Shawn Sondell - Ben G Ross [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

triple333

Újonc
2019. 01. 21.
57
153
V4 karakter
nathan roan
LV karakter
manifesto tiesto
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Shawn Sondell

Panaszra tett személy InGame neve:
Ben G Ross

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://www.upload.ee/files/16241805/console-2024-02-04.log.html

Megjegyzés:
Ben G Ross-al keveredtem egy RP szituációba a PD előtt amikor is a karakterem úgy gondolta, hogy a kellően flegma officernek vissza adja a jóindulatot és visszaszól. RP RP-t követett és lesokkolt majd bevitt kihallgatni, eddig fogalmam sem volt, hogy ő ki is mert a jelvényét nem vette fel csak miután elkezdte a kihallgatást. Egy mellény és 3 fegyver ékesítette a karakterét amit RP szerint láthattam. Ő IC azt állította, hogy a kollégájával (Akin szint úgy nem volt rajta a jelvény RP szerint) jelvényben álltak előttem. Én ezt meghazudtoltam IC és számon kértem. Jeleztem neki OOC is, hogy még egy RP-t is benyomott mikor feltette a jelvényét: [2024-02-04 18:13:42] [Output] : *** Ben G Ross felrakta a jelvényét. Tehát eddig a pillanatig a karakteremnek IC se nem állhatott volna módjában tudni, hogy jelvény van rajta se nem volt Ben testén jelvény. Ő erre azt válaszolta, hogy ott van itemként. Miért RPzi, hogy FELVESZI a jelvényt, ha eddig rajta volt? Miért nincs rajta folyamatosan a jelvény, ha mellényben van és elvileg "itemként ott van"?
Miután megkérdőjeleztem ezt az egészet ooc ő nemes egyszerűséggel kikapcsolta azt és azt mondta, hogy felejtsem el az ooczást, mert őt nem érdekli. Eldöntötte helyettem, hogy a karakterem mit láthatott és mit nem, és mindenféle beleszólás nélkül oda rángatott ahova akart.

Számomra érdekes, hogy egy Altábornagy flegmázik a civillel aztán kap egy szót ajándékba és egyből az igazoltatás, meg sokkolás a vége. Szóban ennek nyilván nem lehetett volna megoldást találni csak így?

BENG

🍔🍟
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 09.
413
465
31
Szigethalom
V4 karakter
Ben G Ross
Hello,

Szóval, történt a kapitányság elött egy szituáció amikor te átadtad valakinek az irataidat aki elfutott vele, amikor ruházatot akartam átnézni az irataid miatt.
Eközben a karakteremen kiegészítőként folyamatosan rajta volt a jelvény.
A "fejem feletti" jelvényt a kihallgatás során vettem fel, be is mutatkoztam.

[2024-02-04 18:30:24] [Output] : Ben G Ross mondja: Kint felszólítottam, hogy adja át az iratait.
[2024-02-04 18:30:27] [Output] : Ben G Ross mondja: Ennek nem tett eleget.
[2024-02-04 18:30:36] [Output] : Shawn Sondell mondja: Mivel fogalmam sem volt, hogy ki is maga.
[2024-02-04 18:30:44] [Output] : Shawn Sondell mondja: Csak egy felfegyverzett civil mellényben.
[2024-02-04 18:34:15] [Output] : Ben G Ross: (( csak jelzi, hogy mivagyok. ))
[2024-02-04 18:34:25] [Output] : Ben G Ross: (( nem az volt a kérdés milyen rendfokozatom van. ))
[2024-02-04 18:34:32] [Output] : Shawn Sondell: (( akkor minek rpzed, hogy felrakod a jelvényt ))
[2024-02-04 18:34:34] [Output] : Shawn Sondell: (( ha fent van? ))
[2024-02-04 18:34:35] [Output] : Ben G Ross: (( ahenm, hogy miért kértem volna el az iratokat. ))

Tehát... Amikor kint voltam csak a kiegészítős jelvény volt rajtam, ami igazolta azt, hogy milyen szervezethez tartozok.
Amikor megkérdeztem, hogy miért nem adtad át az iratokat akkor azt írtad, fogalmad sem volt kivagyok.
Hozzátettem, hogy szintén egy kiegészítővel ellátott jelvényes ember mellett álltam miközben ti kocsit akartatok kiváltani, mi lennék?
Az hogy a kihallgatás során tettem fel azt a jelvényt amin a rendfokozat is látszik az megint más dolog, ebbe kötöttél te bele és próbáltál kioktatni.
Az ooc-t pedig azért offoltam ki részemről (amit nyilván láttam, csak nem válaszoltam rá, mivel nem fogok belemenni ooc veszekedésbe ilyen téren).

[2024-02-04 18:35:45] [Output] : Shawn Sondell: (( sok hozzávetni valóm van ennek a pgnek ))
[2024-02-04 18:35:56] [Output] : Ben G Ross: (( pg? ))
[2024-02-04 18:35:58] [Output] : Daryl Ross: (( milyen pg? ))
[2024-02-04 18:36:08] [Output] : Shawn Sondell: (( hát ez mi ha nem az? :D eldöntöd helyettem mit lehet meg mit nem xd ))
[2024-02-04 18:36:23] [Output] : Ben G Ross: (( oké, inkább offolom az ooc-t. ))

Ne csodálkozz ha nem folytatom veled az ooc beszélgetést.

Csatolok egy képet a karakteremről és az azon található itemként elhelyezett jelvényről:

triple333

Újonc
2019. 01. 21.
57
153
V4 karakter
nathan roan
LV karakter
manifesto tiesto
Neharagudj, nem tudom, honnan jön ez a "kioktatás" szó, de legyen igazad. "Kioktatni" szerettelek arról, hogy a te álltalad leírt sor nem egyezik meg azzal amit állítassz. Ha volt már rajtad jelvény akkor azt gondolom a karakterem nemes egyszerűséggel le tudott volna olvasni, de ezt ugye nem teszi lehetővé az, hogy a script szerint a karaktereden nincs jelvény.

Tehát... Amikor kint voltam csak a kiegészítős jelvény volt rajtam, ami igazolta azt, hogy milyen szervezethez tartozok.
Csak, hogy én is jól értelmezem-e. Tehát ez azt jelenti, hogy neked IC két jelvényed van? Egy amin csak az áll, hogy rendőrség. A másik meg a jelvényszámos?

Hogyha a kiegészítő elég erre, akkor minek a jelvény / miért rpzed azt később, hogy felveszed a jelvényed?

• Fájdalmas
Reactions: Bimbosz és Petar

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Sziasztok, a panaszt Én fogom kezelni.

A kiegészítő, mint látható tárgy Ben G-n igazolta az adott helyzetben, hogy rendvédelmi szerv tagja (elvégre nem adnak minden második személynek jelvényt, ugye) - figyelembe véve mindkét oldalt, és Ben G válaszát is azt látom, hogy amit Te kifogásolsz, az a karaktere IC stílusa - amit mindenkinek jogában áll úgy alakítani, ahogy elképzeli a szerveren (Te is beszóltál egy Rendőrnek, Ő sem kifogásolta ezt panaszkönyv formájában, hanem IC alapokra vitte a dolgot) alakított karakterének az életét, stílusát.

PG, amiről Te beszélsz, az hősködés - nem hozható ide, nincs köze a lezajló szituációhoz ennek. (ide vonatkozóan javaslom, hogy lapozd át kérlek a szerver szabályzatot, szeretném, hogy ha a fogalmakkal, és a mindenki számára kötelezően ismerni elvárt szerver szabályzat nem okozna gondot a szerveren töltött időd során)
Reagálva az utolsó hozzászólásodra, ami igazából véleményem szerint már csak a szituáció, és a szőrszál hasogatása:​
Hogyha a kiegészítő elég erre, akkor minek a jelvény / miért rpzed azt később, hogy felveszed a jelvényed?​
A rendfokozatát, és az állománynál betöltött pozícióját igazolja.

Mindent összevetve, ha problémád volt Ben G Ross IC stílusával, arra ott a felülvizsgálati kérelem, ahol feljelentheted Őt ha úgy érzed, hogy helytelenül járt el - szabálytalanság viszont nem történt, így további adminisztrátori közbenjárás nem szükségeltetik.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.