>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
< Joe Everett >
Édesanyja leánykori neve:
< Haley Smith >
Születési helye,ideje:
< San Fierro 1994.02.05 >
Bejelentett lakcíme:
< Las Colinas, Bird ST. 12. >
Telefonszáma:
< 38761120156775 >
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen, rendelkezem >
Van tapasztalata a munka terén?:
< Van, mert vidéki buszsofőr vagyok >
Önéletrajz (5-10 mondat):
< San Fierroban születtem, 1994-ben egy 4 tagú szerető család másokdik gyermeke ként.15 éves koromban a szüleim egy tragikus autóbalesetben elhunytak.A testvérem vett magához és nevelt fel.A jogosítványt könnyű szerrel letettem.Ő buszsofőrként dolgozott, úgyhogy amikor eljött az ideje hogy dolgozzak, könnyen tudott nekem munkát intézni buszsofőrként.Nem a legjobban fizetett de arra elég volt hogy tudjak magamnak egy lakókocsit venni, amibe a jövőhéten költözök be, úgyhogy jelenlegi lakcímem a testvérem lakása.Azért szeretnék taxis lenni hogy egy jobban fizető szinten tudjam kamatoztatni a vezetési tehetségemet. >
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
< Pálinkás Pál István >
Hány éves vagy?:
< 14 >
Játszott perceid száma?:
< 7304 >
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://i.imgur.com/DoYTVJp.jpg >
Mesélj magadról (5-10 mondat):
< 14 éves vagyok.Most megyek középiskolába.A leírt önéletrajznak természetesen semmi köze a valósághoz. Nemrég kezdtem játszani a szerveren, de nagyon élvezem,és a nyáriszünet miatt most fent tudok lenni elég sokat.Ja és a normálisan vezess című adminjail egy lemerült vezetéknélküli egérnek köszönhető fél óra volt... >
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Elolvastam,tudomásul vettem,és elfogadom >
Jelentkező aláírása:
Pálinkás Pál István
Pálinkás Pál István