Neved:
< Shane Gibson >
A ban időpontja:
< 2018.08.13 >
A ban időtartama:
< 2030.01.01 >
Neve, aki bannolt:
< Jhnny >
A ban oka:
< Szerverszídás, adminszídás, OOC Szídás >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Az igazatt megvallva biztos sok ilyet olvastok hogy megbántam,nem fordul elő többet,stb.Én mikor kaptam a bant nem nagyon izgatott.Az idő múlásával egyre jobban hiányzik a szerver sok szép emlék köt hozzá illetve sok barátot szereztem itt.Most már 19 éves vagyok és idén érettségizem ami mindjárt itt van,de kell valami kikapcsolódás az autószerelésen kívül.El nem tudom mondani hogy mennyire sajnálom amit tavaly csalakedtem nagyon de nagyon megbántam és elnézés kérek minden admintól,és játékosoktól egyaránt.Tudom hogy nem sok esélyem van az unbanra hiszen legyünk egyenesek leminősíettem a szervert valamint az adminokat is ami nagyon de nagyon nem fér bele az szerver életébe.Ha esetleg kapok egy utólsó esélyt (hiszen ez az egy bannom volt amióta a szerveren játszottam)Akkor biztosan oda fogok figyelni az rp szabályokra valamint teljesen megtudok változni türelmesebb leszek az adminokkal és a játékosokkal szemben egyaránt.Nagyon szépen köszönöm hogy elolvastad az én unban kérelmemet és remélem tiszta szíveből hogy kapok egy utolsó esélyt tőletek hogy újra áttudjam élni ezeket a csodálatos pillanatokat amit a szerver biztosított régen és tudom hogy még a mai napig egy nagyon jó játékélményt ad az embernek amire nekem nagyon de nagyon nagy szükségem van most! >