SeeTow Hivatalos Weboldala

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SeeBézy

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
315
251
36
Maribor
V4 karakter
Biagio Soprano
LV karakter
-
V2 karakter
-
See-Tow-Log.png

ST-Weboldala.png

Üdvözüljük a SeeTow Hivatalos Weboldalán!
ST-Inform-ci.png
Bevezetés: A SeeTow fő feladata See City-ben lévő lerobbant járművek bevontatási a szerelőtelepre. A Cég az összes hivatalos szervvel megállapodásban van, hogy azok gépjárműveit ingyen szállítják el a megadott helyszínre. Folyamatos fejlesztést alatt áll a SeeTow gépállománya, érvényes műszakival, illetve az összes extra felszerelésekkel rendelkeznek a vontatók! Cégünk a nap huszonnégy órájában vállal autómentést, duplaár nélkül!
Igazgató: Jimmy Soprano (@Bogár)
Igazgató-helyettes:
Honey Weatherly (@Holi)
További Információkat az alábbi dokumentum tartalmazza: (Hamarosan)

ST-Telephely.png
Jelenleg a SeeTow hivatalos telephelye San Fierroban található, de a cég következő terve hogy Los Santosban is kiépítsen magának egy telephelyet!
ST-Szerz-d-ses-gyfelek.png

A SeeTow az összes hivatalos közszolgálati, illetve rendvédelemi szervvel szerződésben áll.
ST-G-p-llom-ny.png

Cégünk jelenleg egy darab Chevrolet Silverado vontatóval rendelkezik. További 4 darab várható, ám azok még épülnek az autógyárban! Későbbiekben bővülni fog a gépállomány.
ST-Aut-ment-s-rak.png
Cégünk kiemelkedően kedvező áron végzi az Autómentést See City-ben. Előre láthatólag nem fog változni az ár, de ha még is tájékoztatjuk a Lakosságot! Minden szerelőtelep parkolójából 1.000 dollárért vontatjuk be a gépjárműveket.
ST-rak.png

ST-Munkalehet-s-g.png
Az alábbi formanyomtatvány szerint van lehetőség jelentkezni a SeeTow köreibe. Fontos, hogy az Igazgatót (@Bogár) illetve az Igazgató-helyettest (@Holi) bekell írni a címzetthez privát üzenet formájában! Megértésüket köszönjük!
Formanyomtatvány:
ST-El-rhet-s-g.png
Személy: Jimmy Soprano
Beosztás: Igazgató
Telefonszám: 38-76-112-90-87
Email-cím: jimmysoprano@seemail.com

Személy: Honey Weatherly
Beosztás: Igazgató-helyettes
Telefonszám: -
Email-cím: honeyweatherly@seemail.com

Tehát akkor ne feledje,mielőtt útra kelne,telefonja névjegyzékébe ezt a számot bejegyezze:
3876-112-90-87

Utoljára szerkesztve:

SeeBézy

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
315
251
36
Maribor
V4 karakter
Biagio Soprano
LV karakter
-
V2 karakter
-

Megnyitottuk a jelentkezést a SeeTow Kft-hoz!!​

A Jelentkezéseket 2021.06.17-2021-06.27-ig lehet leadni!(Az utánna leadott jelentkezéseket autómatikusan semmisnek tekintjük)​

Itt egy minta hogy tőltsd ki a jelentkezést!​

See-Tow-Log.png

SeeTow Jelentkezés
Személy:
Xy Pista(Minta)
Születtési dátum, illetve hely:
1998.12.04.Los Sanros(Minta)
Végzettségek:
Beírjátok ide amit gondoltok(Minta)
Bemutatkozás:
Iide erre a felületre minimum 10 Mondat.(Minta)
Megpályázott beosztás:
Milyen pozicíóra szeretnétek jönni!(Minta)

Aláírás:
Általatok generált aláírás(Minta)

@Holi @Bézy

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Holi

zsömle21

Újonc
2021. 06. 17.
1
2
V4 karakter
Gattuso Matteo
See-Tow-Log.png

SeeTow Jelentkezés
Személy:
Gattuso Matteo
1999.08.25 Olaszország Firenze
Végzettségek:
Gépjármű- és motorkarbantartó, -javító
Bemutatkozás:
Gattuso Matteo vagyok egy autókat, természetet, állatokat szerető ember. Magyarországon szereztem iskolai végzettségeimet. Olasz farmer családba születtem de 3 éves koromban el költöztünk egy nagyobb községbe Magyarországon pontosabban Ádándra. Sófokra jártam fel tanulni, oda jártam általános iskolába, közép iskolába és Gépjármű- és motorkarbantartó, -javító végzettségem is ott szereztem meg. Az autó szerelés vagy szét szerelés mindig is érdekelt, 10 évesen már azon gondolkoztam milyen katalizátor lehet a szomszédunk autójában. Keresztény vagyok, nem régiben kereszteltettem meg magam egy Seecity-ben élő pappal. Jelenleg nem élek pár kapcsolatban. Van egy farmom és állatok nevelésé-böl keresem azt a pénzt amiből gulyás levest és vizet veszek. 2 évet dolgoztam száraz földi jármű szerelőként. 2020 március 16-án anyám és apám kitett a otthonról 300 ezer dollárral és azt mondták költözzek külön de a sovány keresetemből szinte semmire nem volt pénzem mert ez az autó javítás nem hoz túl sok pénzt. a 300 ezer dollárból Spanyolországban éltem 1 évet. majd 30 ezer dollárral a bankszámlámon eljöttem Seecity-be hogy elkezdjek rendesen dolgozni meg még több embert meg ismerni. Ez vagyok én Gattuso Matteo.
Megpályázott beosztás:
autó mentő

Aláírás:
Gattuso Matteo

@Holi @Bézy

• Tetszik
Reactions: Holi és SeeBézy

Claytez

Újonc
2021. 01. 13.
8
5
V4 karakter
Nina Norelli
V2 karakter
Nina Carter
See-Tow-Log.png

SeeTow Jelentkezés
Személy:
Lucy Soprano
1999.02.02
Végzettségek:
Rendelkezem egy középiskolai végzettséggel és egy autószerelő lakatos szakmával
Bemutatkozás:
Tiszteletem a Nevem Lucy Soprano,Jimmy Felesége vagyok nem régiben volt az esküvőnk csak mostanában elfoglaltságom miatt nem voltam a városban!
Tanulmányaimat Los Santosban kezdtem,majd az iskolák elvégzése után egy kis farmerként dolgoztam a farmon ezzel keresve a napi kenyerem..Szeretnék csatlakozni a céghez mivel régóta álmom hogy "Nő"ként Vontatózhassak és akár szerelhessek is...

Megpályázott beosztás:
Vontatós.

Aláírás:
Mrs.Lucy Soprano
@Holi @Bézy

• Imádom
  • Tetszik

YngDavid

Újonc
2021. 06. 17.
28
85
Nagykanizsa
V4 karakter
Kyeon Bishop
See-Tow-Log.png

SeeTow Jelentkezés
Személy:
Mason D Brown
San Fierro 1998.09.15
Végzettségek:
San Fierro Primary School
San Fierro Collage
Karosszérialakatos szakma.
Bemutatkozás:
Mason D Brown vagyok, jelenleg 22 éves vagyok. Los Santosban élek a párommal, nagyon vonzódok a kocsikhoz illetve, imádok szerelni is. Karosszérialakatos végzettségem után leraktam az érettségit San Fierroban, majd elmentem egy autószerelő kis céghez, amiben szépen lassan és a tapasztaltok alapján, illetve az ügyes kezem alapján eljutottam a főnöki pozícióra. Jelenleg Édesapám vállalkozásában segítek be mint szerelő.
Megpályázott beosztás:
Autó mentő

Aláírás:
Mason D Brown
@Holi @Bézy

• Tetszik

keller

Barangoló
2020. 12. 18.
102
85
Komádi
V4 karakter
Andrej_Malinovszkij
LV karakter
Federico Hans
V2 karakter
Carlos D Berluscoin
See-Tow-Log.png

SeeTow Jelentkezés
Személy:
Kazuki Kasennel
1991.03.04 Mexiko
Végzettségek:
Gépjármű- és motorkarbantartó, -javító
Bemutatkozás:
Kazuki Kasennel vagyok, jelenleg 30 éves vagyok. Los Santosban élek, nagyon vonzódok a kocsikhoz illetve, imádok szerelni is. Karosszérialakatos végzettségem után leraktam az érettségit San Fierroban, majd elmentem egy autószerelő kis céghez, amiben szépen lassan és a tapasztaltok alapján, illetve az ügyes kezem alapján eljutottam a főnöki pozícióra. Jelenleg Édesapám vállalkozásában segítek be mint szerelő.
Megpályázott beosztás:
autó mentő

Aláírás:
Köszönöm hogy megnézted!
@Holi @Bézy

• Tetszik
Reactions: SeeBézy

wellofsadow

Barangoló
Támogató
2021. 03. 10.
131
84
V4 karakter
Negosoru Rojola
LV karakter
Ronald Anderson
See-Tow-Log.png

SeeTow Jelentkezés
Személy:
Paul Nelson
1999.07.14 Egyesült királyság Leicester
Végzettségek:
Brocks Hill Primary School
Leicester College autóbádogos

Bemutatkozás:
A nevem Paul Nelson, 21 éves vagyok és San Fiero ban élek. Az Egyesült Királyságban születtem egy Leicester nevü városban és ott éltem 2019 ig. Már kis koromban is nagyon szerettem az autókat, emiatt mentem Leicester College autóbádogos szakára. miután elvégeztem az iskolát, elkezdtem dolgozni édesapám műhelyében de nem nagyon hozott sok pénzt. 2019 ben elköltöztem Leicester ből San Fiero ba és ott dolgoztam egy autószerelő műhelyben, egy év után sajnos ott kellet hagynom. jelenleg a farmozás ból élek de elég instabil munka, emiatt szeretnék csatlakozni a SeeTow hoz
Megpályázott beosztás:
Autó Mentő

Aláírás:
Paul Nelson

@Holi @Bézy

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

fury016

Újonc
2021. 03. 17.
7
3
V4 karakter
Froster Adam
V2 karakter
Matthias Adam
See-Tow-Log.png

SeeTow Jelentkezés
Személy:
Matthias Adam
1996.03.11
Végzettségek:

San Fierro Primary School
San Fierro Collage
Karosszérialakatos szakma.

Bemutatkozás:
Matthias Adam vagyok, jelenleg 25 éves vagyok, San Fierroban élek a párommal. Nagyon szeretem az autókat, és imádom őket szerelni is.Nemrég fejeztem be a tanulmányaimat Karosszérialakatosként. Jelenleg munkát keresek hogy a munkámban tudjak dolgozni és azt csináljam amit szeretek. Jelenleg farmi munkásként dolgozom ami már kicsit fárasztó. Szabad időmben a barátomnak szoktam besegíteni az autó szerelésben egy kis garázsban.Jelenleg a farmozásból élek meg de elég instabil munka, és ezért szeretnék egy biztosabb munkát találni. És azért szeretnék csatlakozni a SeeTow-ba hogy segitsem a munkájukat és a munkámban is tudjak dolgozni.
Megpályázott beosztás:
Autó mentő

Aláírás:
Matthias Adam

@Holi @Bézy

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: SeeBézy és Holi

Holi

Zöldfülű
2019. 04. 10.
180
217
V4 karakter
Honey Weatherly
LV karakter
Még nincs
V2 karakter
Még nincs
ST-logo-png.png

SeeTow Vezetőség
Tisztelt Jelentkezők!
A SeeTow Vezetősége megkapta az álláskeresési kérelmeket, illetve fel is dolgozta! Minden személy privát üzenet formájában fogja megkapni az eredményt. Összesen három személy került kiválasztásra. Minden jelentkezőnek köszönjük szépen!
Tisztelettel: SeeTow Vezetőség

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom

SeeBézy

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
315
251
36
Maribor
V4 karakter
Biagio Soprano
LV karakter
-
V2 karakter
-
véleményem szerint nem,de várjunk vele holnapig kérlek! :D
2021.07.03.-ig 15:00-ig nem jön semmi zárhatod jó?Ha lehetséges.

• Tetszik
Reactions: Morthy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.