- 2020. 10. 04.
- 6
- 0
- V4 karakter
- Seguro Mescudi

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány
A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.
Hogyan neveznek IRL?
〈 K.Sándor 〉
Jelenleg hány éves vagy?
〈 16 〉
Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?
〈 3-4 óra 〉
Hány játszott perced van jelenleg?
〈 Jelenlegi karakteremen nem sok : 500perc, DE garantálni tudom hogy RP tudásommal ezt tudom korrigálni!〉
Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 - 〉
Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 - 〉
Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.
〈 Nem használtam más nevet! 〉
Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 Nem kerültem még AdminJail-be!〉
Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 Nem voltam még kitiltva!〉
Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.
〈 Nos úgy gondolom közeláll hozzám ez az RP stílus, Első és legfőbb célom az lenne hogy senki számára ne okozzak csalódást! Ha sikerülne bekerülnőm a frakcióba próbálnám fontos és megbízható embere lenni a frakciónak. Úgy gondolom hogy számomra minden helyzetben lehet számítani! Nem egy összecsapott RP stílust képviselek, A legkisebb RP helyzetekben is szeretek részletesen és kifinomultan fogalmazni/rp-zni!〉
Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?
〈 Igen, Rendelkezem mind kettővel!〉
A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.
Teljes neve:
〈 Seguro Mescudi 〉
Édesanyja leánykori neve:
〈 Lola Cortez 〉
Születési helye és a pontos dátum:
〈 Los Santos, 1991-01-25〉
Bejelentett lakcíme:
〈 Los Santos, Eastwood street 9/B〉
Jelenlegi telefonszáma:
〈 98145〉
Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):
〈 Seguro Mescudi. Egy érdekes és nem mindennapi városban születtem, a fővárosnak mondható Los Santos városában, 1991-ben. Szerencsére elmondhatom magamról, hogy egy viszonylag jómódú családban nevelkedhettem. Édesanyám Lola Cortez, egyetemi tanár, másodállásban modern festészettel, illetve szobrászattal foglalkozik. Édesapám Emiliano Mescudi, a Los Santosi Nemzeti Bank pénzügyi igazgatója. Iskolás éveimet szülővárosomban töltöttem, majd San Fierroba költöztem, ugyanis felvételt nyertem az Antonio de Nebrija Egyetem regionális és környezeti gazdaságtan szakára. Mindig is közgazdász akartam lenni, nagy álmom volt, hogy egyszer édesapám szárnysegédjeként dolgozhassak Los Santosban. Rendkívül jó esélyeim voltak a biztos, sikeres életre egyetem után, kiváló tanulmányi eredményeimnek köszönhetően sorra vettem az előttem álló akadályokat. Azonban az élet más utat jelölt ki számomra. Úgy gondolom hogy a hazát kell szolgáljam és a hazát kell védjem! Kész vagyok bármire amit az élet mostantól kijelöl elém - Kész vagyok bármire ami a ház szolgálja! 〉