- 2021. 01. 12.
- 30
- 11
- V4 karakter
- Olin Lowe
- LV karakter
- Layla Ross
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Sziasztok Kristóf vagyok,becenevem pedig Suszták,15 éves vagyok,InGame nevem:Shebib Gjikokaj.. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<<Jelenleg 23747-percel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<<Az SGH feladata az az, hogy megkönnyítse az Adminok feladatát és az hogy segítsen a játékosoknak. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék egy jó csapathoz csatlakozni,és segíteni más játékosokon. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Voltam már egy másik szerveren is adminsegéd/Admin szóval a tapasztalatom megvan. Magam szerint egy elég nyugott,magabiztos személyiség vagyok,aki szerett másokon segíteni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<<Napi szinten akár 4-5 órakat tudnák fordítani a munka felé. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem.
>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos igen,kétszer is,a harmadik viszont ugyan az ami a második,csak ki bugoltam a Jail-ből mikor beléptem . >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kezdeném akkor a pozitív dolgokkal:Higgadt nyugott ember vagyok,könyen szót értek másokkal,Türelmes személy vagyok.
Most pedig a Negatív dolgok:Kicsit önfejű vagyok,Egy kicsit Lusta vagyok,>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék, amennyiben lehetőségem nyílik rá. Adminként még többet tehetünk a játékosokért, nagyobb problémákban is tudunk segíteni. Ugyanakkor nagyobb felelősséggel is jár, ami rám nézve csak segítené a jellemfejlődésem. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<<Először kezdeném pár alapvető InGame szabályal,Pl:hogyan használjuk a /me-t vagy /do-t,miután az alapok megvannak,elmondanám neki hogy mindent úgy kel csinálni mint IRl,mivel ez egy Roleplay szever, El magyaráznám neki mi az a Ooc,Ic stb.. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Hali,Mivel SGH vagyok,nem tudok adni Vhspawn-t,keress fel egy 1-es vagy nagyobb admint,persze indokal.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<<Szia!Ha skinek a fegyver,akkor keress fel egy Adminisztrátort,ő majd segít neked,viszont ha Ic vetted más player-től,akkor sajnos semmit nem tudnunk vele kezdeni,mivel Ic ügy. >>
Végszó:Bocsánat ha van pár helyesírási hiba,nem vagyok teljesen magyar,ezért nem tudok mindent én sem.
Utoljára szerkesztve: