Elutasítva Simon Cooper - Ryan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
C

CrazyHitman

zoldlogo.png

Neved:
< Simon Cooper >

A ban időpontja:
< 2018-11-01 18:42:04 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Ryan , de Ryu kérte. >

A ban oka:
< Súlyos OOC minősítés. >

Amiért szeretnéd az unbant:

<

Eléggé régen történt már, több mint 1 és fél éve, volt elég időm gondolkodni azon, amit tettem. Nagyon megbántam amit cselekedtem.
Előző unban kérelmekben leírtam mindent, így többet ide már nem nagyon tudok írni indoklásul.
Edit: Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemel még egy esélyt, mint ahogy említettem, nagyon megbántam amit tettem. Szeretnék már újra LV-n játszani haverokkal, szeretnék újra a közösség tagja lenni.

>

Uzora

Újonc
2020. 07. 07.
1
1
V4 karakter
Emilio Johnson
LV karakter
Michael Kazuya
Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá! ~Paki
Lassan már 2 év telt, lehetséges hogy már komolyabb, és érettebb lett a srác. Én adnék neki még egy esélyt, hisz emberek vagyunk hibázunk. Lehet a hirtelen indulatból írta amit írt, és nem gondolta komolyan. Én támogatom!

• Tetszik
Reactions: CrazyHitman

Dagi.

Újonc
2020. 06. 29.
8
16
24
Székesfehérvár
LV karakter
Cooper Tohny
Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá! ~Paki
Én úgy gondolom,hogy mindenki megérdemel megy egy esélyt,illetve időközben érettebb lét a srác. Én támogatom ?❤️

• Tetszik
Reactions: CrazyHitman

voiceofaveteran

Feelin' like it's seventh grade
2020. 04. 08.
327
597
V4 karakter
Dimitry Degtyarev
LV karakter
Dimitry Degtyarev
Cső, bár nem kéne hogy írjak alá, hiszen nem vagyok bíráló admin, viszont ettől függetlenül:
Ismerlek téged már vagy 7-8 éve, tudom, hogy ezalatt a majdhogynem 2 év intervallum alatt (bőven) megbántad azt, amit tettél, úgy gondolom, hogy mindenki megérdemel még egy esélyt, akár egy TS beszélgetés keretein belül megbeszélni az egészet, úgy, hogy én is jelen lennék, hiszen éppen beszélgettem veled TS-en amikor ez az egész eset történt, bár utóbbi állításom megerősítéséhez sajnos nincs kézzelfogható bizonyíték, ettől függetlenül támogatom.
Pacsi,
Dimi.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.