Selmani SGH lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
940
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Alexnak hívnak illetve 15 éves vagyok. IC nevem pedig Nertil Selmani. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< https://gyazo.com/dbd088359fa1e62ab377ee3d7209b164 >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosok segítése, kisebb problémák megoldása. Kérdésekre való válaszadás ha nem tud valaki valamit illetve az adminisztrátori munka segítése.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mivel már régóta szeretnék jelentkezni és most jött el az ideje, hogy lapot küldjek be. Ki szeretném magam próbálni ezen a téren is.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Jó a problémamegoldási készségem illetve segítőkész vagyok meg kedves. Kezdőbb és nagyobb színtű játékosoknak szeretnék segíteni, kérdéseiket megválaszolva. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznaponta 3 órát tudnék fordítani a feladat elvégzésére, hétvégente ez a szám nagyobb egy kevéssel.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
baf34921214cb641ab954a8a49b85eb2.png

https://gyazo.com/baf34921214cb641ab954a8a49b85eb2
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
d392a4adba4af388b6dd439d2fd56bd7.png

https://gyazo.com/d392a4adba4af388b6dd439d2fd56bd7
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitívum: Segítőkész, türelmes és kedves vagyok.
Negatívum: Kicsit lustább fajta vagyok, néha meggondolatlan és hamaron felkapom a vizet.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Amennyiben lehetséges és arra a szintre jutok, akkor természetesen el vállalnám a feladatot. Adminként kicsit eltérőbb szerepet kell betölteni de hasonló mint az Adminsegéd. Mivel más szerepet kell betölteni adminként ezért azt a területet is ki próbálnám. Ahogy írtam, problémamegoldásom is jó, szóval gyorsan tudok döntést hozni.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Alap dolgokkal kezdeném neki a magyarázást mint például hol tudja a munkát felvenni és mit csinálhat és mit nem a szerveren. Ezek után elmagyarázom neki a /me, /do, /ame parancsok működését és, hogy milyen szituációban használja őket.
A Home Panel működését is elmagyaráznám neki, hogy ott találja a fontosabb információkat illetve a beállítás fülben tudja állítgatni a neki tetszőleges játékmenetet. Az alap dolgok elmagyarázása után rátérek a Prémium Fülre amit az F7-es gombbal tud elérni. Felvázolom neki, hogy a prémium ponttal prémium tárgyakat tud vásárolni amiket IC fel tud használni vagy a tuningolóba tudja elhasználni őket különböző prémium tuningra. Okmányokra kitérve pedig, városházán tudja kiváltani őket, illetve ha eljut olyan szintre, hogy lesz pénze akkor tud járműt vásárolni az autókereskedésben és jogosítványt minél hamarabb rakja le Autósiskolába mivel IC következményei vannak ha hiányoznak az iratai.
Ha szeretne egy munkát kipróbálni pl.: NagyKer. futárt akkor elmagyarázom neki, hogy a sárga kocsi ikonnál tudja a munkát elkezdeni egy jármű lehívását követően, azután pedig egy fuvar levelet kell felvennie a bejáratnál. Ha ez mind sikerült, akkor menjen be a raktérbe majd a kocsi oldalát húzza el és rakja bele a szükséges rekeszeket. Elmondom neki, hogy rekesszel nem futhat, mivel azért Kick jár és nem szabad. Ha végzett a felpakolással, akkor megmondom neki, hogy a fuvar levélen fel van tüntetve hova kell leszállítani a termékeket amit a térkép is jelez. Ha oda ér XY rakodótérhez akkor ott szálljon ki a kocsiból, húzza el a raktér oldalát és vegye ki a rekeszeket majd tegye le őket a sárga csíkozott részbe.
Ha további kérdése merülne fel, akkor TeamSpeaken3-on elér a ts.see-game.com címen vagy Discordon és azonnal segítséget nyújtok neki.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<<Válaszolok a PM-re, és kifejtem neki, hogy sajnos ebben az ügyben nem tudok neki segíteni, de ha Adminisztrátornak ír PM-et bizonyítékkal és mondatba foglalva a problémáját akkor tudnak segíteni neki.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< Szia! Az IC szídás egy teljesen IC esemény amit az ő karaktere dönt el. Viszont, amennyiben te 4-es szint alatt vagy, akkor nem rabolhat ki de ha 4-es szint felett vagy akkor bármikor kirabolhat. A rablást kezdeményező fél szintjét nem korlátozza a szerverszabályzat, ezért nyugodtan kirabolhat 4-es szint felett téged.>>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.