Sergio Toscani - Marley Muki, Sofia Marley [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MilanFt

Újonc
2023. 07. 03.
4
0
V4 karakter
Sergio Toscani
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Sergio Toscani

Panaszra tett személy InGame neve:
Marley Muki, Sofia Marley

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, PG, Spam, RP alóli kilépés, halál RP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Álltunk a Fix & Drive sorba, amikor megjött Muki és Sofia. Először telespammelték a chat-et lámpa kapcsolgatásával, majd Muki kiszállt, hogy 1v1-ezzünk. Marzio lefotózta őket a kamerájával, amire Sofia elkezdte őt taposni. Elkezdtem futni, mivel semmi kedvem nem volt hajnal 2kor verekedni, de ők természetesen követtek. Elővettem a fegyveremet, ami semmi hatással nem volt egyikőjükre sem, mivel tovább futottak utánam és ütögettek tovább. Sofia közben többször meg is mondta, hogy lőjjem őt le. Ezek után megunták a verekedést, mert Sofia még ott helyben lelépett, Muki meg elment az autójával.

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Sziasztok, a panaszt Én fogom kezelni.

Várom Marley Muki & Sofia Marley válaszát.​

• Fire
Reactions: RobiHUN

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szép estét kívánok Mindenkinek.

A panaszolt felek azóta tartózkodtak fent a szerveren is, ennyi idő alatt bőven elő rukkolhattak volna valamivel, ha érdekli Őket az eset.
Remélem senki sem gondolja, hogy miután éjfélt üt az óra, átfordul a világ, és a szabályok már nem érvényesek, mert az adminisztrátorok létszáma meglehetősen megfogyatkozik a hajnali órákban.
Itt úgy fest a két panaszolt fél ezt hitte, az nem RP hogy valakit "1v1"-re invitálunk, majd az IC testvérünkkel karöltve elkezdjük a NonRP-k tömegét, megfűszerezve némi PG-vel, majd RP alóli kilépéssel.

Sofia Marleyt hat hónap kitiltással szankcionálom, Marley Muki pedig örökös kitiltást kap, mivel lounztól 2023.12.10.-én kapott unbant, ez a viselkedés úgy látszik, hogy nála állandó.

A panasz jogos.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.