- 2022. 07. 09.
- 53
- 40
- LV karakter
- Timo Grandos
Neved:
< Shontae_Caldwell >
Kitiltás időpontja:
< 2023.10.19 - 12:48 >
Kitiltás időtartama:
< 2 hónap >
Admin neve, aki kitiltott:
< Parker >
A kitiltás indoka:
< OOC Minősítés[PK] >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok, Írtam egy PK-t még a bannom napján amely az alábbi linken megtekinthetőhttps://forum.see-game.com/threads/...well-es-hozza-hasonlo-pf-tagok-parker.403027/) Amiért kaptam egy Bannt fórumon is illetve a szerveren is, lényege annyi volt, hogy le droidoztam/robotoztam egy srácot a PK-ban amely OOC Minősítésnek számít. Viszont utána Parkert felkerestem DC-n PM-ben, hogy beszéljek erről vele és akkor el is magyarázta, hogy a droidozás/robotozás volt a probléma és, hogy én ezzel leminősítettem a srácot illetve az egész frakciót. Azzal, hogy leminősítettem a srácot egyet is értek viszont azzal, hogy a frakciót nem, mert vissza lehet nézni a PK-t több helyen is kiemeltem, hogy a frakcióval semmi problémám nincsen, csak a sráccal és hozzá hasonló RP-hez hozzállású tagokkal. Lényegében a kérdésem/kérésem annyi lenne, hogy Fórumon írtam nem ingame itt meg is kaptam érte a büntetésemet, de hogy ez miért terjed át ingamre, illetve egy kicsit soknak tartom a 2 hónapot egy droidért, hiszen számtalan ilyen esettel találkoztam már ingame és ott ezért a jelzőért kisebb, nagyobb jaileket kaptak az emberek nem 2 hónapot. Kérésem annyi lenne, hogy nem-e lehet ezt az bant levenni, vagy esetleg lerövidíteni? >