Elutasítva Serezha Francesco - Step

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tonymontana69

Barangoló
2022. 07. 15.
115
69
23
Erdély.
V4 karakter
Tony Pocone
LV karakter
Serezha Francesco
V2 karakter
---
zoldlogo.png

Neved:
< Serezha Francesco >

A ban időpontja:
< 2023-05-20 20:16:03 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Step >

A ban oka:
< Szerverszidás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< eléggé felkaptam a vizet, mert jogtalannak éreztem az AJ-t, és hirtelen történt minden, meg sem tudtam szolalni a védelmem érdekében, 1 perc sem telt el, és már kaptam is az AJ-t, pedig meg szerettem volna beszélni Step-el, és OOC ba írtam hirtelen haragból.. meg szeretném beszélni Step-el ezt az egészet ha lehetséges, Bann fejében 600perc AJ-t is bevállalok , nem létezik olyan ember aki ne mondott volna csunyát, vagy nem írt volna valamit hirtelen haragból, úgy gondolom ez nem egy olyan dolog ami csak velem fordulhat elő, és ez megbocsájthatatlan lenne, szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit megsértettem, azzal az egy mondattal OOC. [a szervernek nem hiszem hogy nagyon fájt] de minden esetre szeretnék még egy esélyt, nem kevés IRL pénzem van benne, és tudom hogy ez nem indok, mivel külföldön dolgozok, nagyon jól szorakoztam a szerveren, és igazából mást nem is nagyon volt mit csináljak egész nap, mert nem nagyon ismerek itt senkit, és ezért is merűltem ennyire bele a Las Venturas-ba. És szeretnék ujra csatlakozni, és megbeszélni Step-el a történteket...
UI: kicsit elgondolkodtam a szerversidáson, úgy gondolom hogy nem sértettem meg a szerver-t, egy mondattal, nem érző ember, hogy meg tudjam bántani, vagy hogy roszzúl essen neki, ha egy példát mondok, lehet nem ide tartozik. [LOL]-on bellül ha én Cheatbe azt írnám hogy rossz játék nem érdekel PL, akkor sem kapnék bann-t a játékban , mivel el mondtam a személy szerinti véleményemet, nem sértettem vagy bántottam meg vele semmilyen érző személyt, hogy eretvágjon, ugyan egy példa ha GTA 5 RP ben azt mondom hogy szar ez a város unalmas el megyek innen [azaz nem érdekel a szerver, unalmas] akkor sem hinném hogy ki bannolna valaki, azért mert én megbántottam a szervert, és rosszul esett neki, csak egy gondolat volt, ami foglalkoztat, gondoltam ezt is megoszom veled. >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.