Panasztevő InGame neve:
► Shawn Claybrooks ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Drazen Larazeric, Geza Ganila, Morri Stormoak, és társai?! ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Szanitéc megölése, miközben ellátta a célszemélyt, nonRP-s helikopter manőverek, lehetséges MG, RP megtagadása ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Helikopteres manőver: https://streamable.com/jdwuly
Szanitéc meggyilkolása:
Szakadék szélén való hosszas próbálkozás a beljebb vonszolásra sikertelenül: ◄
Megjegyzés:
► ATM fúrás volt. Egy TANGO-t üldöztem, aki leszállt egy tetőre Luchese torony mellé. Egy smoke-val mozgásképtelenné tettem, majd szanitécet hívtam. Megérkezett, elkezdődött az ellátás. Amint fent voltam a tetőn, a meglátásaim szerint nem volt semmiféle RP a segítségkérésről, se a pozíció megadásról. Szeretném először kideríteni, hogy milyen információra, rádióra érkezett 2-3 hullámnyi TANGO. A szanitéc ellátása közben két TANGO közben elkezdett lőni ránk, amiben a szanitécet is lelőtték, mint láttam menekülés közben. Az ellátás a vérzés megakadályozásáig sikerült, viszont még a lőtt sebek műtéte (tört láb pl) nem történt meg, emiatt a tetőn ragadtunk. Hosszas várakozás után érkezett egy másik TANGO, akit likvidáltam. Jött a harmadik hullám 20 percre rá körülbelül, aki ilyen lehetetlen spotokról próbált rámlátni (lásd a videókban). Nem gondolnám, hogy megfelelő cselekedet lenne ilyen tömbökre leszállni, majd próbálgatni rajta a kéziféket különböző érdekes állásokban. Amennyiben a szanitéc meggyilkolása nem történik, az első TANGO likvidálása után nem várakozunk órákig a tetőn, nem folyik bele egy másik TANGO vadászati kísérletbe. Másrészt, pedig az ellátáskor Drazen Larazeric állandóan a torony szélén maradt, hiába húztuk be RP-vel, hiába mondtuk neki, hogy kússzon beljebb, hogy máshová vigyük, nem tette. Maradt a szélén, ahol teljes mértékben láthatóak voltunk a Luchere toronyra, ahonnan támadtak. Összegezve ez egy hosszadalmas RP volt, ami több sebből vérzik. Maga a beljebb vonszolás megtagadása, Luchese torony felé való rálátás, amit direkt azért akartam elkerülni a beljebb húzással, hogy ne legyünk nyílt terepen, nem történt meg. Szanitéc meggyilkolása, amivel nem fejeződött be az ellátás, nem tudtam levinni a célszemélyt. Ráadásként pedig a helikopteres kísérletek az ilyen tornyokon. Eszembe nem jutna ilyen kis felületre a kézifékkel megpróbálni megállni többszöri próbálkozással, több oszlopon. Maga az információ meg számomra rejtély, hogy milyen rádióra érkezett meg az első TANGO. Szeretném az ügy kivizsgálását és a megbeszélését, mert nem éreztem fairplay-nek a dolgot. Köszönöm szépen előre is! Személynév szerint a helikopteres próbálkozó tudtommal Geza Ganila volt. A szanitéc lelövő látszódik a logból. A többi pedig a videón látszik. Logomat a bíráló adminnak csatolom. Edit: Andreas Zaisser volt a szanitéc, ahogy a képen látható, megkérem, hogy majd mesélje el az ő szemszögét, mi történt. ◄
Utoljára szerkesztve: