A lánglovagok sosem pihennek.
A mai nap folyamán ellátogattam a San Fierroban lévő országos katasztrófavédelmi főigazgatóság Laktanyájába, ahol Arnold Montgomery Századossal tudtam interjút készíteni. A százados úr részletesen kitért arra hogy szerencsére a lehető legkorszerűbb felszerelésekkel vannak ellátva. Azt mondta
hogy sajnos eléggé emberhiányban szenvednek, mivel jelenleg csak hivatásos tűzoltókat foglalkoztatnak, de legkésőbb nyárig már létre fog jönni az a rendszer ahol önkéntes tűzoltókat is fognak alkalmazni. Rettentő barátságos ott mindenki, szinte olyan mint egy nagy család. "Mottónk a biztos jövedelem, életpálya és a hivatás."De hiába hogy kevesen vannak, szerencsére éveket töltenek a katasztrófavédelem köreiben, mielőtt leszerelnek. Teljesen sokkolt az az információ, hogy nem kapnak támogatást a kormánytól. Ezért 2020.04.14. 14:00-16:00 adomány gyűjtést szervezek a Skate Parkban a katasztrófavédelem részére. Folyamatosan hirdetik az álláslehetőségeket, oktatási intézményekben tartanak előadásokat a fiataloknak hogy megjöjjön a kedvük ehhez a hivatáshoz. Meglepően hallottam, hogy az úton közlekedők nagy része nem vesz tudomást, és nem enged szabad utat a megkülönböztető jelzést használó járművek részére. Ez úton is megkérem a kedves olvasókat, hogy amennyiben kék lámpás jármű közeledik maguk mögött, húzódjanak le az úttest jobb szélére és adjanak nekik szabad utat, mert életek múlhatnak rajta. Ha valaki szeretne másokon segíteni, életeket menteni akkor azt a weboldalukon jelentkezhet hozzájuk
KATTINTS--->
jelentkezés Ezúton is szeretném megköszönni a hősies munkájukat, hogy minden nap az életüket kockáztatják értünk.