Neved:
< Sergio S Lewis >
Kitiltás időpontja:
< 2023.15.23 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Jamie >
A kitiltás indoka:
< Folyamatos problémák, súlyos UCP, közösségbe nem illő viselkedés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Kedves Adminisztrátorok, Kedves Jamie!
Az utóbbi 1 évem túlságosan stresszesen telt el, emiatt is meglehetősen csúnya UCP-t sikerült összeszednem, ami 100%-ban az én hibám. Így, hogy pont az érettségis évemben kezdtük el rendszeresebben játszani a See szerverén, emiatt sokszor hirtelen felindulásból cselekedtem, mert túl sok elvárás ért ezen időszak alatt. Ezek miatt elnézését kérem az összes játékostársamtól, illetve adminisztrátortól, hogy ilyen hülyeségekkel az idejüket raboltam. Ezen időszak előtt sokkal nagyobb odafigyeléssel tudtam játszani, illetve a szabályokat betartani, mellesleg idő közben elhunyt az egyik nagyszülőm, így ez sem segítette a dolgomat. Mindezek után, hogy végre túl vagyok ezen az időszakon, és megszereztem az érettségi bizonyítványomat, szeretnék tisztult fejjel és sokkal több odafigyeléssel a szerver része lenni ismét, és minden tettemet 10x megfontolni mielőtt megtenném. Mindezek mellett a V4-ben rejlő roleplay lehetőségeket kimaxolni, nem pedig azt az életstílust folytatni amit eddig tettem. Megbántam amiket tettem, így ígérem teljes mértékben szabálykövető játékos leszek amennyiben visszaengedsz a barátaimhoz, és játékostársaimhoz a szerverre. Köszönöm, hogy elolvasta a kérelmem, további szép napot/estét! >