- 2019. 04. 21.
- 29
- 11
- 22
- V4 karakter
- Sergio P Pawlowski
- LV karakter
- Clark Rodriguez
- V2 karakter
- Sergio Siqueira
I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Valkovics Bence ~
[#2] Hány éves vagy?
~ 18 ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ 46014 perc ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/UvgYBIa ~
[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/oURHa7J ~
[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mindig is szerettem a rendvédelmi frakciókat és egyszer már voltam a szerveren NAV-os. Akkor idő hiányában kiléptem a frakcióból, viszont most újra tag szeretnék lenni. ~
[#7] Miért téged válasszunk?
~ Amikor kiléptem főtörzsőrmester rangon voltam, így nagyjából tisztában vagyok még a rádió fóniákkal. Szerettem ebben a csapatban dolgozni, jól beleillettem. Szeretek szórakozni a frakció társakkal, azonban fontos, hogy komoly is tudok lenni ha a helyzet úgy kívánja. Jónak tartom a probléma megoldó képességemet is. ~
[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Igen, a NAV-ban. ~
[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ 4-5 órát ~
[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Székesfehérvár mellett lakom. Kedvenc időtöltésem a haverokkal való bulizás, valamint közös sportolás. Szabadidőmben számítógépen szoktam játszani, többnyire a See szervereken. Tulajdonságaimról annyit, hogy szorgalmas vagyok és maximalista, emellett segítőkész és csapatjátékos. Rossz tulajdonságaimról annyit, hogy türelmetlen vagyok, könnyen fel lehet húzni és néha talán lusta. ~
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Sergio Siqueira ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ See City, 1985. 09. 20. ~
[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://imgur.com/a/Byybm8d ~
[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Határak ellenőrzés, drog valamint fegyvercsempészet számának csökkentése és ezek megakadályozása. Rendvédelmi szervekkel együttműködve akciók végrehajtása. Közúti ellenőrzések. ~
[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro és a környező települések ~
[#6] Előző munkahelyei?
~ SCCS, NAV ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Voltak kisebb kihágásaim, de azok kimerültek a gyorshajtásban. ~
[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Hang illetve fényjelzéssel felhívom az előttem haladó jármű figyelmét, majd felszólítom. Miután lehúzódott és kiszállt a járműből, napszaknak megfelelően üdvözlöm és bemutatkozom neki (nevem, rendfokozatom, jelvényszámom, valamint hogy melyik szerv tagja vagyok). Ezek után megkérem, hogy adja át a papírjait, ezeket ellenőrzöm, ezalatt a társam lerádiózza a helyzetet, hogy hol vagyok, a jármű típusát, rendszámát és színét. Megkérem, hogy nyissa ki a csomagtartót, majd átnézem. Ha szükséges ruházatátvizsgálást is eszközölök. Ha minden rendben van visszanyújtom az iratokat, majd megköszönve az együttműködést elköszönök. ~
[#9] Miért pont önt válasszuk?
~ Mivel már voltam az állomány tagja, így van tapasztalatom a feladatkörben. Ambiciózus vagyok és a munkámra igényes. Az emberekkel szeretek és tudok is kommunikálni, ami elengedhetetlen ebben a munkában. Segítőkész vagyok, így az esetleges feljebb menetelem után a ranglétrán is segítenék a kadétoknak beilleszkedni és velvenni a ritmust. ~
[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amennyiben többszöri felszólítás után sem engedelmeskedik az adott személy, illetve ha mások vagy a saját testi épségemet veszélyezve érzem. ~
[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~ Neve: Sergio Siqueira
Anyja leánykori neve: Elisabete de Sousa
Lakhelye: See City, King's Avenau 19.
Telefonszáma: 621027
A, B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik
Végzettség: Gépészmérnök
Beszélt idegen nyelvek: Angol B2 nyelvvizsga, német alapfokon
~