- 2020. 04. 02.
- 574
- 1 957
- V4 karakter
- Shawn Claybrooks
Panasztevő InGame neve:
► Shawn Claybrooks ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Dylen Wright ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► RP alóli kilépés ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://streamable.com/wxxs70 ◄
Megjegyzés:
► Cserbenhagyás után bemenekült a garázsába. Pont észrevettem ezt, felvettem a kapcsolatot az áldozattal. A garázsba való bemenekülésekor hívtam egységet, bekopogtam, beordítottam nem is egyszer. Az illető ekkor fent is volt. Viszont egy idő után távozott a szerverről. Az RP alóli kilépésének szándékossága kérdőjeles, mondjuk az is fura, hogy elüt valakit, bemegy a garázsba és távozik a szerverről. Szinkronizációt kizárnám, mert az illető sérült a járműben. Szeretnék utánajárni az ügynek, hogy az illető mit látott, megtörtént-e neki a baleset. Továbbá benne van-e a logjában az, hogy ordítunk. Kopogásról bizonyíték amúgy sem lesz, de a következő sorokat szeretném legkérdezni nála:
[2024-11-07 18:09:33] [Output] : Shawn Claybrooks ordítja befelé: Rendőrség. Azonnal fáradjanak ki.
[2024-11-07 18:10:07] [Output] : Shawn Claybrooks ordítja befelé: Itt a Rendőrség. Utolsó felszólítás. Azonnal jöjjenek ki a garázsból!
[2024-11-07 18:10:51] [Output] : Shawn Claybrooks ordítja befelé: Itt a Rendőrség. Utolsó felszólítás. Jöjjenek ki!
[2024-11-07 18:13:14] [Output] : [SeeMTA]: Dylen Wright azonosítója 314.
[2024-11-07 18:15:16] [Output] : [SeeMTA]: A kiválasztott játékos nem található.
A garázsba legalább 15x bekopogtunk, többször is üvöltöttünk.◄