SeeMTA V4 - Tiltott légterek

Smith

IT Support
2019. 01. 09.
956
673
Szeged
V4 karakter
Smith F Brasco
LV karakter
Smith D Burnett
V2 karakter
Smith D Burnett
BTK 135 § pontjához kapcsolódó térkép.
Pirossal jelölt részek a Tiltott zónák.

legter.png

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 911
4 549
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Mi alapján tiltott a piros színnel megjelölt terület? Összes rendvédelmi fk terület?

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
655
2 624
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Rendvédelmi FK-khoz tartozó területeken kívül az aranyraktár, a PSZ garázs, az OMSZ és az OKF létesítményei, valamint a városháza minősülnek tiltott légtérnek.
Egyébként csodálkozom, hogy a NAV KNYF kapitányság, valamint a TEK nem került fel a térképre.

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
940
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
Asszem nem jelez be, szóval felesleges felrakni, illetve a TEK nem azért nem lett felrakva mert el lett felejtve ha jól emlékszem de nem biztos

• Tetszik
Reactions: PatlikTTV és atex

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
655
2 624
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
V3-ban logikusan a TEK is tiltott volt, emiatt merült fel bennem a kérdés.

sCoolby

Kapucni van rajta, mert felette mindig esik 🌧️
SzerverAdmin
v4
2020. 01. 07.
1 329
913
Nyíregyháza
V4 karakter
Vincent Luchese
LV karakter
-
V2 karakter
-
A térkép script alapján lett készítve, csak a jelölt részeken jelez be. Valamiért sajnos a TEK légtere nem jelez be.

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 916
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
A térképeken azok a területek vannak pirosan jelölve ahol nekünk script szerint be jelez hogy az adott helikopter be repült a légtérbe.

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
525
5 698
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Bejelez aztán irgum burgum lesz. Kifizeted, vagy ha nincs péééz akkor meg dutyiban töltöd le. Volt már mind a kettőre példa, csak azért mondom én.

image.png

• Tetszik
Reactions: azadrake

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
655
2 624
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Jelzi a helikopter rendszámát (ami lajstromszám), plusz a légtérsértés helyét, így eléggé gyorsan elkapnak.

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 916
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
Mi történik ha egy pillanatra véletlen berepül vki?
Első alkalommal leszállítanak és ha nem arcoskodsz a katonákkal IC akkor egy ejnye bejnyével és egy figyelmeztetéssel elengednek. Elsőre nem feltétlenül bírságolunk mert ig nem figyelmezteti azt aki berepül hogy rossz helyen van. Második alkalommal bírság, ha pedig valaki többször csinálja a légtérhasználati bevonás és börtön is játszik. Viszont vannak olyan légterek amit annyira nem figyelünk. Pl. BB támaszpont, kórházak, személy szerint a PSZ garázst se nagyon figyelem. Viszont a bázis légtérre rögtön ugrunk.

Andrej

Újonc
2019. 01. 19.
54
39
V4 karakter
Jose Luis Mosquera
A paragrafus szerint az számít TRZB-nek ha berepül és ott hosszabb ideig bent marad.
Javíts ki de én ezt úgy értem hogy akkor átrepülni átlehet rajta, csak ott tartózkodni nem lehet.
Mondok egy példát felszállok LS Reptéren a helikoterrel és legvonalba megindulok SF-be lehet bele bele fogok érintőlegesen érni a tiltott légtelekbe. de én nem tartozkodok ott hosszabb ideig csak átmegyek rajta. Ez is már bűncselekménynek számít?

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
655
2 624
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
A paragrafus szerint az számít TRZB-nek ha berepül és ott hosszabb ideig bent marad.
Javíts ki de én ezt úgy értem hogy akkor átrepülni átlehet rajta, csak ott tartózkodni nem lehet.
Mondok egy példát felszállok LS Reptéren a helikoterrel és legvonalba megindulok SF-be lehet bele bele fogok érintőlegesen érni a tiltott légtelekbe. de én nem tartozkodok ott hosszabb ideig csak átmegyek rajta. Ez is már bűncselekménynek számít?
Nem szabad berepülni egy másodpercre sem, már azzal is légtértsértést követsz el. A rendszer azonnal jelzi a helikoptered lajstromszámát.
Ha csak véletlenül beleérsz egy pillanatra, a veled szemben intézkedő személyen múlik, hogy elenged figyelmeztetéssel, vagy megbírságol, esetleg előállít.
Persze ez függ attól, hogy a katonai támaszpont fölé repülsz be, vagy csak az OMSZ mentőállomás felett haladsz el.

• Tetszik
Reactions: Browniee

Andrej

Újonc
2019. 01. 19.
54
39
V4 karakter
Jose Luis Mosquera
Értem akkor át kell javitani a BTK-t mert a "... és ott hosszabb ideig bent marad." az szerintem nem 1 másotperc.

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
655
2 624
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
A hosszabb idő relatív.
Véletlen átrepülésért valószínűleg nem állítanak elő, tekintve, hogy V3-al ellentétben jelenleg a helikopterben ülőknek nem küld értesítést a rendszer a légtérsértésről. Plusz első alkalommal inkább csak elbeszélgetnek veled, mert IC adhatod a tudatlant.
De célszerű tudatosan kerülni a tiltott zónákat. Nincs olyan sok, így szerintem nem nehéz.