See Radio

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

GedY

Patton
2019. 01. 10.
101
147
V4 karakter
Will_Patton
LV karakter
Nivera_Hiromitsu

Szép napot, kedves See közösség!

Egy olyan ötletem támadt, hogy a szerveren lehetne egy Rádiós frakció, az ötlet SA-MP-ról jött, ott is nagyon bevált!

A frakció alapelve nyilván az lenne, hogy a közösséget felhangolja, híreket közöljön, nyereményjátékokat tartson, tehát mint egy rendes Rádiós cégnél.

Példa gyanánt:
- Ha történt valami incidens, útlezárás, baleset bármi, akkor erről a frakció adna tájékoztatást, ezzel is See népe tudná, hogy merre mi történt épp, merre nem mehet, esetleg hol kell segíteni stb.

Nyílván, sok az előnye, viszont van egy hatalmas hátránya is.

Ez még pedig az, hogy ha nem megfelelő ember kerül a frakcióba, és tud irkálni mindenfélét amit mindenki lát, az negatív hangsúlyt fektet a szerverre, tehát
a tagokat nagyon megkel válogatni, de erre is van egy ötletem!
A rádiós tagok csak akkor tudnának írni a közösségnek, ha van fent adminisztrátor, ha nincs akkor ki írná, hogy most nem írhatsz, ezzel elkerülnénk
az esetleges balhékat, és lejárató kampányokat. ( Tehát valaki beírkál baromságokat erre értem )
Illetve, lehet kellene egy káromkodás és spam szűrő is, tehát ne lehessen ugyanazt ki írni végtelenszer.​

Nyilván nem lenne jó, ha mindenki chat felülete tele lenne a rádiós tagok szövegeivel, ezért arra gondoltam lehetne a telefonban egy opció, amivel ki-be kapcsolható lenne ez a lehetőség.

Egyéb dolgok:
- Szerintem nagyon nagy dolgokra nincs szükség, csak pár parancsra, tudjunk írni chatre, esetleg zenét berakni amit hallanak az emberek, de azt is reálisan megoldani, esetleg
az 'R' gombot megnyomva és mondjuk, ha See Rádióra váltunk, akkor hallanánk a zenét, és látnánk az írásaikat, de ezt rátok bízom.
- Legyen lehetőségünk meghívni Civileket, nem frakció tagokat is a műsorba, és tudjanak ők is írni!

Parancsok:
- /musornev - Műsornevét lehetne vele beállítani
- /meghiv
[id/név] - Ezzel meghívásra kerülne a játékos a műsorba.
- /kirug
[id/név] - Kilehetne rúgni a meghívott játékost a műsorból, hogy ne tudjon írni.
- /kozles
[szöveg] - Ezzel lehetne írni a chatre
- /zene -
Zene URL, ami lejátszásra kerül mindenkinek, aki engedélyezte ezt a lehetőséget - Nyilván, legjobb lenne, ha lenne erre egy külön panel, viszont tekintve, hogy a V4 hatalmas lesz, és rengeteg munka lesz, ezért én személy szerint a parancsokkal is megelégednék.

Chat ki írás forma:

[Műsornév] - Név: .....
[Happy-Hour] - Nivera Hiromitsu: Szép jó reggelt mindenkinek, köszöntünk mindenkit ezen a csodás napon!

Egy szó mint száz, köszönöm, hogy elolvastátok, tehát összegezve, a frakciónak a kapcsolattartás,hírközlés, és a közösség fellendítése lenne a cél, várom a kritikákat, és minden kedves ember megjegyzését.

Utoljára szerkesztve:

benec

Pötyögtető
2019. 01. 10.
427
2 823
21
V4 karakter
Hazrat Barat
LV karakter
Quantavius Bass
V2 karakter
Berc Bence
de jo lenne
proxy.png

• Tetszik
Reactions: szabbb és tibesz

Papii

Legenda
2019. 01. 09.
558
500
Saalbach-Hinterglemm
V4 karakter
Alexander Luttenberg
LV karakter
Alexander Hemsworth
Én ezt feleslegesnek tartom. Ha esetleg egy adott lezárás folyik a frakció leader /gov segítségével ad le egy közleményt, mindenki látni fogja. Pl 1 hónapja kb az FBI egy ilyen sajtótájékoztató szerűséget csinált, azt is meghírdették. Nem kell szerintem ide ilyen. Elég a /gov. ??

• Tetszik
Reactions: Burn

Bonki

λ
2019. 09. 05.
438
792
V2 karakter
Naomi Hiroi 🔰
Egy régi, nagyon régi munkára emlékeztet a /kozles parancs (kb v2 béta), és őszintén, másokkal is egyet tudok érteni azzal, hogy a frakcióknak elég a /gov. A többi részét az ötletednek viszont támogatom!

• Tetszik
Reactions: zxgy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.