Seppo Jaasko --- Luna Vasquez [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

I am Attila

Barangoló
2020. 09. 09.
101
122
Székelyudvarhely
V4 karakter
Seppo Jaasko
LV karakter
Lisa Aberman
V2 karakter
Morgan Louis
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Seppo Jaasko

Panaszra tett személy InGame neve:
Luna Vasquez

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok, a mai nap folyamán déli bankon többször is falon át kaptuk a smokeot. Úgy gondolom, hogy akik dobálták pontosan tudták azt, hogy mi is jár ezzel az egésszel. Próbáltuk leírni ooc chatben is, hogy falon át kaptuk az összes smokejukat, de ezek ellenére sem fejezték be. Úgy gondolom ez minden csak nem fair play velünk szemben.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/qb8m2h
Megjegyzés:
A videókat egyik társam továbbította (nem az én povom)

Luna.

Újonc
2023. 06. 18.
35
134
Sevilla 🌆
V4 karakter
🇪🇸 Luna Vasquez 🇪🇸
Sziasztok!
Én voltam az aki a két darab füstöt dobta, nem értem hogy lehetett számotokra négy. A szándék nem a játékotok elrontása volt, fogalmam sem volt hogy átmenne a falon odáig. Kétszer is próbáltam a nyitott liftajtóba bedobni, nem sikerült, ilyenkor meg nem visszavonható ha már el van dobva, valamint ahol én álltam az OOC chat nem ért el. Puszta szerencsétlenségből történt az egész, tökéletesen mindig szerintem senki nem fogja tudni eldobni, hibázni lehet ilyen téren.

Az hogy falon át kaptátok az nem hinném hogy az én hibám lenne (Buggos, szinkronos szokott lenni a füst) mert valami nem sikerült, egyszerűen nem lehet mit tenni a smoke-al ilyen helyzetekben ha nem sikerül a dolog. Sajnálom ha ezzel gondot okoztam számotokra, a jövőben akkor hanyagolni fogjuk az ilyen eseteket.

I am Attila

Barangoló
2020. 09. 09.
101
122
Székelyudvarhely
V4 karakter
Seppo Jaasko
LV karakter
Lisa Aberman
V2 karakter
Morgan Louis
Akkor valószínű más is dobott smokeot, nem csak te viszont szerintem egyértelmű hogy egy ilyen kis helyen falon át is fogjuk kapni, ti is tudjátok hogy bugos a smoke mégis dobáljátok, ezzel számunkra nagyon nagy hátrányt okozva.

• Tetszik
Reactions: dundy

Luna.

Újonc
2023. 06. 18.
35
134
Sevilla 🌆
V4 karakter
🇪🇸 Luna Vasquez 🇪🇸
Tisztában vagyok a smoke buggosságával, de szerintem teljes mértékben érthető az, ha hibázik valaki. Mint említettem, nem a rosszakarás volt a cél ezzel, egyszerűen csak nem úgy alakult ahogy terveztem.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 476
4 484
V4 karakter
Mesa Varela
Hova lett az a smoke egyáltalán dobva? Nem látni a videón. Van másik POV esetleg amin tisztább?

• Tetszik
Reactions: dundy és skez

Luna.

Újonc
2023. 06. 18.
35
134
Sevilla 🌆
V4 karakter
🇪🇸 Luna Vasquez 🇪🇸
Hova lett az a smoke egyáltalán dobva? Nem látni a videón. Van másik POV esetleg amin tisztább?
Én nem csináltam sajnos visszamentést, mivel nem számítottam hogy ebből valaki problémát szeretni indítani. Nem sikerült bedobnom a liftterem ajtó nyitásakor a liftterembe a füstöt a résen, ezáltal még kint maradt, emiatt kapták falon át.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 476
4 484
V4 karakter
Mesa Varela
Az elmondottak alapján nem látok szándékos szabálysértést ebben a panaszban. Sajnos azzal is számolni kell, hogy valaki elronthatja a smokeot ami elkerülhetetlen helyre kerül amin nem lehet változtatni már. Viszont amin lehetne változtatni az az, hogy ne egy olyan helyen legyen a smoke eldobva ami ha jó - ha rossz valamilyen módon fullasztaná az embereket. Az ilyen helyeken lehet előnyösebb lenne elengedni a smoke dobálását, egy flashbangel is bőven elérted volna ugyan azt ebben a kis szobában.

Ha valakinek bármilyen sérelme adódott ebből ami kárpótolható az keressen fel engem és valamit kitalálunk.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.