Shawn Claybrooks -> Amour Moise, Jehuel Jabile [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
591
2 270
Blueberry
V4 karakter
Shawn Claybrooks
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Shawn Claybrooks

Panaszra tett személy InGame neve:
Amour Moise, Jehuel Jabile

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/wsfr74

Megjegyzés:
Helló. SF gyár akció volt. Mi kicsit később érkeztünk pár egységgel. Láttuk, hogy újra egy fúrás van, miután újra bementek SF gyárba. Korábbi esetből tanulva nem fogunk odamenni, mert TANGO nézett minket. Autójának lefoglalása mellett döntöttünk, a Packer meg is érkezett. Körbenéztünk, nem láttunk senkit, majd amikor a Packerra feltettük és elkezdtünk mozogni megjelent a kék helikopter benne két fegyveressel. Nem értek egyet azzal, hogy életüket kockáztatva egy jármű lefoglalásáért elkezdenek bennünket üldözni és lövöldözést generálni. Az akciójukban meghaltak. És társam egyből jelezte, hogy OOC-ban az volt az első Amour Moise (barna BMW tulajdonosa) szava, hogy: [2023-10-27 00:55:39] [Output] : [00:55] Amour Moise: (( kocsit tegyetek le pls )). Ezzel a megnyilvánulással is megerősíthetem azt, hogy az alábbi két ötlet volt bennük: Vagy ellopják a Packert, vagy pedig lelöveti magát Amour ezzel a rendvédelem üldözésének akciójával és mondhatni mindkettőből jól jönnek ki, mert nem kerül a járművük lefoglalásra. Hab a tortán, hogy úgy állítanak meg bennünket, amikor egy alagútba menekültünk volna be, hogy a helikopter vezetője elénk vág, ledobja a helikoptert ezzel akadályként használva a járművet. Véleményem szerint ez teljesen kimeríti a nem reális cselekedet fogalmát. Vajon egy lefoglalt jármű megér annyit, hogy üldözzük a Packert a biztosító egységgel és életünket kockáztassuk érte, amit sikeresen el is dobtak?

Utoljára szerkesztve:

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
Szia,
2-3 év illegálozás után teljes mértékben tudom, egy ilyen helyzetben mi mennyire reális. Sajnos még mindig nem fogod fel hogy egy lövöldözésben nem csak a relitás szempontját kell figyelmbe venni. Ez a mondat mindent elmond, viszont azért még kifejteném panaszkönyv alatt is.
Tehát: IRL sose tennék olyat, egy rablás után hogy az autómért vissza megyek.
De ez egy játékban nem így van.
Ha nem megyek vissza az autómért akkor sose fogom tudni használni, csak ha 300 percet ülök, ezt persze természetesen nem akarom.

Túszozni megint nem akarok amikor 2 egység figyelte a packert és mi is ketten voltunk. Én egy Tec-9-el, fullos rampagel és kevlárral rendelkeztem. Számítottam arra, hogy gyárnál lehetnek, de arra nem hogy packeren viszik. A levegőből láttuk meg, így eredtünk a nyomába.
Vajon egy lefoglalt jármű megér annyit, hogy üldözzük a Packert a biztosító egységgel és életünket kockáztassuk érte, amit sikeresen el is dobtak?
Mi kockáztattuk az életünket , eldobtuk ? Tehát amikor 6 an fogunk rád egy fegyvert, és peakelsz azért hogy egy flasht dobj el, nem életkockáztatás és eldobás. (itt beszéllek arról hogy mindig ez csak egy játék és természetesen engedélyezett)

Szomorú hogy nem tudtad bevinni az autómat, sajnos ez így működik nem az első esetem az illegál "előzményemim" alatt de ez sose volt NONRP.

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
591
2 270
Blueberry
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Úgy gondolom, hogy én elmondtam mindent. Továbbra is kiállok az álláspontom mellett, hogy a helikopter ledobása az út közepére kb. 100-al egy alagútban, ezzel elállva az utat, úgy, hogy üldöztök minket összesen két fegyveressel a helikopterben az számomra nem fér bele játékbeli határba sem.

Elmondásod alapján túszozni nem akartál, mert ketten voltatok, illetve rendelkeztünk biztosítóval. Gondolom itt kevésnek érezted az erőforrásaitokat. Nem vèlem, szintén a játékbeli határokat figyelve, hogy reális lenne az, hogy akkor ezt a konvojt megtámadnátok ennyi erőforrással. A halálod utáni OOC megnyilvànulásod is véleményem szerint mutatja azt, hogy a két terv közül, az egyik megvalósult, meghaltál, majd nyugodt szívvel felteszed a kezed, hogy te most már tiszta vagy. Semmiképp nem támadnék meg ketten egy Packert biztosító egységgel, egy helikopterrel, amit ledobok a konvoj elé az alagútba szállva mindezt 100 sebességgel.

Kifejtettem mindent, amit szeretnék, nekem ez a vélemènyem, természetesen tiszteletben tartom más határait is, hogy mi fér bele. Szerintem ez túlment a határon.

Nincs további hozzáfűznivalóm.

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
Mi kicsit később érkeztünk pár egységgel. Láttuk, hogy újra egy fúrás van, miután újra bementek SF gyárba. Korábbi esetből tanulva nem fogunk odamenni, mert TANGO nézett minket.
Vajon megéri kockáztatni az életedet egy kocsi lefoglalásáért, ha nagyon jól tudod hogy TANGO van a helyszínen?

De akkor nézzük meg valójában mennyire is reális az, hogy levan direkt RBS-elve a gyár, hogy ne tudjunk a kocsival kijönni? Levan rakva a mobilkerítés (amit egy ember is kitud lökni, nem hogy még autóval) RBS, azt kihasználva mint illegálos, a script miatt nem tudunk érvenyesülni ellene, erről a jelenlegi esetről sajnos nincs képem de mutatom, hogy még milyen fordult elő.
A halálod utáni OOC megnyilvànulásod is véleményem szerint mutatja azt, hogy a két terv közül, az egyik megvalósult, meghaltál, majd nyugodt szívvel felteszed a kezed, hogy te most már tiszta vagy.
[2023-10-27 01:29:01] [Output] : [01:29] Shawn Claybrooks: (( Ameddig lezajlik az ügy, addig vigyék, aztán majd lesz belőle valami ))
A másik segítőkész srác odahívott téged kapitányságra, kiadtad az autómat, majd egy ilyen megjegyzést tettél, és egyből kint volt a panaszkönyv, én szépen megkértelek hogy tegyétek le, te meg burkoltan fenyegetsz. Nem tudom melyik előnyösebb.
Nem vèlem, szintén a játékbeli határokat figyelve, hogy reális lenne az, hogy akkor ezt a konvojt megtámadnátok ennyi erőforrással.
Azért is próbáltuk meg mert elég béna volt a packer sofőr, plusz lyukas volt a kereke. ( ) 3 a 2 ellen nem hinném, hogy olyan nagy vétek, lehetett volna hozni, ha nem ügyetlenkedünk. De gondolom itt neked azzal van a problémád, hogy a kocsit nem tudtad bevinni. Visszagondolva, késő is volt, meg nem is volt a legjobb helyzet amit kihoztunk.

Ennél többet én sem tudok hozzáfűzni.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 181
6 453
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Valóban reális 200 -al lerakni egy alagút előtt a helikoptert, hogy hátha még az is beléd megy aki jön mögötted autóval.
Mióta ér meg egy autó 3 emberi életet, ha ez most szarul jön ki? Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni ehhez az egészhez, ha ebben nem látod a problémát akkor nem tudom milyen illegált folytattál te a szerveren 2-3 éven keresztül.
300 perc jailt kapott rá sofőr, remélem a jövőben nem lesz rá példa mert elég szépen gyűjtögeti a jailokat.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.