See City Premium Services - Rólunk

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cathy

Újonc
2020. 03. 23.
65
36
26
V4 karakter
Katarina Dubrovska
LV karakter
Samatha Cho
v3premiumservice-beta.png

See City Premium Services - Rólunk

A cég hivatalosan 2021.10.30-án alakult “Vontató Szolgálat” néven, ekkor még csak kizárólag vontatással foglalkoztunk. Először egy vontatóval (VONT-01) indítottunk, telephely nélkül, ezután rövid időn belül megvásároltuk az első ingatlanunkat San Fierroban Supa Savetől nem messze, amely az első telephelyünk is volt egyben. Ezután bővítettük a járműparkunkat még egy vontatóval (VONT-02).
2021.11.29-én megkaptuk a telephelyhez tartozó közepes garázst is.
2021.12.17-től a vállalkozás “See City Vontató Szolgálat” néven futott tovább.
2021.12.27-én a közepes garázs bővítésre került, így ezután nagy garázsként funkcionált. Ezáltal bekerült egy új lehetőség mellyel az összes alkalmazott - rangtól függetlenül - élhetett, ez volt a Parkolóhely igénylés.
2021.12.29-én bővítettük a járműparkunkat további 1 drb Vontatóval (VONT-03).

2022.02.13-án bővítettük a járműparkunkat további 1 drb Vontatóval (VONT-04).
2022.04.14-én átköltöztünk a saját (teljesen független) weboldalunkra, emellett elindult a hivatalos facebook oldalunk is. Youtube csatornánkért kattintson ide.
2022.06.17-én átköltöztünk San Fierro-ból Los Santos-ba. 7x7-es szakszerűen felszerelt irodával tudjuk fogadni alkalmazottainkat illetve ügyfeleinket. Emellett két külön garázs vált elérhetővé a személyzet számára: 1. Civil garázs (nagy garázs); 2. Szolgálati gépjárművek (közepes garázs). Telepünk továbbá két oldalról - két utcáról - is megközelíthető.
2022.07.20-tól cégünk személyszállítást (taxizást) is vállal.
2022.09.05-től a cég "See City Premium Services" néven működik tovább, gépjárműveink rendszámai VONT/SCVSZ-ről SCPS-re változtak.

Jelenlegi szolgáltatásaink:

➤ Vontatás
➤ Személyszállítás
➤ Farm bérbeadás
➤ Műhely bérbeadás

Elérhetőségeink:

seecitypremiumservices@seemail.com
☎ +3876/112-018-2265

GPS koordinátákért kattints ide.
Telephelyünket megtalálod a Jefferson hoteltől illetve az Autókereskedéstől nem messze.

ls-telep.png
scvsz-garazsok-new.png

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.