ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
LOS SANTOSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
SZEMÉLYÜGY ÉS HUMÁNIGAZGATÁS
A lap kitöltése előtt olvasd el a jelentkezési feltételeket, amit szintúgy a jelentkezések menüpontnál találsz.
A lap kitöltésénél figyelj oda a helyesírásra, illetve a feltételeknek való megfelelésére. (Ha 100 szót kérünk akkor az minimum meg legyen.)
A lap kitöltésével még nem csatlakozol a Rendőrség köreibe, ezek után vár még rád egy TS meghallgatás és egy elméleti vizsga.
Fontos, hogy a jelentkezés címe a következő legyen: [NÉV] Jelentkezése.
J E L E N T K E Z É S
| IC |
Teljes név: Sergio Calvin.
Születési hely, idő: 1989,Los Santos kórház.
Telefonszám/ egyéb elérhetőség: Telefonszámom: 36221461870.
Bejelentett lakcím/ tartózkodási hely: Jefferson street 954.
Legmagasabb végzettsége: Rendészeti Szakgimnázium.
Eddigi munkahelyei: Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Fix&Drive Service.
Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.))
Sergio Calvin vagyok. Szeretem a kocsikat és a rendet. Utálom a bűnözést,többek között ezért is szeretnék jelentkezni a szervezetbe. Szeretem a fegyvereket és a rendőr autók szirénáit. Sajnos szüleim és a testvéreim meghaltak. Van egy barátnőm aki mindenben segít és támogat. Nagyon szerettem a szüleim és a testvéreim. Egy autóbalesetben elhunytak. Nagyon sok ideig nem tudtam róla beszélni,és zárkózott voltam. Nagyon jól tudok vezetni,és ezt a szervezetben ki is tudnám használni. Lövő képességem is kiválló. Még nem voltam rendvédelmi szervezetben,ezért is szeretnék ide csatlakozni. Van egy házam amit bérlek a Jefferson utcában,és ott is élek. ((Remélem tetszett ))
| OOC |
Hogy szólíthatunk: Kiss Nimródnak hívnak,a Nimródot szeretem.Mennyi idős vagy: 12.
Legmagasabb iskolai végzettséged: Általános,6. osztály.
Mennyi játszott perccel rendelkezel: 29707.
Csatolj egy képet az UCP-ről: Rendelkezel-e adminjailel? Ha igen mennyivel és miért: Igen,rendelkezem.
1. Kezdő voltam,és nem tudtam RP-zni jól.
2. Sürgősen el kellett mennem.
Rendelkezel-e kitiltással? Ha igen, mennyivel és miért: Nem rendelkezem.2. Sürgősen el kellett mennem.
Rendelkezel-e névváltással? Ha igen mennyivel és mik azok: Nem rendelkezem névváltással.
Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.))
Egy kedves,holott ha fel idegesítik egy "sárkány" tud lenni. Nagyon szeret,és tud is kocsit vezetni. Utálja a bűnözést,addig nem nyugszik míg van bűnöző a városban. Mindig tökéletesen teljesíti a feladatait. Nem egy beszólós típus,inkább visszahúzódik és higgadtan kezeli a dolgokat. Sokszor vicces,de nagyon komolyan veszi a bűnözést. Szereti a sziréna és a fegyverek hangját. Nem volt még rendvédelmi múltja ezért szeretne jönni.
Miért pont rád essen a választásunk?
Mivel SZERINTEM egy kedves,és okos embernek tartom magam,van önbizalmam de néha kicsit bátortalan vagyok. Szinte tökéletesen tudom teljesíteni a feladatokat,igaz,hogy nem felelek meg a elvártaknak de,megpróbálom.
Voltál-e már a jelenlegi vezetés alatt a frakcióban? Ha igen, akkor mi volt a kilépés/ kirúgás indoka?
Nem,még nem voltam vezetés alatt a frakcióban.