Serafin Aguayo - Kadir Shaqiri, Notti Lou [helyette] [marcy.]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Serafin Aguayo

Panaszra tett személy InGame neve:
Kadir Shaqiri, Notti Lou

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, éppen bicikliztem AP felé, amikor beszóltak nekem random IC, majd elkezdtek verni ketten egy visszaszólás után, illetve elütöttetek, emiatt eltört a lábam. Mire kijött skeZ, sajnos a véletlen folytán mindketten leléptek a szerverről, ezért azt javasolta, hogy mindenképpen nyissak erre Panaszkönyvet.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videó: https://streamable.com/rfpbuv | Log: https://pastebin.com/FAt5ufLX

Megjegyzés:
Köszönöm szépen!

roli666

Újonc
2020. 09. 01.
62
96
V4 karakter
joao paz
Szia szia.
Megálltunk melletted majd szóltam annyit hogy “Tekerjed ha megvetted”, válaszod : fogjam be a pofám. Nem hiszem hogy olyan bántó lett volna, szimpla poénnak szántam, de ezekután kiszálltam és kaptál egy pofont érte. Majd ahogy látható a videón is, elindultam sétálva vissza a kocsiba. Te leszálltál és ütni akartál engem de csak a levegőt sikerült amiből az egyik eltalálta az autót, mivel én már bent ültem.
Ekkor pattant ki Kadir is mivel rávertél a kocsijára is. Az elütésen szintén látszik hogy én ütöttem rád ami miatt hátraestél es Kadir pont oda tolatott hogy felvegyen engem, nem direkt volt..ha szeretnéd valahogyan kárpótolunk érte.
A gúnyos “sajnos a véletlen folytán leléptünk”-re reflektálva, visszaértünk a kocsimhoz ami határ mellett van, es utána leléptünk. Mivel te is visszaütöttél avagy próbáltál 2 embernek, örülj hogy egy lábtöréssel megúsztad ami hozzáteszem mégegyszer, nemvolt szándékos, ezért nem számítottunk rá hogy te ebből adminügyet szeretnél csinálni.
Jogos lesz vagy sem a panaszod, igazából mindegy, a lényeg hogyha elrontottuk a játekodat akkor szeretnénk elnézést kérni érte!

szandaizmad

Újonc
2020. 04. 01.
14
20
V4 karakter
Kadir Shaqiri
LV karakter
Taylor D Russ
Nem szandekos volt az eltolatas, de ha kell veszek neked egy instant gyogyitast aztan kesz. Nem tudom mit vartal amikor 2 embernek is bemagyaraztal ic.

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
Helo, sziasztok. Sajnos a karpotlasomat megkaptam mar skeZ-tol, meg mindig nonszensznek tartom azt, h valaki biciklizik es te random kiordibalsz ra semmi elozmeny nelkul. Autodra nem lett rautve mivel pont elhuztam, ez a videon is latszodik. /telo

roli666

Újonc
2020. 09. 01.
62
96
V4 karakter
joao paz
Mindent leírtam mi miért történt és milyen szándékkal az én szemszögemből. Nincs több hozzáfűzni valóm.

szandaizmad

Újonc
2020. 04. 01.
14
20
V4 karakter
Kadir Shaqiri
LV karakter
Taylor D Russ
En mar ehhez nem tudok mit hozzafuzni minden le lett irva mi tortent, varom a biralast.

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 280
18 264
V4 karakter
Aristide Nease.
Ráordítasz, vissza szól... okés
Már csak azt nem értem, hogy minek kellett kiszállnod folytatni a cicaharcot és kezdeményezni az egész verekedést.
Ha pedig védeni próbálja magát az ember még képesek vagytok ketten kiszállni rá... Elkezd menekülni de ti már csak azért is üldözitek tovább.
A véletlen elütésre pedig annyit tudok mondani, hogy akkor kellett volna admint hívni erre, nem pedig itt a PK alatt felajánlgatni egy instant gyógyítást.

Panaszra tett felek 90perc NonRP adminjailt kapnak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.