SeeGame hatásköre

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

GameKapocs

Zöldfülű
Támogató
2022. 10. 25.
192
999
V4 karakter
Lucio "Zombie" Sullivan
Sziasztok. Néha-néha olvasgatom a panaszkönyveket és egyfolytában látom, hogy az emberek egymásra panaszt tesznek egy (legtöbbször) Discordon történt beszélgetés miatt. Általában ha játékos szid játékost akkor az külsős platform, ilyenkor jogtalan, ha meg admint szidnak akkor az elég sokszor nem számít hol van jogos lesz. Csupán kíváncsi vagyok, hogy akkor a szervernek mekkora hatásköre van az ilyenekre. Frakció DC, külön baráti chat, YT komment, nokicsoport?

U.I.: az OOC szidás rósz, ne csináld.

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Szia, ahogy a tendenciát látom, mindenre kiterjed, de ez bizonyos szempontból érthető is. Persze privát beszélgetésben, egymás közt nem lényeges, mi hangzik el, de azért mások előtt valakit elhordani úgymond valaminek, nem túl szép dolog.

• Hűha
Reactions: Hagen

GameKapocs

Zöldfülű
Támogató
2022. 10. 25.
192
999
V4 karakter
Lucio "Zombie" Sullivan
Szia, ahogy a tendenciát látom, mindenre kiterjed, de ez bizonyos szempontból érthető is. Persze privát beszélgetésben, egymás közt nem lényeges, mi hangzik el, de azért mások előtt valakit elhordani úgymond valaminek, nem túl szép dolog.
Egyetértek ezzel, hogy nem szép és közösségre való ha egymást szidjuk, csak nem tiszta hogy hol a határ és kikkel.

• Tetszik
Reactions: doms és Sgergo

Zolle

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2020. 08. 13.
811
284
24
V4 karakter
🔥 Zayn Pellegrini 🔥
Szimpla játékosokra is érvényes ez ha valahol lejáratnak, szidnak nyilvánosan stb különböző platformokon ugyanúgy ban jár érte, ha játékos ha admint.

GameKapocs

Zöldfülű
Támogató
2022. 10. 25.
192
999
V4 karakter
Lucio "Zombie" Sullivan
Így lenne szép, csak akkor ezek mik? Csak ezt a kettőt találtam így elsőre. Nem a panaszkönyvek bírálatával van bajom, vagy senkivel sem spéci csak kicsit értelmezhetetlen nekem akkor, hogy mettől meddig.

• Tetszik
Reactions: .Hunor

Csomi

𝙬𝙧𝙪𝙝𝙪𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙪𝙝𝙞
2022. 11. 14.
275
479
otthon
V4 karakter
ernest meeks
Szerintem ez így "normális".
Privát beszélgetésben teljesen mindegy mit mond, azért nem kéne bannolni (felső link).

Alsóval kapcsolatban, frakció discord szóval köze van az mtahoz.

Csak a baj az, hogy ha ugyanezt csinálná valaki haveros szerveren aminem köze nincs az mtahoz, max annyi, hogy ott játszanak akkor is bannolnának aminek már nem látom értelmét
#telo

• Tetszik
Reactions: Fellner
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.