Shevchenko Kostyliev jelentkezése a Nemzeti Adó-és Vámhivatal köreibe

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

redflagradocz

Újonc
Támogató
2020. 11. 29.
39
47
LV karakter
tyrell_marques🇮🇹
V2 karakter
giorgio pietro
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Jelentkezési formanyomtatvány

hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?
< Radócz Dániel(Radócz/Dohányos) >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Sziasztok ,Radócz Dánielnek hívnak.Jelenleg 15 éves vagyok,Heves megyében élek édesanyámmal és nagypapámmal.Körülbelül 9 éve sportolok,a sportom a labdarúgás.Szabadidőmben előszeretettel játszok a számítógépemen,különböző játékokkal.. Közöttük MTA,CSGO,FIFA és még sorolhatnám.Van egy rossz függőségem,az pedig az hogy dohányzom ,bár sok mindenben eddig nem befolyásol,de későbbiekben mindenki elmondása szerint megfogom bánni.Hétvégente szívesen járok szórakozni ,bulikba stb..A játékkal körülbelül 6 éve játszom,SeeMTA v2-n kezdtem komolyabban a pályafutásom ,voltam NAV-os is ,csak a számítógépem rossz volt így fel kellett hagyjak a játékkal.Mára már egy korszerű PC-m van,így ez nem akadály.Dióhéjban ennyi rólam. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 6500 >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/HJA9iwZ >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Mivel már egy pár helyen voltam Nemzeti Adó-és Vámhivatal tagja és megszerettem ezt a frakciót.A frakció alaptevékenysége,hogy cégeket jelentenek be náluk meg még sorolhatnám elragadtató.Komolyabb,hosszabb időre tervezem ezt a frakciót,szívesen lennék tagja a bevetési egységnek. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Tapasztalt,csapatjátékos és értett gondolkodásúnak tartom magam. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Voltam,igen.Rendőrség tagja voltam,Őrmesteri rendfokozaton ,a távozásom oka kirúgással járt,IC korrupció és így eltávolításra kerültem.Akkoriban még érdekelt az illegál,de már nem köt le. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?
< Maga a szervezet neve is magába foglalja.Adóval és Vámmal kapcsolatos ügyek megoldása,mint például Határellenőrzés,Cég bejelentés illetve Adók fenntartása,Adócsalások megfékezése. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap elég sokat,kivéve egy két nap mikor edzésem van.Hétvégente kicsit kevesebbet ,de próbálok aktív lenni hétvégén is. >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?
< Első benyomásra egy bunkó,önző úgymond pökhendinek gondolnám magam,majd azok az emberek akik közelebb kerülnek hozzám,tudják hogy igazából milyen is vagyok. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Szeretek csapatban dolgozni,illetve úgy gondolom hogy tudok is.A csapat hozzáállásától és mentalitásától függően. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem minimálisan számít.Igaz ,hogy lehet egy 10-12 éves srác okosabb mint egy pár felnőtt,viszont őt nem veszik komolyabban mint azt a bizonyos felnőttet. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
< Shevchenko Kostyliev >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< 1993.01.04,Kiev,Ukrajna >

[#3] Anyja neve:
< Natasha Pilipenko >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/5YaErWx >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Fix&Drive Mechanic Shop édesanyám beteg volt,így nem tudtam dolgozni.,Országos Rendőr FőKapitányság Korrupció vádjával eltávolítottak. >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Rátermett,megfontolt és elhatározott ,tapasztalt embernek tartom magam.Csapatjátékos is vagyok,ha arról van szó. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< Amint az állomány neve is jelzi,Adó- és Vámhivatal.Magyarán a város lakóinak az adójával való foglalkozás,lakásbejelentés ,ez lenne az "Adó" része.A másik része pedig a zökkenőmentes,legális határátkelésekkel ügyködik.Tehát a határon átkelő járművek ellenőrzése,iratok illetve a járművek tartalmai.Ennyi a feladata dióhéjban >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Elképzelésem,és célom az hogy a MERKUR Bevetési Egység tagja legyek. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Tiszteletem minden egyes olvasónak!A polgári nevem Shevchenko Kostyliev,becenéven Shev.Ukrajnában láttam meg a napvilágot,egy hideg téli napon 1993-ban.Édesapám Vladimir,Édesanyám Natasha mindketten ukrajnában születtek mint ahogyan én is.Én viszont magyar állampolgársággal rendelkezem,magyarul tanultam.Már rég Los Santosban élek az öcsémmel.Rendészeti Egyetemen végeztem,Rendészettudományi Karon.A rendőrségnél voltam Tanuló,majd később sikeres Őrmesteri vizsgával Őrmester lettem.A munkám jól végeztem sokak véleménye szerint,egészen addig amíg öcsémnek nem volt szüksége egy nagy kaliberre(AK-47) amit át kellett szállítani az ő gépjárművéig.E művelet közben félre állítottak és meglátták a hátamon a nagy kalibert,így korrupció vádjával előállítottak,börtönbüntetést szabtak ki rám és eltávolítottak a Rendőrség kötelékéből.Életem ment tovább,farmomat gondoztam,üzleteltem és kerestem a pénzt.Azóta elszántan és elhatározott döntésemet meghoztam,miszerint beadom a jelentkezésem a Nemzeti Adó-és Vámhivatal kötelékébe.Röviden,dióhéjban ez vagyok én. >

• Tetszik
Reactions: Suba

Zrinyi Mark

Fórum betyár
2019. 02. 24.
1 114
81
19
V4 karakter
Mark Hansen
LV karakter
Thomas Jhonson
V2 karakter
Mark Lavery
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Shevchenko Kostyliev!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2021.08.29 16:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Mark Clinton
Dandártábornok

• Imádom
Reactions: redflagradocz
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.