Shizuka Santana -> Iker Yanez, Imgran Prado, Robie Tass, Ezi Sol [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Shizuka Santana

Panaszra tett személy InGame neve:
Iker Yanez, Imgran Prado, Robie Tass, Ezi Sol

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szándékos lövöldözés generálás.

Történt egy igazoltatás mivel a kereszteződés közepén megállt autójával Ezi Sol. Egy darabig minden rendben ment mikor egy BMW és egy helikopter érkezett a környékre. Ahogy ezeket észleltem hívtam két biztosító egységet. - Már itt lenne kérdésem, hogy miért volt szükség a részetekről fegyveres támogatásra egy közúti igazoltatáshoz?
Az egyik biztosító egységet megkértem, hogy igazoltassa a BMW-t, viszont az elhajtott. Ez üldözésbe torkollott. Mi időközben Ezi Sollal szemben befejeztük az intézkedést, viszont nem hajthatott tovább, mivel nem volt forgalmi az autóhoz. Ekkor Robie Tass leszállt mellénk helikopterrel, ami egy KÖZÚTI igazoltatás során eléggé sok gyanúra ad okot, had ne fejtsem ki miért. Odamentem hozzá, és megkértem, hogy igazolja magát, közben lekérdeztem a légtérhasználatit, ami nem volt a helikopterhez. Igazolványt nem adott, cserébe elkezdtek ránk lőni. Itt azt mondták azért lőttek, mert mi elvileg húztuk az idejüket attól, hogy a menekülő barátjuknak segítsenek. Ezt az egészet nem értem, alapvetően egy nonrp-ből kerekedett ki az ő üldözésük, mivel okuk nem volt arra, hogy nagykaliberrel érkezzenek a segítségükre. Semmit nem említettünk letartóztatással kapcsolatban, vagy ruházatátvizsgálással kapcsolatban. A panaszt Trapp IG intézte, viszont nem tudott döntésre jutni, mivel már volt egy hasonló kaliberű ügy velük kapcsolatban, és ő mondta, hogy nyissak panaszt. Annak a panasznak a vége egy megbeszélés lett, ahol arra jutottam a bíráló adminisztrátorral, ha a továbbiakban is hasonló megmozdulásokat látok tőlük nyissak panaszt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/x60b37

logot mdc miatt csak bírálónak

Megjegyzés:
előző panasz https://forum.see-game.com/threads/...que-tass-teo-val-imgran-prado-dxminik.395055/

[2023-09-08 23:49:28] [Output] : Admin 1 Trapp: (( Ha úgy gondolod hogy Te mégsem hagyod a dolgot, Írj panaszkönyvet Kérlek. ))
[2023-09-08 23:49:36] [Output] : Shizuka Santana: (( rád vagy rájuk? ))
[2023-09-08 23:49:45] [Output] : Shizuka Santana: (( csak azért kérdezem mert most már bíráltad itt ))
[2023-09-08 23:49:55] [Output] : Admin 1 Trapp: (( Rájuk. ))

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Sziasztok, Én fogok foglalkozni a megszületett panasszal.

Várom az érintettek válaszát, álláspontját, logokat, bizonyítékokat privát üzenet formájában, huszonnégy (24) órán belül.

• Tetszik
Reactions: Blibatyi

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Panaszos logját megkaptam, várom a panaszolt felek videóit, logjait, nézetüket.

• Tetszik
Reactions: Blibatyi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.