Sergey Stepanov--->NNI

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
729
1 923
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Sergey Stepanov

Panaszra tett személy InGame neve:
NNI néhány tagja: Jack D Alexandros, Steven R Walker, Tyler L Butler, Pietro Luchese, Scott Jayden Jacques, Andrew Hardwell

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG erős gyanúja, letartóztatás után se jogokat nem közölték, se kihallgatás nem volt.
RP vel megnézték a telefonom és ennyi.
Semmit nem mondtak el, még az indokokat sem amik miatt behoztak.
Az IFB ITB jogos, de az elfogást, illetve rajtaütést semmi nem indokolta.RP előzményről beszélnek, ami full MG.
Semmi több.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/xm3PxjTC

Megjegyzés:
Evelynn Torres, illetve a frakcióm tagjai hozzászólhatnak a PKhoz!

Utoljára szerkesztve:

Kalii

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
Érintett vagyok az ügyben. Nálam az szúrt szemet hogy küldtem pár képet a telefonomról, majd írtam OOC hogy mettől kell nézni mert akkor még Albán Maffiás voltam, és nyilván akkor olyan dolgokról beszéltünk. Ők ezt felrúgva belekérdeztek hogy mi az a névjegyzék hogy Albánok, meg alkatrészek. Szánalmas nagy MG.. Ezen nincsen kibúvó, kész tények...

• Szomorú
  • Tetszik
Reactions: Yana és Jackie

Steven

Újonc
2019. 01. 10.
57
93
V4 karakter
Steven R Walker
Sziasztok!
Az egész akciót én indítottam el, ugyanis a tegnapi nap folyamán Evelynn Torres korrupciós gyanúba keveredett, így egyeztettünk a rendőrség vezetőségével, akik plusz infókkal láttak el minket (+2 rendőr aki gyanúba keveredett és egyéb infók), amik hozzátok vezettek. Ezután megbeszéltem az NNI vezetőségével, hogy mi lesz a terv, amit végre fogunk hajtani. Az egész terv az volt, hogy csapdát állítsunk Evelynnek, ezzel kiderítsük, hogy szivárogtat-e információkat nektek, vagy sem. Az akció el is kezdődött, titeket megtaláltunk, így beszóltunk a rádióba, hogy ott, ahol ti vagytok, ott razzia készülődik, és vártuk, hogy ti mozgolódásba kezdtek vagy sem (ebből kiderülhetett, hogy kaptatok-e infót vagy sem.). Amint bemondták a rádióba a dolgot, te azon nyomban elkezdtél szaladni, ezért lettél elkapva. Mint később fény derült rá, az akció nem volt hiábavaló, Evelynn le lett csukva veled együtt. A kihallgatásos részre azt gondolom, hogy teljes mértékben IC ügy.
Ugyanakkor ha MG gyanúját tartod fennt, érdeklődnék, hogy amint kimondták a rádióba a razziát, te miért és hova kezdtél szaladni.

Szerk.:
Azt tartom szánalmasnak, hogy semmi bizonyítékod nincs arra, hogy honnantól van szó CK-ról, és így várod el, hogy bármit elhiggyünk neked. Venned kellett volna egy új telefont, ezt pedig eltenni emlékbe.

Utoljára szerkesztve:

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Sziasztok.
Megkérek EGY DARAB NNI-s tagot/leadert hogy képviselje a frakciót. Az a bizonyos képviselő gyűjtse össze a logokat amik rendelkezésre állnak. Erre 24 óra áll rendelkezésre.
Nem kell ide 150 darab "érintett vagyok az ügyben" hozzászólás. Sem az NNI, sem az Orosz maffia részéről.

• Tetszik
Reactions: Yana és Danzso

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
729
1 923
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Miért keveredett korrupció gyanújába?Egyáltalán nem korruptkodott.
Ezt TSen megvitattuk de elmondanám megint:
Ami engem illet lépni akartam már.A kocsimhoz mentem, hogy hazamenjek, lerakjam a cuccaim, elültessem a farmomon a magokat és lelépjek.
TGFet tartottunk.
A másik dolog pedig az, hogy unom már hogy engem PCztek ki folyton!
Kettőt nem lehet lépni a szerveren mert júj a Sergey Stepanov az menjünk rá!
Attól, hogy Evelynn rendvédelmis frakció tagja lett nem akartam megszakítani vele a kapcsolatot.
Nem vittem bele semmi hülyeségbe IC.

Kalii

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
Pont ezt akartam írni amit Adam.. Az SMS, hívásnapló és kontaktok megmaradnak.. Baszhatom az új telefont.. Pláne ha azt is MG-zitek hogy Sergey barátja és rendvédelmis? ÚÚÚRISTEN AKKOR TUTI SZIVÁROGTAT!!444!!! Úgy gondolom ez után nem nekem kéne bocsánatot kérnem.

Lezer

"Nem mindegy, hogy bogár vagy szélvédő vagy."
2019. 01. 10.
320
1 173
Debrecen
V4 karakter
Pietro Luchese
Helló-Helló sziasztok! Én nem csak úgy "érintett" vagyok az ügyben hanem konkrétan rám jött panasz. Ezért szeretnék pár dolgot itt egy külön HSZ-ben megemlíteni. Amennyiben Adam zavar nyugodtan töröld és vállalom érte az esetleges következményeket. Nos... Azt látom, hogy kedves Sergey Stepanov üres szavakkal tud vagdalgozni, hogy "MG-így-MG-úgy" De bármiféle bizonyítékot nem tud felmutatni, hogy állítását alátámassza. Első sorban az ügy folyamán tanusított bicskanyitogató stílusára ki se térnék. Ts-en jóhogynem elküldött minket melegebb éghajlatra mert mi "rá vagyunk szállva" Már az eljárás eleje jól kezdődött:(
) De mi jófejek voltunk inkább Rp-ztünk volna veletek tovább. Ezt követően mivel már második nekifutásra nem kezdtél el lövöldözni, ezért elkaptunk és előállítottunk. Személyesen motoztalak át és vittelek be egy irodába. Kidobadtam veled a fegyvereket és átadtalak egy nyomozónak mert mivel Bevetési osztály tag vagyok ezért rám máshol volt szükség. Tudod... Az NNi nem csak veletek foglalkozik épp a te ügyed lefolyása alatt volt 2 másik dolog amihez az NNI kellett. Elvettük átvizsgáltuk a telefonod és egy kis várakozás után.. Elintéztük. A nyomozó téged bezárt IFB,ITB indokokkal. És nem infózott neked a rendőr? Ne vicceljünk már. ( https://imgur.com/a/BJxfUhb ) Egyelőre Torres az oroszok részéről is csak üres szavakat és vagdalkozást látok. Az ügy egy fél napi loggal lett alátámasztva amire különösebben a bíráló fél nem tud támaszkodni. Ebből nem derül ki sem az mg, sem semmi. Elhiszem, hogy Sergey rosszul esik amikor nem ti nyertek de azért a másik félt is meg lehet szerintem tisztelni azzal, ha már nem csipp-csupp indokokkal kaptak el titeket normálisan RP-zel. Valamint... Szeretném, hogy bizonyítékokkal alátámasszátok ezt a "CK" dolgot. Mert oké, hogy te most azt mondod, hogy le lettél ck-zva de ezt nem nagyon tudjuk elhinni bármiféle bizonyíték/alátámasztás nélkül. Valamire még kitérnék.. A kihallgatást nem én vezettem sőt a közeledben sem voltam de szerintem erős gyanúd lehet, hogy miért lettél lecsukva. (USP) Azért nem lett bármi elmondva a korrupciós ügyről IC nehogy bárkit tudj figyelmeztetni. Amennyiben a bíráló fél/felek szeretnék, hogy hozzászóljak természetesen hozzáfogok. De nem vagyok hajlandó leállni sem Sergey-el sem Torres-sel vitatkozni hisz (gondolom) nem ezért lett megnyitva a panasz.

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
729
1 923
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Mg egyszer megkérdezném:
Mi alapján vettétek elő Evelynnt?
mi alapján gondoltátok azt, hogy bármi módon segít? Az előző ügyet Taco előtt tisztáztuk. Mondtátok is, hogy mindent megtusok az rp alatt. Azonban nem így történt. Semmi féle kihallgatás nem volt. Btk szerint lecsuktatok, enyhítésben nem reménykedtem a fegyver és lőszer mennyisége miatt. Annyit nem kérdeztetek meg hogy honnan van meg minek kellett az nekem.
Ha már a stílusnál tartunk, a lekezelő és okoskodó stílusotokról is beszélgessünk kicsit.
Albánban volt Evelynn, onnan meg mindenki csak ckval távozhat

• Tetszik
Reactions: Yana

Steven

Újonc
2019. 01. 10.
57
93
V4 karakter
Steven R Walker
Másolnám a logokat, amiket össze sikerült gyűjtenem az akcióról. (Nekem csak az akció szervezéséről van logom, amennyiben szükséges Sergey kihallgatásáról is, megszerzem.)

https://pastebin.com/2xAfgigk

Evelynn elővétele gyanú volt, puding próbája az evés, és a gyanú bebizonyosodott.
Bizonyíték továbbra sem áll rendelkezésre, hogy mégis az SMS mikor íródott, így figyelembe vettük.

Szerk.:
A logban is látszik, hogy fél perc sem telt el a sűrgősségibe történő rádiózáshoz képest, és te már szaladtál is el onnan... Érdekes módon Evelynnel pont egy TS szobában tartózkodtatok, így továbbra is fenntartjuk a részetekről az MG gyanúját, erre mi is várunk valamiféle bizonyítékot, hogy te épp hogy és miért és hova szaladtál.

Utoljára szerkesztve:

Kalii

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
Nya, szóval úgy látom 1-2 ember az illegál frakis téma abszolut nem világos. Bekerüléshez, mint a szerver szabály is írja, nem lehet a lapos formátumot segítségül hívni. Csak is és kizárólag IC van TGF... Kilépéskor CK, az az Character Kill vagyis az akkori karaktered akit RP-zel (gyengébbek kedvéért, alakítasz) meghal, elpatkol, kaputt gehen, end of the line. Tehát az akkori cselekményei semmisek lesznek a következő karakterre nézve. Ezt az álláspontot hogy: "Bizonyíték továbbra sem áll rendelkezésre, hogy mégis az SMS mikor íródott, így figyelembe vettük." mára már szánalmasnak tartom és keresem a számlaszámot ahova lehetne utalni a segélyt. Kérdem én, ezt mégis hogy gondoltátok hogy ezt bizonyítani lehessen? Se Log, se semmi nem jegyzi... Lehetetlent kértek, de figyeld meg ha úgy küldtem volna el a képet hogy az legit (az az valós) legyen akkor meg admint hívtok hogy bizonyítékot hamisítok... Tehát ígyis-úgyis nyert volna a vérszemet kapott MG Brigád. Kihallgatáson nem egyszer, nem kétszer mondtam hogy mit kell nézni mert onnantól létezik Evelynn Torres.. Természetesen kit érdekel, az úgy nem lehet, az úgy hülyeség, az úgy nem lehet... Itt a névváltásim ami bizonyítja hogy mikor kaptam a CK-t és mikor léptem be az Albánokhoz. https://imgur.com/a/j0YWcyh

Smith válasza:
19.) Tilos más játékosakat és frakciókat ócsárolni, negatív színben feltüntetni, feszültséget kelteni!
10.) A mondandódnak legyen értelme, ha nincs és nem kapcsolódik a témához OFF-nak fogjuk tekinteni!
Szankciót osztom!
by Smith

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Steven

Újonc
2019. 01. 10.
57
93
V4 karakter
Steven R Walker
Ezt a PK-t nem te nyitottad, nem is rólad szól. Nem értem, hogy miért Sergey PK-ja alatt akarsz érvényesülni, és a saját személyes sérelmeidre választ kapni. Ehhez a részhez a továbbiakban nem kívánok semmit hozzáfűzni, a PK Sergey és a fent említett személyek között zajlik. A minket ért gyanúsításokhoz a logokat mellékeltem.

Szerk.:
Megjegyezném, hogy a fórum egy nyitott könyv, és mindent meg lehet találni rajta.
Ezt csak úgy itthagyom: https://forum.see-game.com/threads/sms-toerles.648/

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
  • Tetszik
Reactions: Nyikhajlo és Yana

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
729
1 923
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Nos nem mondom hogy Evelynnt illetően nem voltak igazak amiből kirobbant az egész rptek.
egy picit illett volna utána nézni a dolgoknak mielőtt belekezdtek valamibe!
pl megkérdezni tőle, hogy te most új karaktert kezdtél, vagy csak szimpla névváltásod volt?
Akik nem voltak illegális frakiban nekik mondanám, hogy a ck nem azt a célt szolgálja, hogy kiéljék beteges kínzó/gyilkoló hajlamaikat az illegálosok, hanem hogy a távozni akaró karakter ne köpjön a rendvédelemnek/riválisoknak. Minden illegális fraki ezzel biztosítja be magát. Tény hogy kaptam információkat. De nem történt bármi más egyéb. Evelynn élvezte a pdt, ez az első alkalom, hogy rendvédelmis frakiban volt. Kicsit fura volt neki is, de ezt a dolgot leszámítva lelkiismeretesen végezte a dolgát. Ami engem illet szinte forgatókönyvem van arról, hogy mikor mit csinálok. A hétköznapokon korán kelek 03:20 kor. Be van osztva mikor mit csinálok, és leges leg később 22:30 ig maradok, mikor sok a teendőm.
Evelynn a kérdéses időben AFK volt.
nekem a farmokra már alig maradt volna időm.
plusz a beszélgetéssel, a frakció történetének elmesélésével ment el az időm.
Egyébként mit csináltam amivel kiérdemeltem ezt a megtisztelő figyelmet?
nemhiszem, hogy olyan sok gondot okoznánk nektek. Amikor NAV os voltam rábukkantam egy folyton lövöldözős emberrablós csapatra. Sokmindennek civilben voltam szemtanúja. Annyi infót kaptatok akkor, hogy csak egy két fénykép kellett volna hogy lakat alá rakjátok azt a brigádot, de meg se mozdultatok akkor. Egy kicsit nem ártana hagyni kibontakozni azokat az illegális frakikat akik nem csak a balhékkal vannak elfoglalva, hanem rpznének is. Pár NNIssel volt alkalmam beszélgetni TS en és érdekes módon nem voltak rossz véleménnyel rólunk, mikor mondtam mit szeretnénk.
Az RP szerintetek az illegálban miért haldoklik? Azért mert maximálisan megragadjátok az alkalmat arra, hogy alátegyetek a másiknak. Ez van a btk ban, kész.

Steven

Újonc
2019. 01. 10.
57
93
V4 karakter
Steven R Walker
Miért kellett volna utánanézzünk Evelynn CK-jainak? Miért érinti ez bármiféle formában a nyomozást? A telefonjában benne volt minden, amit mint már fentebb jeleztem, simán kitörölhetett volna a videó megtekintése után (https://forum.see-game.com/threads/sms-toerles.648/ ), már ha a Blueberrys információ szivárogtatása valóban a CK után történt... Mint kiderült a kihallgatás közben, Evelynn más információkat is szolgálatott részedre, így nem az az egy SMS határozta meg az egész letartóztatását.
Továbbra sincs semmiféle bizonyíték arra, hogy Evelynn azt a Blueberrys SMS-t nem rendőrként küldte.
Evelynn a kérdéses időben pedig nem afkolt, ugyanis végig követtük és végig RP-zett, illetve éppen le akart valakit sokkolni, miután ha jól láttam, egy balesetnél RPztek Ryannel.
Értem én, hogy jól esik a figyelem, de sajnos ebben az esetben a megtisztelő figyelem nem rád irányult, hanem Evelynnre és Ryanre. :(
A napirendedet ebben az esetben sajnos nem tudom a PKhoz csatolni, nem értem az összefüggést a kettő között.
Köszönjük a jótanácsot, ezentúl minden illegális dolgot hagyni fogunk kibontakozni, és inaktivizáljuk az egész rendvédelmet, hiszen nem azért van, hogy az illegális dolgokat megfékezze és megelőzze.

A szóbeszéd az szóbeszéd, én logokkal támasztottam alá a Te MG gyanúdat, légyszíves te is hozz valami épkézláb bizonyítékot, hogy mi se kételkedhessünk abban az MG-ben.

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
729
1 923
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Kirakattatok egy embert egy frakcióból!
Egy olyan embert aki szerette azt a frakciót.
Ne hogy azt hidd, hogy mindenkinek van türelme folyton a telefonjával szórakozni!
Ha veszel vagy 50 telefont mindegyiken eltudod olvasni azt az üzenetet amit az egyikre küldtek.
Akárhogy is, de ha már megvádoltok valakit valamivel akkor előtte tájékozódjatok!
Ha anno tévesen vádoltam meg valakit nem esett le a gyűrű a kezemről, hogy azt mondtam neki, hogy bocs.
Ami meg ezt a rendvédelem kontra illegált illeti nem kell olyan véresen komolyan venni!

Editelve
Figyelembe vehetnétek azt is, hogy mi a helyzet RPk terén ami egyes játékosokat illeti.
pl: /do hol található a kés?
/do Az ánuszomban.
Nem trágárkodás, csupán egy mindennapi példa amivel ti is szembesültök sokszor.

• Szomorú
  • Tetszik
Reactions: Jackie és Yana

Steven

Újonc
2019. 01. 10.
57
93
V4 karakter
Steven R Walker
Nos nem mondom hogy Evelynnt illetően nem voltak igazak amiből kirobbant az egész rptek.
Miért is kellene pontosan bocsánatot kérni? A kihallgatáson a rendőrség vezetője is jelen volt, ő döntött úgy, hogy kirúgja. Te magad említetted itt, hogy az egész jogosan robbant ki. Elhiheted, hogy nem az az egy SMS volt a mérvadó az egész akció során. A többi információszivárogtatás is korrupciónak minősül, mint azt Kispali mondta a kihallgatóban. Ha leCK-zzák és nem szánja rá az időt, hogy foglalkozzon a telefonjával, és kitörölje az SMS-eket, amihez csak végig kell nézni azt a rövidke videót, akkor számoljon a következményekkel. Az SMS-eket rendőrként küldte, így nem értem hogy ezzel mi a gond.

Akárhogy is, de ha már megvádoltok valakit valamivel akkor előtte tájékozódjatok!
Ezt még mindig nem értem pontosan, hogy miről is kellett volna tájékozódni.

Az editelést sem értem, hogy miért kellett hozzáfűzni a panaszkönyvhöz.
Továbbra is várjuk a bizonyítékot az MG gyanújára.

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
729
1 923
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Látom nem érted a lényeget, hiába tépem a szám!
Új karakter új élet, ami volt elmúlt, az már semmi!
Ne forgasd ki a szavaim!
Az alapján kezdtétek meg az áskálódást, hogy ő Evelynn Kamarda.
Teljesen két külön személyről van szó!
Mindent erre alapoztatok!

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Bőven sok ami itt megy.

Megkaptam a logokat, (amiket ti is elolvashattok) amik alátámasztják azt, hogy volt indokuk odamenni Sergey hozzád.
Volt már ügyük veled, felismertek, volt kézzel fogható nyomozat is, ezért bevittek.

Én örülnék hogy nem kaptam 300 percet erre a hatalmas PG-re.

A panasz jogtalan. Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.