Mi történik ha egy pillanatra véletlen berepül vki?A térképeken azok a területek vannak pirosan jelölve ahol nekünk script szerint be jelez hogy az adott helikopter be repült a légtérbe.
Első alkalommal leszállítanak és ha nem arcoskodsz a katonákkal IC akkor egy ejnye bejnyével és egy figyelmeztetéssel elengednek. Elsőre nem feltétlenül bírságolunk mert ig nem figyelmezteti azt aki berepül hogy rossz helyen van. Második alkalommal bírság, ha pedig valaki többször csinálja a légtérhasználati bevonás és börtön is játszik. Viszont vannak olyan légterek amit annyira nem figyelünk. Pl. BB támaszpont, kórházak, személy szerint a PSZ garázst se nagyon figyelem. Viszont a bázis légtérre rögtön ugrunk.Mi történik ha egy pillanatra véletlen berepül vki?
Nem szabad berepülni egy másodpercre sem, már azzal is légtértsértést követsz el. A rendszer azonnal jelzi a helikoptered lajstromszámát.A paragrafus szerint az számít TRZB-nek ha berepül és ott hosszabb ideig bent marad.
Javíts ki de én ezt úgy értem hogy akkor átrepülni átlehet rajta, csak ott tartózkodni nem lehet.
Mondok egy példát felszállok LS Reptéren a helikoterrel és legvonalba megindulok SF-be lehet bele bele fogok érintőlegesen érni a tiltott légtelekbe. de én nem tartozkodok ott hosszabb ideig csak átmegyek rajta. Ez is már bűncselekménynek számít?