Selecline Dox Nemzeti adó- és vámhivatal Jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sanyika5550

Újonc
2019. 07. 30.
30
29
28
Sárkeresztúr
V4 karakter
Selecline Dox
LV karakter
John Dox
V2 karakter
Selecline Dox
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Sándor ~

[#2] Korod:
~ 23 éves vagyok ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Mindennap kb 9 órát.1140 de azon vagyok minél több legyen. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem tudom miért le tiltoták a képemet amit fel rajtam de elfogom küldeni ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~Szeretnék akcóban résztvenni, Rp-zni.Mert nagyon megtetszett a frakició.Nagyon tetszik a rendvédelmis élet, az igazoltatás, üldözés, az adóellenőrzés is nagyon tetszene. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mindenhova jelenkezek sehova se vesznek fel pedig nem rósz lapot töltök ki .Nagyon szeretnék be kerülni nemzeti adó és vám hivatalhoz. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~Sziasztok! Badi Sándor hívnak 1996.juniu.13 születem 23 éves vagyok.Sárkeresztúron lakom.most kezdtem nem régen nagyon meg tetszet.Jelenleg dolgozok apukám válakozásába. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Selecline Dox ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1990 ,Los Santos, Jefferson Motel 2. Emelet 1/A ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határok, átáramló áruk ellenörzése, áthaladó jármüvek, személyek ellenörzése. A rend fenn tartása , a körözött személyek, csempészek, jármüvek megállítása. Cégek, adózások ellenörzése, illegális vállalatok felkutatása, beszüntetése. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Itt a NAV! Húzodjon le az útszélére majd állitsa le a jármü motorját majd lassan szálljon ki.

Mikor kiszállt jelentem a rádióba , hogy hol igazoltatok milyen kocsit milyen szinü majd rendszámát
Majd kiszállok a kocsiból majd oda megyek az úrhoz majd igy szolalok meg
Üdvözlöm! én vagyok xy rangu és a NAV-tól jöttem.. Kérem az iratait ( személyi , jogositvány , forgalmi engedélyt. utána át néztem jogositványt meg személyi igazolványt meg nézem hogy érvényese hogy nem körözött-e a személy vagy a jármü. pl nincsen nekki jogositványa akkor írok nekki egy cseket. megnézem .Majd ha nem körözött kiszálok majd visszadom az iratait majd megkérem , hogy nyissa ki a csomagtartót.Ha kinyitotta ellenörzöm , hogy van-e benne EU doboz vagy esetleg valami illegális tárgy.pl nincsen benne eu doboz akkor irok nekki egy cseket meg irtam cseket akkor át adom nekki mondom nekki
elköszönök igy.További szép napot , és balesetmentes utat kivánok. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Van Jack Wilston~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert Nagyon szeretnék veletek dolgozni ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határok, átáramló áruk ellenorzése, áthaladó jármuvek, személyek ellenorzése. A rend fenn tartása , a körözött személyek, csempészek, jármuvek megállítása. Cégek, adózások ellenorzése, illegális vállalatok felkutatása, beszüntetése. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Mikor a személyt akit igazoltatunk ellenkezik pl ez esetben : menekülni , ütni , rúgni.~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~

~ Név: Selecline Dox.~
~ Születési helye:1990 ,Los Santos, Jefferson Motel 2. Emelet 1/A .~
~ Selecline Dox hivnak.Jelenleg munka nélküli vagyok és nagyon örülnék nekki ha be kerülnék a Nemzeti adó- és vámhivatalhoz és veletek dolgozak.3 man vagyok testvérek minda hárman dolgozunk apukámnak a válalkozásába ~

Remélem jó lett és be fogok kerülni nemzeti adó- és vámhivatalhoz

thebenjamin válasza:
Zárom és helyezem!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Crakix

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
256
122
22
Budapest 8. kerület
LV karakter
Jack D Crusader
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Selecline Dox!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:

Bryan D Revench

Vezérőrnagy​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.