Sipike jelentkezése a W-taxi társaságához.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Sipike

Barangoló
2019. 07. 28.
85
5
Kalocsa
V4 karakter
Joe Everett
LV karakter
Joe Scoville
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

< Joe Everett >

Édesanyja leánykori neve:
< Haley Smith >

Születési helye,ideje:
< San Fierro 1994.02.05 >

Bejelentett lakcíme:
< Las Colinas, Bird ST. 12. >

Telefonszáma:
< 38761120156775 >

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen, rendelkezem >

Van tapasztalata a munka terén?:
< Van, mert vidéki buszsofőr vagyok >

Önéletrajz (5-10 mondat):
< San Fierroban születtem, 1994-ben egy 4 tagú szerető család másokdik gyermeke ként.15 éves koromban a szüleim egy tragikus autóbalesetben elhunytak.A testvérem vett magához és nevelt fel.A jogosítványt könnyű szerrel letettem.Ő buszsofőrként dolgozott, úgyhogy amikor eljött az ideje hogy dolgozzak, könnyen tudott nekem munkát intézni buszsofőrként.Nem a legjobban fizetett de arra elég volt hogy tudjak magamnak egy lakókocsit venni, amibe a jövőhéten költözök be, úgyhogy jelenlegi lakcímem a testvérem lakása.Azért szeretnék taxis lenni hogy egy jobban fizető szinten tudjam kamatoztatni a vezetési tehetségemet. >

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

< Pálinkás Pál István >

Hány éves vagy?:
< 14 >

Játszott perceid száma?:
< 7304 >

Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://i.imgur.com/DoYTVJp.jpg >

Mesélj magadról (5-10 mondat):
< 14 éves vagyok.Most megyek középiskolába.A leírt önéletrajznak természetesen semmi köze a valósághoz. Nemrég kezdtem játszani a szerveren, de nagyon élvezem,és a nyáriszünet miatt most fent tudok lenni elég sokat.Ja és a normálisan vezess című adminjail egy lemerült vezetéknélküli egérnek köszönhető fél óra volt... >

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Elolvastam,tudomásul vettem,és elfogadom
>
Jelentkező aláírása:
Pálinkás Pál István

Geriprof

Barangoló
2019. 01. 11.
92
51
V4 karakter
George Everett
LV karakter
Sam De Florez
V2 karakter
-
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.