SGH jelentkezési lap.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aDavid

Pötyögtető
2019. 04. 09.
486
331
Internet
www.instagram.com
V4 karakter
Anna Rossi
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Csekk Dávid vagyok 14 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 147783 >>
Mi az SGH feladata?
<< Kissebb kérdések megvállaszolása, Adminok segítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném a játékosokat segíteni ha el adkadnának bármilyen téren. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Megbízható vagyok, türelmes, Sok játszott percemnek hála a szerver szabályzatot ki isertem. Aktívitásom megfelelően magas. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Szerverem töltött időmet 3 órától egészen 10 óráig terjedhet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<https://imgur.com/a/DPVAncr>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/DPVAncr >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: Lusta vagyok, Néha használok trágár szavakat, Szókimondó vagyok. Pozitív: Aktív vagyok, Türelmes, Kitartó. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen Szeretnék. Szeretnék a játékosokon segíteni. Illetve szeretném a szabájtalankodók megkapják méltó büntetésüket, hogy tanuljanak a hibájukból. Azt gondolom megfelelő lenne számomre ez a feladat, mivel a szabályokat szeretem be tartani. Szertnék több adminnal is megismerkedni, és megismerni az admin életet. Szeretek ki állni az igazam mellett. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Van az IC és az OOC rész az Ic jelentése In Character ami a karaktereddel történik. Az OOC Out of Character az az ami a karakteren kívül történik. Az Rp az az a RolePlaye aminek a fő ellemi a /do és a /me a /do a történést jelenti PL: /do erősen beveri a fejeét de nem lesz nagy baja. A /me a cselekvést jelenti PL: /me felemeli az asztalról a poharat. A /ame a kerakter leírását PL: /ame a homlokán izzadság cseppek. A /dolow a kissebb válltozata a /do nak. A /melow ugyan úgy egy kissebb válltozata a /me nek. Balesetnál van a /megpróbál parancs amit pl balesetnél is lehet használni. Pl: /megpróbál a korményab megkapszkodni a baleset következtében és sikerül neki. Vannak a parancsok a /togtips, /bughud, /toghud, /resethud, /togaj. A HOME gomb megyomásával elő tudja hozni az Online Adminok és admin segédek panelt. Le vannak írva az admin szintek,nevek, id-k. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Én csak egy Admin Segéd vaygok ezzel nem tudok mit kezdeni. Admin csak úgy nem fog Fix-et osztogatni. Ha valami Bug miatt történt, és van elég bizonyítékod rá ez esetben írj rá egy Adminisztrátorra. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< /vá 93 Szia! a karaktered valószínűleg éhen vagy szomjan halt. Ez esetben nem tudok segíteni. Ic ügy. Vagy ha direkt ölt meg valaki és jogtalannak tartod, és van bizonyítékod írj egy adminisztrátornak ezzel kapcsolatban. >>

Utoljára szerkesztve:

Keep.

Az év TeamSpeak 3 moderátora 2021-ben.
2020. 03. 11.
544
1 150
V4 karakter
Yern Sclair
LV karakter
Rahmi Baykarak
Cső.
A lapod végülis jó lett, de viszont helyesírásra jobban odafigyelhetnél, mint a formázásra.
Az UCP-d nem a legszebb, ami teljesen elrontja a felépített "bizalmat". (A linket javítsd ki majd kérlekszépen)
Az ucp-d állapota miatt sajnos nem támogatom!
De ettől függetlenül sok sikert.

• Tetszik
Reactions: PaTKa01 és aDavid
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.