:49] Sissy Cohen: (( ic szerint nem lettel beengedve, az ajto zarva hatul ))
[2023-07-26 22:50:26] [Output] : [22:50] Miroslav Kocis: (( ne remegj kérlek ))
[2023-07-26 22:50:27] [Output] : [22:50] Miroslav Kocis: (( rpvan ))
[2023-07-26 22:50:29] [Output] : *** Reuben Moskowitz bezár egy interiort.
[2023-07-26 22:50:29] [Output] : [22:50] Silvester Rudolf: (( xd ))

Mirolslav_Kocis__ooc_stilus.png

Nem gondolom, hogy egy teljesen normális és elfogadható kérésre ilyen stílusban kéne ooc írni.
Valamint, ha nincs beengedve, akkor ne jelenjen meg elviekben bezárt ajtók mögül csak úgy, főleg nem halála után ugyanabba az rp szálba.

Teljes log

Megjegyzés:
A PK-t azért ma írom, mert ma érek rá. :) Köszönöm.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

_Foxii_

🕊 Invictus maneo🕊
2020. 11. 24.
294
1 049
V4 karakter
Ariana Luchese
Sziasztok! Mivel az illetékes ki van bannolva fórumról ezért a válaszait én fogom nektek továbbítani.

Itt is lenne a válasza az úrnak:
Szia kedves Sylvia, tudtommal az RK = halál utáni bosszú = Revenge kill , Tudsz kérlek bizonyítékot mutatni hogy én vissza jöttem és megöltem tőletek bárkit is? Halálom után, igen bejöttem az épületbe. Mivel ismerem Saul-t , és Rudolfot is, és kíváncsi volt a karakterem a történésre. De nem folytam bele olyan meghatározóan az rpbe ( megjegyezném hogy nem az ott történt eseményről beszéltünk, hanem a két szervezet közötti kapcsolatról, már szerintem az az rp szál befejezettnek számított a lövöldözés végétől ) érdekes módon csak téged zavart a dolog hogy ott vagyok, A stílus lehet lehetett volna kicsit finomabb, de igazából megkértelek hogy ne húzd fel a vizet mivel rp-van. A selfizős állítás pedig hamis, hiszen nem szelfiztem. Hanem meglettem kérve az ismerősöm által hogy le fotózzam , másodjára pedig nem értem miért ne lehetne a script általi lehetőségeket kihasználni. További napot mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztve:

Sylvia

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
320
1 281
V4 karakter
_Sissy_Cohen_
LV karakter
🙈
V2 karakter
🙉
Nagyon jók az ismereteid, csak hiányosak. :)

-Nem térhetsz vissza ugyanabba a szituációba, ha a karaktered elhalálozott vagy súlyosan megsérült az RP során, még nézőnek sem.

↳ Ez RK-nak minősül.

A két szervezet közötti kapcsolatról? Melyik részét nevezed kapcsolatnak?

Azt amikor,

- megjelennek az épp aktuális buli helyszínén, IC szándékosan bicskanyitogató és provokatív viselkedést vesztek fel (megmagyarázva azzal, hogy hiszen nektek ilyen az IC karakterük, ezt rpzitek :D ), és teljesen lényegtelen, hogy szépen vagy csúnyán van szólva, megkérve, mindig ti vagytok a sértett fél.
Ebből a sértettségből fakadóan verekedést, késelést, több esetben lövést generáltok, mi több, ha valaki meghal az adott "rp szituációban", az mit sem számít, mert a következő alkalommal az adott illető pont ugyanúgy ott van, mintha mi sem történt volna.

Vagy azt, amikor,

a semmiből, minden rp előzmény nélkül odaléptek emberekhez és konkréten badarságokat vagy sértő rp-ket generáltok?

Nincs a frakcióink közt se ic, se ooc kapcsolat és nem is lesz, mert nem vagyunk kíváncsiak arra, amit csináltok nap, mint nap.

Az meg hogy mibe folytatódott az rp, nem jogosít fel, se a további rp-ben való részvételre halálod után, se sértegető ooc stílusra.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 182
6 455
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Szerinted rendben van, hogy visszamész egy olyan RP -be ahol meghaltál?
Ez egyáltalán nem így megy, ha egyszer meghalsz egy RP -ben akkor az számodra véget ért és nem mehetsz vissza.
OOC stílust nem érzem annyira sértőnek, hogy jailt adjak rá, az RK -ra kapott 300 percet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.