SeeMTA - Admin Counter

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
J

Jefferson Edward

SeeMTA v3
Admin - Counter

Sziasztok!
Elhoztam nektek egy Admin Counter programot.
A program lényege, hogy az adott Admin bemásolja a napi logját és a program kiszámolja, hogy mennyi Fogadott/Kapott PM volt és mennyit Fixelt az illető.
Későbbiekben még bővülhet az adatok listája!
Használjátok egészséggel!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

MUNKAS

been through alot
2019. 01. 09.
1 273
6 568
www.youtube.com
V4 karakter
trenton graves
LV karakter
clyde burks
Már van egy ilyen property féle meg benadzs féle is. Még mindig tiltva vannak vezetőség által..

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
őő munkás.. ez nem pm figyelő, hanem ilyen összesítő cuccli, h mennyit fixelsz stb.
nem tudom mennyire működik, de nem rossz

• Tetszik
Reactions: Wice

Destin

?Fedor sztár?
2019. 01. 10.
110
186
V4 karakter
Tyrone Reid
LV karakter
Lance Quinn
Hát nemtudom, én nem szívesen adnám ki a napilogom SGH-ként sem, de adminként főleg, egy random programnak. Manapság nem lehet ilyenekbe bízni. Meg tudtommal nem is lehet kiadni admin logot..

J

Jefferson Edward

Teljesen offline az egész. Nem küldd nekem adatokat....
Bant azért én se szeretnék kapni Adat halászatért...
Honvédségben még vannak terveim...

Property

Újonc
2019. 01. 10.
19
51
Miskolc
V4 karakter
Wayne Deeks
Amit én csináltam annó az csak egy szimpla jelző aminek a kódját borisz is látta, akkor még engedélyezve volt most már nem nagyon tudom, hogy lehet e használni, de az enyém nem számolt semmit.
Csináltam magamnak egyet ami mindent számol és weben tudtad követni, de azt soha nem adtam ki. A pm jelzőt meg szerintem még mindig használják páran, bár..

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Amit én csináltam annó az csak egy szimpla jelző aminek a kódját borisz is látta, akkor még engedélyezve volt most már nem nagyon tudom, hogy lehet e használni, de az enyém nem számolt semmit.
Csináltam magamnak egyet ami mindent számol és weben tudtad követni, de azt soha nem adtam ki. A pm jelzőt meg szerintem még mindig használják páran, bár..
Elv már egyiket se lehet.

• Tetszik
Reactions: Wice

takroamedic

armored.gang
2019. 01. 10.
291
1 195
V4 karakter
leanorelli.🌹
LV karakter
hawaii.skater🏄
Mondjuk jogos a felvetés az adathalászattal kapcsolatba.. de hát próba cseresznye hátha valaki hasznát tudja venni.

vorty

Fejlesztő
Fejlesztő
2019. 01. 06.
267
2 484
Eltávolítottam ezt is, mindenkinek itt hívom fel a figyelmét hogy NE használjon semmi ilyen programot.

Itt is van miért:
Hát nemtudom, én nem szívesen adnám ki a napilogom SGH-ként sem, de adminként főleg, egy random programnak. Manapság nem lehet ilyenekbe bízni. Meg tudtommal nem is lehet kiadni admin logot..

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.