SGH Adminsegéd,Admin,modik,stb

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 11. 18.
13
31
LV karakter
Marcus Bradley
Sziasztok!

Kicsit nyersnek fog látszódni ,amit mondani fogok,de nem hinném,hogy csak én vagyok ezzel így,és nem hinném,hogy csak engem idegesít ez a téma..
Az az én gondom,meg gondolom sokan másoknak is,hogy a szerveren,fórumon,ts-en,meg konkrétan mindenhol,amivel kapcsolatban áll a játék rengeteg 10-14 éves admin rohangál,és bíráskodik.
Úgy,hogy konkrétan a SAJÁT ANYANYELVÉN HELYESEN ÍRNI NEM TUD!
És nyugodtan lekezelhetik az embereket,nyugodtan kiparodizálhatják,és nyugodtan flegmázhatnak az adott emberekkel..akiknek esetleg valamilyen segítség kellene.
Elvégre azért vannak az adminok,hogy segítsenek,vagy rosszul tudom?
Ha rá ír egy játékos egy adminra,az admin olyan flegmán válaszol,hogy hihetetlen.(tisztelet a kivételnek,mert akad 1-2.)
Volt olyannal is szerencsém beszélni,a nevét már nem tudom sajnos,de nem is említeném meg,mert annyi joga van bárkinek,hogy ne mutogassanak újjal rá.Konkrétan úgy beszélt velem,mint egy kutyával,holott szerintem nem egy korosztály voltunk,és nem együtt homokoztunk az óvodában.
Pl.: "mehetsz,ok,csá,menj innen."
Ez lehetséges egy ilyen nagyra kinőtt játéknál?
Többfajta játékon játszottam már,és sehol nem fordult elő,hogy 18 év alatti admin,vagy fórum moderátor lett volna bárhol is!

De!
Nem is az életkorukkal van itt a legnagyobb baj!
Hanem azzal,hogy sokan olyan beképzeltek,csak azért,mert ők adminok,vagy moderátorok valahol.
Olyan flegmán válaszolnak,beszélnek,írnak,hogy az hihetetlen,és lekezelő egyszerűen!
Nem tudom,hogy erről a tulajok tudnak-e,vagy nem,de én mindenképp javasolnám,hogy:
A szerveren 18 év alatti admin ne legyen,de ha ez nem lehetséges,akkor minimum 16 életév.
TS3-on 16 év alatti moderátor ne legyen!
A fórumról meg ne is beszéljünk szerintem,egyértelműnek kellene lennie szerény véleményem szerint,hogy egy játéknak az eredeti oldalán,ahol akár minősíteni is tudják az adott játékot a moderátorok,vagy fórumozók hozzáállása,és véleménye alapján,nem lenne szabadnak lennie itt sem 18 év alatti adminoknak,vagy moderátoroknak lenniük!

Tudom,hogy a 18 év alattiak most be fognak támadni,akik adminok,modik,vagy bármik bárhol,de ez ezzel jár.
Én ezeken változtatnék.

aspray

sofor
2019. 01. 12.
62
423
22
LV karakter
gelbero_tanner
Szia. 10 éves adminokat nehezen látsz, mivel alapvető követelmény a 15. életév betöltése, ha jól tudom.
Egyébként azért, mert valamelyik admin csak annyit reagál például a segítségkérésedre, hogy /nem/, az nem azért van, mert veled most flegmázni szeretne, hanem azért mivel rengeteg pm-et kap és nem tud mindenkinek 4 mondatos választ írni.

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Ha szerinted egy Admin vagy bármi pozíciót betöltő ember nem megfelelően végzi a dolgát akkor ott a lehetőség a Panaszkönyvre. Ha nem jelented az adott illetőt nem is fog tudni a vezetőség róla.

2019. 11. 18.
13
31
LV karakter
Marcus Bradley
Hát srácok láttam már nem egy olyan fogalmazzunk úgy,hogy "joggal rendelkező" embert(mert nem csak az adminokra vonatkozik az amit írtam),hogy a 15 év alatt van,ahogy mondta kettővel felettem az illető,hogy ez a minimum elvárt életév.

Pityuuu

Újonc
2019. 07. 17.
30
19
20
Pápa
V4 karakter
Harry North
LV karakter
Aaron Spencer
Ezen eléggé felhúztam magam és sokadik próbálkozásra tudom leírni úgy hogy az elfogadható legyen. És csak egy kérdéssel tudok válaszolni: Szerinted az lehet értelmes aki elmúlt 18 éves? Vicc kategória. ( Ja és átlagban aki 18 fölött van tanul vagy dolgozik és kevesebb az ideje. Persze vannak kivételek.)

• Tetszik
Reactions: Termi
2019. 11. 18.
13
31
LV karakter
Marcus Bradley
Erre annyit tudok válaszolni,de csak úgy hogy játék nevet nem írok,mert az hirdetés lenne,hogy XY nagy nevű játékokon,hogy lehet,hogy csak 18 év felettiek az adminok,moderátorok ,stb-k?
Van ahol kitétel az,hogy minimum 30 életév.
Na erre mi a válaszod barátom?
Azoknak van idejük akkor mégis?
30 év felett már az átlag embereknek családjuk van,akkor ők család,és munka mellett is tudnak időt szakítani?
Ideje mindenkinek arra van,amire akar időt szakítani.

Chy

?
2019. 01. 09.
1 287
973
25
Vácz Venturas
V4 karakter
Julio Saborio
LV karakter
Caleb Grant
Ekkora játékosszám mellé kell ennyi admin, ezt hogy oldanád meg ilyen korhatár mellett?
Ahogy már leírták, tegyél pkt arra aki így viselkedik, sokáig nem marad a pozíciójában ha nem változtat.

Pityuuu

Újonc
2019. 07. 17.
30
19
20
Pápa
V4 karakter
Harry North
LV karakter
Aaron Spencer
Újra felteszem a kérdésem az lehet csak értelmes és jó admin aki 18 fölött van? Legyenek csak 30 éves adminok? Sokat érnénk el vele....

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
Én még nem láttam olyan adminisztrátort, aki nem tudott volna rendesen írni az anyanyelvén. Ugyanakkor vannak olyan adminok is, akik nem Magyarországon élnek, hanem a felvidéken, ezért térhet el a /helyesírása/ másokétól. Valamint szerintem van értelmes ember 18 alatt is, sőt némelyik 12-13 éves értelmesebb sok esetben mint egy 16.

• Hűha
Reactions: harcos

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
542
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
A legtöbb játékos 18 alatti a szerveren, ha ezt bevezetnék admin is alig lenne. Egyébként a kor mit számit egy rp szerveren? Ebben az ötletben csak azt látom hogy te lenézed a 18 alattiakat. Amúgy meg ha bajod van egy adminisztrátorral akkor tegyél panaszt, a hibákat nem a korra kell fogni. Felnőtt ember nem hibázik? A másik az a helyesirás, értem én hogy az nem jó ha valaki olyan érthetetlenül ir hogy a szavakat nem lehet érteni, de ha mondjuk valaki ejt egy helyesirási hibát akkor le kell nézni ez miatt? A régi világban nagyon sok ember nem tudott se irni se számolni de még olvasni se, mégis meg tudtak élni egymás mellett, és nem bántották ezért egymást.

• Tetszik
Reactions: Scrim és Norby
2019. 11. 18.
13
31
LV karakter
Marcus Bradley
Morrhy te aztán értelmes egyéniség vagy úgy látom.
A bannt nem magam miatt kaptam, és nem azért mert bármit is csináltam.
Olvasni luxus, vagy már a te korosztályodnak nem tanítják az iskolában? Mert mutogatni te is tudsz, de hogy utána nézz a dolgoknak azt már nem kell. Menj vissza az iskolába inkább még 1 magyarórára.

2019. 11. 18.
13
31
LV karakter
Marcus Bradley
Terminátor és a többiek.
Olvassátok mar el, amit írtam "meglátást", vagy minek nevezzem ezt.
Nem a korral van a legnagyobb baj, hanem a hozzaállással, amit most ti is láthattatok Morthy-tól is pl.
Egyből megy a beszólogatás.
De legalább barátom lenne annyi kreativitásod, hogy nem a Vorty-ból kreálsz egy másik hasonló nevet. ;)

Részemről a bannos, és az elmagyárázások lezárva.
Olvassátok el újra, ha nehéz értelmezni.

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
A Morthy nak semmi köze a Vorty hoz.
Morty Smith https://g.co/kgs/ASZEY8
Bajod van a korommal?
Magán ügy.
Én csak jót nevetek rajta.

• Tetszik
Reactions: lounz.

Pityuuu

Újonc
2019. 07. 17.
30
19
20
Pápa
V4 karakter
Harry North
LV karakter
Aaron Spencer
Én nekem azzal van bajom hogy te még egyáltalán ezen a fórumon lehetsz. Akkor elmondom a nagykorú ötletgazdának azt amit a többiek leírtak érthetőbben. Tehát te kritizálni kezdtél egy jól működő közösséget most pont az adminokat. Ezzel van a baj. Meg nem értem magyarázod az ötletben is meg hozzászólásban is hogy nem a fiatalabb generáció ellen vagy. A hozzászólásaid meg nem ezt tükrözik. És utóljára annyit hogy ebből a stílusodból vegyél vissza mert lehet hogy nagyot fogsz esni. Ui~ Egy szerverről bannolt személy azért ne kritizálja az adminokat. Nem tudom azt gondoltad így kapod meg az ub-t??

2019. 11. 18.
13
31
LV karakter
Marcus Bradley
Te egyáltalán tudsz olvasni?
Te vegyél vissza a stílusodból.Érdekes módon az első pár commentelővel normálisan lehetett beszélgetni,de te/ti megjöttetek délután,gondolom az iskolából,és egyből megkezdődött a beszólogatás.
De az olvasás neked egyáltalán nem megy,csak a beszólogatás.
Tedd el magad holnapra fiam,mert a magadfajtákkal szót érteni sose lehetett,mint ha a falnak beszélne az ember.
A bannt is más miatt kaptam,de ha utána olvasnál,és nem mutogatnál,akkor nem ezzel magyaráznál.
Nem írom le még egyszer ugyanazokat,amit már kb 5x leírtam.

Pityuuu

Újonc
2019. 07. 17.
30
19
20
Pápa
V4 karakter
Harry North
LV karakter
Aaron Spencer
Oké akkor az hogy én iskolába járok ahhoz semmi közöd. Az én stílusomról annyit hogy az kap tiszteletet aki rászolgált. Nem veszed észre hogy senkinek sem kell ez a kabaré amit itt művelsz? Mint mondtam neked ehhez a szerverhez nincs kötődésed mert nem vagy a játékosa.Minek nyitsz akkor ötletet? Ahogy a mondás is tartja okos enged... A vitából kiszállok nem ér ez nekem annyit hogy az időmet pazaroljam..

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.