Segítség kérelem!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Philipp Vito

Újonc
2020. 03. 16.
33
37
V4 karakter
Philipp Vito
LV karakter
Doug Ervin
V2 karakter
Ben Chapman
vito1.png

──────────────────────────────────
‹ InGame neved ›

Philipp Vito

‹ Felhasználóneved ›
THOMSONKRISTOF

‹ Miben kell a segítségem ›
Töröld,vagy adj serial váltást

‹ Bizonyíték [kép / log] ›

‹ Megjegyzés ›
Sziasztok! ELŐRE LESZEGEZEM NEM HAZUDOK,NEM VÁGOK ÁT SENKIT! Tehát. Tegnap reggel (5fele)meghírdettem egy számítógépet amelyre a képek alapján jött is egy vevő hála istennek. Tegnap 18óra fele elis lett adva a gép. És aszthiszik hazudok mert 2órája volt meg a facebook meg stb stb. Azért fordulpk hozzád mélyen tisztelt Vito úr,hogy legalább te higyj nekem és adj serial vátlást vagy töröld a serialt. Amennyiben nem hisz nekem senki azt sajnálom de remélem azt tudjátok ,hogy aki megvette az azért vette a gépet,hihy a fia seemtazzon mert rossz a laptopja. Köszönöm előre is a válaszokat! Serial:
63D57E3AA29834D64216132E4003FA03
Ja igen és még annyi ,hohy senki se hisz nekem és ez a.legrosszabb alapból úgytidtam.,hogy a legfontosabb,hogy megbízzunk egymásban!

• Vicces
  • Szomorú
Reactions: RAFA és Roy.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Szia, írj a te accountodal serial váltást egy másik gépre és Ő már tudja is használni az Ő accountját azon a gépen ha váltott serialt. Serialt váltást a www.see-game.com oldalon tudsz kezdeményezni.

• Tetszik
Reactions: Fede

Philipp Vito

Újonc
2020. 03. 16.
33
37
V4 karakter
Philipp Vito
LV karakter
Doug Ervin
V2 karakter
Ben Chapman
Szia! Köszi a választ csak egy a nagy baj! Bannolva vagyok! Ezért irtam ezt a topicot mert amúgy tudom,hogy kell kérni serial váltást!

Philipp Vito

Újonc
2020. 03. 16.
33
37
V4 karakter
Philipp Vito
LV karakter
Doug Ervin
V2 karakter
Ben Chapman
Irtam nekik is! És aztmodnták hazudok mert csak a bannomat akarom levetetni ami nem igaz!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.