SeeMTA v3 - Log küldés - Tutorial

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Previtz

Újonc
2020. 03. 25.
22
57
Kaposvár
LV karakter
Denis Sigmundr
image.png

SeeMTA v3 - Log küldés - Tutorial

Sziasztok!

Ez a topic arról fog szólni,hogy hogyan kell logot vissza keresni, mivel az adminok sokszor tapasztalták,hogy nem tudják hol kell logot keresni.

Először is nyissuk meg a 'Fájlkezelőt'.

Ezután válaszd ki a megfelelő meghajtót, ahova telepítetted a SeeMTA Launcher-t. (Ez mindenkinél különböző lehet)

Az én esetembe jelenleg ez a 'C' meghajtó.

image.png

A meghajtó kiválasztása után keressük ki a megfelelő mappát, ahova telepítetted a SeeMTA-t.

image.png

(Alapértelmezetten a mappa a ''C'' meghajtódon lesz)

Az 'SeeMTA' mappájának a megnyitása után találni fogunk egy 'mta' mappát, nyissuk meg.

image.png

Ezen belül megtalálható egy 'logs' mappa, ezt is nyissuk meg szintén.

image.pngg

A 'logs' mappa megnyitás után látni fogunk 'console-' elnevezésű dokumentumokat, napokra lebontva.

image.png

És meg is találtuk azokat a dokumentumokat, amikbe ki tudjuk keresni amire szükségünk van.

Remélem tudtam segíteni ezzel a leírással!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

SL4Y3R

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 30.
178
366
18
Dunaföldvár
V4 karakter
Hana Hadergjonaj
Egy ideig én sem tudtam, bár ezt ugye sikerült megtanulni. Ez kezdő játékosoknak viszont órási help lehet, ráadásul jó leírás is lett.

AVamo

Barangoló
2019. 01. 23.
106
35
És ha nekem nincsen a logs mappán belül console.log(1,2,3 stb stb)? Nem vagyok kezdő. Jó darabig logogkat küldözgettem majd egyszer újra raktam az MTA-t és nem volt többé olyan file-om. Azóta újra raktam mégegyszer és még mindig semmi.

• Tetszik
Reactions: Custer

Custer

Zöldfülű
2019. 01. 10.
195
489
25
Szabolcs!
youtu.be
LV karakter
James Soprano
És ha nekem nincsen a logs mappán belül console.log(1,2,3 stb stb)? Nem vagyok kezdő. Jó darabig logogkat küldözgettem majd egyszer újra raktam az MTA-t és nem volt többé olyan file-om. Azóta újra raktam mégegyszer és még mindig semmi.
Ugyanez, valaki valami megoldást?

AVamo

Barangoló
2019. 01. 23.
106
35
Nekem megoldódott azóta. Új merevlemezre telepítettem fel az mta-t, a régit pedig letöröltem. Ajánlatos a screenshot-okat kimenteni a művelet előtt.
@Custer

T

TheCody

Ajánlatos egy olyan mappába telepíteni az MTA-t amibe nincsen ékezett, mert amibe van ékezett nem nagyon fogja logolni dolgokat.

• Tetszik
Reactions: Lupino
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.