- 2019. 01. 21.
- 57
- 153
- V4 karakter
- nathan roan
- LV karakter
- manifesto tiesto
Panasztevő InGame neve:
► Shawn Sondell ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Ben G Ross ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► PG ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://www.upload.ee/files/16241805/console-2024-02-04.log.html ◄
Megjegyzés:
► Ben G Ross-al keveredtem egy RP szituációba a PD előtt amikor is a karakterem úgy gondolta, hogy a kellően flegma officernek vissza adja a jóindulatot és visszaszól. RP RP-t követett és lesokkolt majd bevitt kihallgatni, eddig fogalmam sem volt, hogy ő ki is mert a jelvényét nem vette fel csak miután elkezdte a kihallgatást. Egy mellény és 3 fegyver ékesítette a karakterét amit RP szerint láthattam. Ő IC azt állította, hogy a kollégájával (Akin szint úgy nem volt rajta a jelvény RP szerint) jelvényben álltak előttem. Én ezt meghazudtoltam IC és számon kértem. Jeleztem neki OOC is, hogy még egy RP-t is benyomott mikor feltette a jelvényét: [2024-02-04 18:13:42] [Output] : *** Ben G Ross felrakta a jelvényét. Tehát eddig a pillanatig a karakteremnek IC se nem állhatott volna módjában tudni, hogy jelvény van rajta se nem volt Ben testén jelvény. Ő erre azt válaszolta, hogy ott van itemként. Miért RPzi, hogy FELVESZI a jelvényt, ha eddig rajta volt? Miért nincs rajta folyamatosan a jelvény, ha mellényben van és elvileg "itemként ott van"?
Miután megkérdőjeleztem ezt az egészet ooc ő nemes egyszerűséggel kikapcsolta azt és azt mondta, hogy felejtsem el az ooczást, mert őt nem érdekli. Eldöntötte helyettem, hogy a karakterem mit láthatott és mit nem, és mindenféle beleszólás nélkül oda rángatott ahova akart.
Számomra érdekes, hogy egy Altábornagy flegmázik a civillel aztán kap egy szót ajándékba és egyből az igazoltatás, meg sokkolás a vége. Szóban ennek nyilván nem lehetett volna megoldást találni csak így? ◄