Sisko Cocaj(ex Ilir Cem), Zef Ali - Zion Carter [Vigil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zsemje1337

Zöldfülű
2023. 10. 10.
153
226
Győr-Moson-Sopron
www.hasznaltauto.hu
V4 karakter
🚫
LV karakter
gonzalo_carnicer
V2 karakter
🚫
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Sisko Cocaj, Zef Ali >

Panaszra tett játékos neve:
<
Zion Carter >

Panasz oka:
<
RP Nélküli farm feltörés.(többször??) (Egyszer bizonyítottan), Leaderrel való fenyegetőzés(?) >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Farm betörés/feltörés. , Leaderrel fenyegetés(?) >

Megjegyzés:
<
Hello, többszöri alkalom után idegesített minket a dolog kértünk tőle rp-t a farm feltöréssel kapcs szimplán érdekelt a menete.. kiderült, hogy nem volt róla rp így gyanítom az előző 2ről sem történt. Pontos napot tudok mondani esetlegesen azért, hogy megtalálja Zion a készített képeket. A panaszom egyértelmű: RP Nélküli farmfeltörés(többször??), Leaderrel való fenyegetőzés (Lulu a leaderünk) Köszönöm. >

R1M

Zöldfülű
Támogató
2021. 04. 11.
151
143
Szekszárd
LV karakter
Zion Carter
Hali nekem az egyik farmos dologról vannak képeim. Ha küldtök időpontot, akkor vissza tudom keresni az előzőt is.
Nem a Leadereddel akartam fenyegetőzni, ezt rosszul gondolod, csak mivel valamilyen szinten ismerjük egymást, ezért meg akartam volna beszéni az ügyet.
Ts-n nem volt akkor éppen fent. Azóta meg nem voltam fent a szerveren.

Lehet, hogy jobban le kellett volna RP-zzem a farm betörését, de heti szinten látok olyat, hogy valaki betör egy interiort és ő sem ír semmit, (még egy admin sem)csak amit script autómatikusan beír. A többi dolgot le RP-ztem.

Ennyit szerettem volna hozzá fűzni, elnézést ha ez téged/titeket rosszul érintett, többet nem lesz ilyen.

Utoljára szerkesztve:

Vigil

Peluza Vișinie~KVSC 1907
2019. 01. 10.
764
1 424
21
Kolozsvár
Ebben az esetben maga a szituáció sem reális. Egy egyszerű Deputyként kimész egy drogtermesztés helyszínére. nem is egyszer. A rendvédelmen belül vannak olyanok, akik ezzel foglalkoznak, nekik kellett volna szólnod, nem egyedül akciózni. A betörést pedig valóban le kellett volna RP-zned, mivel nincs minden rendőrnél egy kos a zsebében. Ezekre legközelebb figyelj oda.
A szankciót megkapta a szerveren.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.