Segismundo Antonio---->Ryan R Williams [Gerold]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 04. 22.
30
24
V4 karakter
SegismundoAntonio
LV karakter
SegismundoAntonio
Kód:
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Segismundo Antonio

Panaszra tett személy InGame neve:
Ryan R Williams

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az úr egy hirdetést rakott ki amiben az volt írva hogy az általa eladásra kínált jármű 1 venom 4 verseny tartalmaz.Végül ki derült hogy a jármű nem tartalmaz venomot. Ezek útán az úr rögtön törölte is a hírdetését

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A hírdetés: https://imgur.com/a/F3hbVVw A késöbb törölt hírdetés :https://imgur.com/a/ywBRPaR Az adásvételi :https://imgur.com/a/sn34pyq

Megjegyzés:
Elég sokat kellet várni míg össze tudtunk futni szóval sok időt vett el a művelet a szabad időmből ezért vagyok most nagyon dühös

Vba15

Barangoló
2019. 01. 10.
93
104
V4 karakter
Ryan R Williams
LV karakter
Billy Roberts
V2 karakter
Reece R Williams
Sziasztok igen félre írtam a hirdetést. Mikor este találkoztunk ezt meg is beszéltük. Meg olcsóbban akartad meg venni mert nem található benne venom. Sőt azt mondtad gondolkodsz rajta és majd keresel. A hirdetést természetesen töröltem mivel rossz adat volt a hirdetésben. Most ezt a pk-t egyáltalán nem értem hiszen még este azt mondtad így hogy nincs venom benne gondolkozol hogy megvedd e. Szval este még ez nem zavart...

Vba15

Barangoló
2019. 01. 10.
93
104
V4 karakter
Ryan R Williams
LV karakter
Billy Roberts
V2 karakter
Reece R Williams
És hozzáfüzném még hogy az úrral csak privátban beszéltünk nem a hirdetés alá tett Ajánlatott

Vba15

Barangoló
2019. 01. 10.
93
104
V4 karakter
Ryan R Williams
LV karakter
Billy Roberts
V2 karakter
Reece R Williams
Jah és még valami csak hogy ne szerkesszem az előző kommentem... Nem csak miattam vártál hiszem privátban egyik percben azt írtad hogy rögtön át tudod venni a másik pillanatban már azt hogy még pénzt kell gyüjtened.. Megadtam a számod hívtalak is és ezt mondtad szval akkor most én is mondjam azt hogy vártam rád és pazaroltam az időmet?

Aaron válasza:
Pedig szerkeszteni kellett volna, ez így Tripla hozzászólás amiért osztom a figyelmeztetést.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
2019. 04. 22.
30
24
V4 karakter
SegismundoAntonio
LV karakter
SegismundoAntonio
Nos attól függetlenül hogy privátba beszéltünk ezt ugyan úgy mással is meg tudtad volna csinálni,de lehet hogy más észre se vette volna elsőnek majd csak mikor már rég meg vette.Igen fel ajánlottam hogy olcsóbban veszem meg mivel volt akkora szerencsém hogy utolsó pillanatban észre vettem hogy nincsen benne venom. Abban egyet értek és meg egyezhetünk hogy mind kettőnknek vett el a szabad idejéből eddig oké,azonban ez attól függetlenül szerintem akkor is szabály ellenes.De ezt majd @Gerold -el dönti

Vba15

Barangoló
2019. 01. 10.
93
104
V4 karakter
Ryan R Williams
LV karakter
Billy Roberts
V2 karakter
Reece R Williams
Nem pp-s dologgal akkartalak atverni szimplán én úgy emlékeztem hogy van benne de rosszul emlékeztem ahogy te is te meg 2 venomra emlékeztel szval mindenki téved. És kösz hogy szóltál akkor mikor megirtam az adásvételit nem kellet volna hogy utánna jöjjünk rá mert akkor akár mit mondok atveresnek számít...

2019. 04. 22.
30
24
V4 karakter
SegismundoAntonio
LV karakter
SegismundoAntonio
Hát el mondanám neked hogy egyszer pont ugyan így jártam akkor se vettem át az autot és az urat ha jól emlékszem talán 1 hónapra tiltották ki

Vba15

Barangoló
2019. 01. 10.
93
104
V4 karakter
Ryan R Williams
LV karakter
Billy Roberts
V2 karakter
Reece R Williams
Nem vette meg az autót miért kellene fizetnem?

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Ott az adásvételi, hogy megvette vagy akkor nem történt meg az adásvétel?

Vba15

Barangoló
2019. 01. 10.
93
104
V4 karakter
Ryan R Williams
LV karakter
Billy Roberts
V2 karakter
Reece R Williams
Nem történt meg

2019. 04. 22.
30
24
V4 karakter
SegismundoAntonio
LV karakter
SegismundoAntonio
Nem történt meg.A pk-t csak venommal való átverés kísérete miatt tettem

Vba15

Barangoló
2019. 01. 10.
93
104
V4 karakter
Ryan R Williams
LV karakter
Billy Roberts
V2 karakter
Reece R Williams
Nem atverni akkartalak hanem rosszul emlékeztem és ezt akkor vettem észre mikor mondtad...

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Nem történt átverés, máskor jobban figyelj oda, hogy mit hogyan hírdetsz.
Következmények nélkül zárom.

• Tetszik
Reactions: kyle.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.