Sherezi Raul - Alexander Zsukovszkij [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Raul Munir

Újonc
2022. 02. 08.
12
9
Miskolc
V4 karakter
Sherezi Raul
LV karakter
Sherezi Raul
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Sherezi Raul

Panaszra tett személy InGame neve:
Alexander Zsukovszkij

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Történet a következő. Rádión volt egy kisebb nagyobb összeszólalkozás egymás között, és megbeszéltük hogy találkozunk, verekedéssel lerendezzük ezt véglegesen. Majd fegyvert fogott a fejemhez, és elmentem onnan. Ezek után, szereztem én is fegyvert, megbeszéltünk egy újabb találkozót, ahol PG-t követett el, ugyanis fegyverrel a kezemben letérdeltettem, de nem teljesítette azt, amire felszólítottam, majd elkezdett ütni vágni, videón látszik. Ezek után, a többiek animba verték a srácot, majd amint RP-t szerettünk volna vele folytatni, kilépett animban. Videó alapján, 19:04 időpontot írunk, log szerint rá egy perce, amíg animba került stb stb, már ki is lépett. A log alátámasztja az RP alóli kilépést, a videó pedig a PG szabálysértést. Az egész RP szituáció alatt nem mutatott félelmet, civilként a legnagyobb gangster-nek éreztette magát velünk.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2023-10-01 19:05:24] [Output] : Alexander Zsukovszkij kilépett a közeledben. [Kilépés] Távolság: 2 yard

Megjegyzés:
Várom a bírálatot.

Utoljára szerkesztve:

Raul Munir

Újonc
2022. 02. 08.
12
9
Miskolc
V4 karakter
Sherezi Raul
LV karakter
Sherezi Raul
Várom a válaszát
Edit: Hogyan mentél el, ha fegyvert fogott a fejedre? Légyszi küldd el mind a két esetről a logot @Raul Munir .
Ez a történet, amikor az ő fogott rám fegyvert, leeresztette maga mellé a fegyvert, majd szépen lassan elindultam gyalog a kocsimhoz, többszor meg is álltam, hogy felszólit-e hogy ne menjek sehova stb. Jelenleg egy ott lévő családtag logjai láthatóak, ugyanis nem vagyok gépnél.
Ez pedig a második RP, mikor már nálam is volt fegyver. Elfelejtettem a történet egyik fontos szálát: Ahhoz kellett a fegyvert kölcsönkérnem a logokban említett Briar-tól, hogy az Alexandernél lévő coltot el tudjam venni, egyedül szerettem volna részt venni a "rablás"-ban, ahol szabály szerint tilos lett volna megöljem/animba üssem, épp ezért nem is tettem. A többiek, "szemtanúk" tették ezt meg, a PG után. Ha esetleg szükség van még logokra várom a választ.

2023. 09. 24.
7
4
V4 karakter
Matthew Calm
LV karakter
Matthew D Garcia.
Sziasztok, én vagyok az érintett, teljesen nem értem hogy Raul miért rak PK-t. Teljesen OOC-ból indult ki az egész, ami egy idő után átment IC-re. Az meg, hogy te egyedül rabolhass, arról kell egy karakter történet, hogy te egy terminátor vagy stb stb.. Szerintem ezt mondani sem kéne. Ha ez megvan, akkor azt mondom jogos a PK, de ha nincs akkor addig meg modi válaszra várunk. Illetve miután animba vertek, mert ők ezt helyesnek gondolták, és amúgy sem segítettek volna, akkor kiléptem. Azóta semmi kedvem nem volt felmenni a szerverre sem.

Raul Munir

Újonc
2022. 02. 08.
12
9
Miskolc
V4 karakter
Sherezi Raul
LV karakter
Sherezi Raul
Eléggé félre infórmálódtál, mert nem kell karaktertörénet.
Raul, ha ott volt melletted Alexander a fegyverrel, te miért sétáltál el, csak úgy? Le is lőhetett volna, vagy bármi egyéb.
Persze, lelőhetett volna, de nem tette meg, épp ezért mondtam, hogy többször is megálltam. Nem szólt egy szót sem, hogy mehetek-e vagy sem. Majd mikor elindultam lerakta maga mellé a fegyvert, de nem rakta el az inventoryba. Így következtettem azt, hogy nem baj ha elindulok.

Raul Munir

Újonc
2022. 02. 08.
12
9
Miskolc
V4 karakter
Sherezi Raul
LV karakter
Sherezi Raul
Az ügyet megbeszéltem a sráccal privátban TS-en, lerendeztünk mindent, szeretném visszavonni a panaszt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.