Shawn Claybrooks -> Drazen Lazarevic, Geza Ganila, Morri Stormoak, és társai? [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
589
2 229
Blueberry
V4 karakter
Shawn Claybrooks
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Shawn Claybrooks

Panaszra tett személy InGame neve:
Drazen Larazeric, Geza Ganila, Morri Stormoak, és társai?!

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szanitéc megölése, miközben ellátta a célszemélyt, nonRP-s helikopter manőverek, lehetséges MG, RP megtagadása

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Helikopteres manőver: https://streamable.com/jdwuly

Szanitéc meggyilkolása:
Szakadék szélén való hosszas próbálkozás a beljebb vonszolásra sikertelenül:

Megjegyzés:
ATM fúrás volt. Egy TANGO-t üldöztem, aki leszállt egy tetőre Luchese torony mellé. Egy smoke-val mozgásképtelenné tettem, majd szanitécet hívtam. Megérkezett, elkezdődött az ellátás. Amint fent voltam a tetőn, a meglátásaim szerint nem volt semmiféle RP a segítségkérésről, se a pozíció megadásról. Szeretném először kideríteni, hogy milyen információra, rádióra érkezett 2-3 hullámnyi TANGO. A szanitéc ellátása közben két TANGO közben elkezdett lőni ránk, amiben a szanitécet is lelőtték, mint láttam menekülés közben. Az ellátás a vérzés megakadályozásáig sikerült, viszont még a lőtt sebek műtéte (tört láb pl) nem történt meg, emiatt a tetőn ragadtunk. Hosszas várakozás után érkezett egy másik TANGO, akit likvidáltam. Jött a harmadik hullám 20 percre rá körülbelül, aki ilyen lehetetlen spotokról próbált rámlátni (lásd a videókban). Nem gondolnám, hogy megfelelő cselekedet lenne ilyen tömbökre leszállni, majd próbálgatni rajta a kéziféket különböző érdekes állásokban. Amennyiben a szanitéc meggyilkolása nem történik, az első TANGO likvidálása után nem várakozunk órákig a tetőn, nem folyik bele egy másik TANGO vadászati kísérletbe. Másrészt, pedig az ellátáskor Drazen Larazeric állandóan a torony szélén maradt, hiába húztuk be RP-vel, hiába mondtuk neki, hogy kússzon beljebb, hogy máshová vigyük, nem tette. Maradt a szélén, ahol teljes mértékben láthatóak voltunk a Luchere toronyra, ahonnan támadtak. Összegezve ez egy hosszadalmas RP volt, ami több sebből vérzik. Maga a beljebb vonszolás megtagadása, Luchese torony felé való rálátás, amit direkt azért akartam elkerülni a beljebb húzással, hogy ne legyünk nyílt terepen, nem történt meg. Szanitéc meggyilkolása, amivel nem fejeződött be az ellátás, nem tudtam levinni a célszemélyt. Ráadásként pedig a helikopteres kísérletek az ilyen tornyokon. Eszembe nem jutna ilyen kis felületre a kézifékkel megpróbálni megállni többszöri próbálkozással, több oszlopon. Maga az információ meg számomra rejtély, hogy milyen rádióra érkezett meg az első TANGO. Szeretném az ügy kivizsgálását és a megbeszélését, mert nem éreztem fairplay-nek a dolgot. Köszönöm szépen előre is! Személynév szerint a helikopteres próbálkozó tudtommal Geza Ganila volt. A szanitéc lelövő látszódik a logból. A többi pedig a videón látszik. Logomat a bíráló adminnak csatolom. Edit: Andreas Zaisser volt a szanitéc, ahogy a képen látható, megkérem, hogy majd mesélje el az ő szemszögét, mi történt.

Utoljára szerkesztve:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 557
V4 karakter
Mesa Varela
Én fogom bírálni a panaszt.

A káosz elkerülése érdekében megkérném az egyik panaszra tett személyt, hogy csak ő szóljon hozzá, senki más. Ha nem az az egy ember fog azt követve a további dolgokra válaszolni, akkor törölni fogom a hozzászólást. Nem kívánom 3 különböző ember írkálását olvasni ami ugyan azt mondja el csak más szavakban. Kérni szeretnék egy napilogot az egyik önkéntes illegálostól, aki a panaszra fog válaszolgatni illetve Shawn tőled is.

Andreas Zaisser szemszöge nem lényeges, látszik mi történt. Nincs mit ezen rágni.

karo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
220
1 063
Csövi. Én fogom továbbítani a válaszokat, pontokra szedve fogunk reflektálni a panasz különböző részeire.

Szanitéc lelövése:
A csatolt képekkel elég erősen próbálod ferdíteni a szituációt. A külsősök megérkezésükkor téged kezdtek el lőni, egészen addig amíg fegyvert nem vett a kezébe a szanitéc és el nem kezdett fel-alá futkosni egy darab lövést nem adtak le rá. Ez a cselekedete úgy jött le, hogy a bajba jutottat már ellátta és a tangók levadászására készül. A videón látható a teljes cselekmény.

Helikopteres manőverek:
V4 bekerülésével kivették a lehetőséget, hogy letudd kézifékezni a helikoptered a levegőben. Mivel lelehetett rá szállni, és a kéziféket is engedte behúzni, nem gondolnánk, hogy egy olyan pozíció lenne amire NONRP-s lenne leszállni. Próbáltunk különböző helyeket keresni ahonnan rád láthatunk, végül nem is onnan lettél lelőve.

Lehetséges MG:
A továbbított logokban olvasható, hogy érkezett rádiózás a segítségkérésről.

RP megtagadása:
Drazen: Attól, hogy én nem tettem eleget a te RPdnek attól még nem RP tagadás, szimplán ellenkezek és nem tartom reálisnak, hogy egy súlyosan sérült embert, akit három találat ért ezekből a lövésekből mind a két lába el lett lőve. Te egyből odébb akarod húzni. Egy olyan embert akarsz egyedül megmozdítani, aki kritikus állapotban van. Ráadásul a karakter még nem volt ellátva, ezért nem kúszott odébb. Simán kérhetted volna a későbbiekben a szanitéc segítségét, valamint az ott lévő NNI-s kollégáid segítségét is. Ehelyett te megkockáztattad az elkapott személy életét, azzal a tudattal, hogy megmenteni akarod, nem pedig a halálát kívánod.

Ha már megszületett a panaszkönyv akkor szeretnénk kitérni a társad által elkövetett RK-ra. Ha a szituáció elején életét vesztette, miért jön később vissza, és próbálja hátba lőni a külsős embereket?
vidik: lelövés - tisztán látható, hogy fejbe lesz lőve, mellőled száll ki
ujra itt - visszatér az rpbe, fegyverrel a kezében kommandózik a tetőn

Illetve végsőképp megemlítenénk azt, hogy az egyik SPSU-s kollégád farkasszemet nézve a tangóval, körülbelül 15 méternyi távolsággal egymás között, nulla fedezékkel, ő inkább a füstjéhez nyúl, ezzel teljes mértékben eldobva az életét.

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
589
2 229
Blueberry
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Helikopteres manőverre reflektálni annyit tudok, hogy teljes mértèkben látszik a videón, hogy leteszi arra a kis felületre a helikoptert, kiszáll, továbbá próbálkozik különféle pozíciókat találni. Ha érintkezik a gép az objektummal már le lehet kézizni a helikoptert. A videón látszik, hogy valamikor ferdén van rajta és nem mozog. Nem tartom reálisnak az ilyesfajta parkolásokat, leszállásokat egy ilyen elemen, ezzel próbàlva ràmlátást nyerni.

Az MG részéről rendben van, ha log szerint is úgy van.

Szanitéc lelövéséről nincs hozzáfűznivalóm.

RP megtagadásànál pedig ott álltunk hárman, te lőtt sérülésekkel próbálsz ellenkezni. Ezt nem tartom túl reálisnak, főleg úgy hogy mèg RP sem született róla, ha jól emlékszek. A társaim, és jómagam élete a legfontosabb, magunkat akartuk védeni. Ismerem a járást, ilyenkor tudom mit kell tenni, ha van egy olyan tető, ahonnan ránk látnak. Biztonsàgba szerettem volna elvégezni magát a biztosítást, illetve magát a szanitéc felőli ellátást, ahol nem látnak rànk. Nem sikerült mert ellenkeztél lőtt sérüléssel, tudtommal RP nélkül. Nem vagyok otthon, nem néztem rá a logra, de nem emlékszem hogy valamit nyomtál volna. Másrészt szakadék szélén vagy, persze, hogy elhúzlak onnan. Te maradtál ott.

A társaimra elkövetett panaszt nem értem hogyan keveredik ide, illetve hogy most kerül fel ez, amikor panaszt nyitok ràtok.

Ha lehetséges, akkor az általam említett dolgokkal foglalkozzunk és ne keveredjünk bele másba. Ha az én panaszom, illetve a ti panaszotoknak van jogos része, akkor részemről meg tudtok àllapodni abban, hogy egyik fél erre, a másik fèl arra. Én nem egyéni hibaként kezelem, hanem csapathibaként, még ha egyéni is történt, ha történt. Ha mindkèt fèl hibázott, a kollégákkal tudtok egyeztetni a végkimenetről felőlem.
Természetesen ez csak egy kérés, javaslat, a bíráló admintól függ minden.

Több információ nagyon nincs bennem, emiatt kérdésre szívesen válaszolok, de nagyon érdemleges dolog már tőlem nincs.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 557
V4 karakter
Mesa Varela
Mindkettő fél hibázott.

A szanitéc lelövése teljesen oké volt onnantól, hogy fegyvert vett a kezébe és futkározni kezdett.
MG nem történt, folyamat volt rádiózás Drazen felől.

Az RP tagadás/PG teljes mértékben jogos lenne ha szankcionálnám. Ezt a témát mindenki elfelejthetné, hogy ennyi meg annyi golyó van a karakteremben ezért nem realisztikus. Ezt egyedül te magad találod ki. Ha neked azt mondják a fegyveres rendőrök, hogy hozzájuk fogsz kúszni fedezékbe, akkor kúszni fogsz. Script nem korlátozza, hogy hány golyóval tud az ember kúszni szóval ne is legyenek ilyen baromságok kitalálva.

Nigel pedig egyértelműen RKzott, arra is oszthatnék szankciót.

A helikopteres manőver nem feltétlen érdemel szankciót, egy figyelmeztetéssel el lehet engedni. Nem tudom ki volt a pilóta, de következő alkalommal ilyen helyekre ne nagyon próbálkozz helivel landolni. Magam is teszteltem mielőtt megírtam ezt a választ, szóval mondhatni tapasztalattal írom ezt. Egyszerűen túl kicsi az egész platform arra, hogy te helivel biztonságosan lelandolj, a helinek a fele lelóg, stb.. Egyedül azért ér most egy figyelmeztetést, mert a próbálkozáson kívül nem történt komolyabb dolog.

Következmények nélkül zárom a PKt. Az érintett emberek akik figyelmeztetve lettek figyeljenek következő alkalommal az ilyenekre.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.