Elutasítva Seloneritt La Gabriel - lounz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BreQ

Újonc
2024. 09. 07.
3
3
V4 karakter
SelonerittLaGabriel
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Seloneritt La Gabriel

A ban időpontja:
2024. 10. 03. 11:42

A ban időtartama:
1 Hónap

Admin neve, aki bannolt:
lounz

A ban oka:
Szándékos üldöztetés.

Amiért szeretnéd az unbant:
Nem értek a bannal egyet.

Megjegyzés:
Voltam rabolni, összesen sikerült kipakolnom két Játékot. Történtek után, a zacis előtt egy törzsőrmestert megakartam kérdezni, hogy van e rajtam körözés, mert eléggé fura, hogy nem jön senki. Majd hirtelen leszáll elém két darab Rendőrhelikopter, és elkezdtem menekülni. Majd próbáltak elém és mögém leszállni, ami szintén fura volt nekem. Majd miután tettem párszázmétert, megálltam, alap sebességgel mentem (6-khm) Beállítottam az ecut sebességre, majd nekem balra mellettem volt egy Navos, és OOC kiírtam hogy xd, ˝de ezt a rendvédelem tagja is elkövette,,. Majd befordulok BB-ben a benzinkúthoz, és bekapcsolom az Azonnalivisszajátszást ha történne valamilyen helytelenség. És erre mögöttem megjelen a Navos kollega. Utána tettem egy kört, visszanéztem, nem láttam sehol megjelenni , mentem egy kört a egy blokkban, hogy biztosra menjek az esetben, és aztán folytassam a dolgomat. Majd hirtelen megláttam éslefékez elém, reagálás képpen rádudáltam egyet, majd elmentem. És ez jelentette a ˝szándékos üldöztetést˝, mikor még rajtam is volt két helikopter. Ezt az Rp-t szeretném folytatni, Vagy bármelymás módon elintézni. De eléggé kellemetlen, hogy élvezné az ember a játékot keretek között, és már adminügy és szevasz 1 hónap. Köszönöm Előre is a válaszukat. Kellemes napot!

Utoljára szerkesztve:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤthis time is the last.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 440
4 340
V4 karakter
Mesias Varela
Nem fogom levenni, ha nem értesz egyet továbbra se ezzel akkor a panasz lehetősége még mindig fent áll.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.