Silay B Francisco-Dexter Burks. [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mik

Újonc
2022. 01. 01.
43
37
20
Ukrajna
V4 karakter
Silay B Francisco
LV karakter
Silay B Francisco
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Silay B Francisco >

Panaszra tett játékos neve:
<
Dexter Burks >

Panasz oka:
<
Szép napot.Szóval ott kezdődött az egész,hogy tegnapi "04.20" napon nyitottam egy "Flashbang"-et tojásból.A nyitás után eltelt kb 10 perc,kitört a motorom kereke nem messze a szerelőtől és mérgembe leléptem.Ma "04.21" felléptem,kb 10 percet tartózkodhattam a szerveren és sikerült nagy nehezen eljuttatni a motorom a szerelőbe mikor tolattam vele befele megállt egy IRS-es autó kiszálltak majd Dexter Burks a flashbangról kezdett el kérdezősködni,elmondtam neki mindent amit lehetett tudni,átadtam a bizonylatot majd szembesített vele,hogy vagy leadom nála vagy letartóztat.Mivel nem tudtam ennek a folyamatát úgy döntöttem,hogy leadom.Később utánakérdeztem az egyik adminnál és mondta,hogy ez bizony nem így működik szóval tegyek panaszt rá.Az admin arról tajékoztatott,hogy csak egy figyelmeztetést kellett volna kapnom és nem vehették volna el mert ugyebár eventes bizonylatos tárgyról van szó. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
A helyes módját ennek jelenleg sem tudom szóval ha esetleg valamit félre értettem,vagy elírtam vagy nincs igazam azért előre is elnézést kérek. >

dobi_dobi

Újonc
2024. 03. 16.
7
22
V4 karakter
Odul Yakut
LV karakter
Dexter Burks
sziasztok, mint a képeken is látszik választás elé állítottam az urat és ő a letartóztatás helyett a leadást választotta.

[2025-04-21 11:17:40] [Output] : Dexter Burks mondja: Le szeretné adni?
[2025-04-21 11:18:04] [Output] : Dexter Burks mondja: Vagy megtarja de ez esetben előzetes letartóztatásban részesítem.
[2025-04-21 11:18:11] [Output] : [11:18] Dexter Burks: (( +1 figyu ha bizis ))

Nem tudtam róla hogy ha valaki úgy adja oda nekem a pp-s itemet hogy önszántából akkor azt nem lehet leadni.
Illetve ha kell, vissza tudok szolgáltatni bizonylatos flash-t, igaz nem ugyan az lesz de ha neki megfelel akkor szívesen oda adom.

Utoljára szerkesztve:

Orton

Klaviatúra gyilkos
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
792
1 359
LV karakter
Terry Seals
Ha letartóztatás során veszik el tőled a gránátot, akkor figyelmeztetés került volna rá, viszont te önszántadból adtad le, így börtönt sem kaptál, amennyibenígy adod le nem kerül ki figyelmeztetés, ha nem azzonal leadódik az item, hasonlóan mint a SASD által rendezett Gun buybacknél.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.