Sergely jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Sergely

Újonc
Támogató
2020. 04. 22.
17
1
29
Szolnok
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Róbert (Sergely F Larsen) 30 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
73 891
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Egy see game helpdesk feladata, hogy a kisebb problémákat az adminok válláról levegye és megoldja. Kellően türelmesnek kell lenni, hisz egy új játékosnak még nincs kellő tapasztalata a szerverről vagy a működéséről. Mindig a legjobb tudása szerint választ adni a játékosnak.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Kezdő és haladó játékosok segitése kérdések és problémák felmerülése esetén, aktív részvétel az adminisztrátor csapat munkájában segítése.
Miért pont téged válasszunk?
Segítőkész vagyok, 0-24 elérhető 2017 óta erősítem a közzöséget ismerve magamat és másoktól halva jól bánok az emberekkel, próbálom a tőlem telhető maximumot nyújtani minden szituációba. voltam már admin más közösségbe is, ezért van is tapasztalatom.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
4-5 óra
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Segítőkész, türelmes, tapasztalt.
Negatív: Néha forrófejűnek, féltékenynek tartom magam, illetve előfordul olyan is, hogy túl sokat Szeretnék teljesíten elvárások felett.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen ,szeretnék. Ebben a pozícióban is meg fordultam már több helyen, amit egyáltalán nem bánok , mivel gyűjtöttem új tapasztalatokat , szereztem új barátokat. Az imént említett dolgokra remélem itt is sor kerül, mivel eddigi tapasztalatim szerint egy jó közösség található itt , aminek kifejezetten örülök.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Szerver alapjait érintő szabályzati pontokat ismertetném a játékossal részletesen. https://rules.see-game.com/v4/ Külön felhívom a figyelmet játék lényegére, ez egy olyan játék ahol a játékosok általában egy előre megalkotott „valóságban” játszanak végig, de ahol ők maguk az élő szereplők, játékban tanúsított viselkedést ez alapján kell betartani.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 648
9 859
20
V4 karakter
Killian Burns
Szia! Nagyon sajnáljuk, azonban a jelentkezési lapod nem nyerte el tetszésünket. Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.