Sebastian Silverman Jelentkezési Lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mszebihun321

Újonc
2020. 05. 01.
29
7
V4 karakter
Sebastian Silverman
LV karakter
Riley Stone
V2 karakter
Sebastian Silverman
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1]
Neved?
< Szebasztián >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Szebasztiánnak hivnak, jelenleg 15 éves vagyok és most kezdem a középiskolát. A jövőben informatikus szeretnék lenni, ezzel már foglalkozom is. A szabadidőmben videójátékozni szoktam, köztük Valorant, CS:GO, SeeMTA... Ezeket a játékokat haverokkal vagy a testvéremmel szoktam játszani. Ezek mellett szoktam pecázgatni, biciklizni. Jelenleg biciklizésen kivül semmit sem sportolok, de régen karatéztam és sötét kék övig jutottam el, ami elég szép eredmény volt. Azt még érdemes tudni rólam hogy Szerbiában élek egy faluban. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 26 nap, 11 óra és 8 perc (38108 perc) >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< Jailok, Bannok: , NV: >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Szeretnék egy új közösséget megismerni, barátokat szerezni. A frakcióban nagyon sok időt szeretnék tölteni, minél magasabb rangra eljutni, először határőrként képzelem el magam, később nyomozásokba is beszeretnék csöppenni. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Van hozzá tapasztalatom, voltam már rendvédelmi frakcióban, ezek mellett érdekel is a rendvédelmi szakma, és mostanság már nagyon aktiv tudok lenni. Ezek mellett a személyiségem is jó. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Igen voltam már NAV-os, azaz ebben a frakcióban. Nagyon is szerettem a frakciót, de belecsöppentem egy olyan ügybe, ami az NNI dolga lett volna és igen hibáztam, később mikor bepanaszoltak nem megfelelő módon reagáltam le az egészet és kirugtak. De azóta sokat változtam és szeretnék újból a frakció tagja lenni. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Határellenőrzések, pénzmozgások megfigyelése, adó beszedése, vállalkozások ellenőrzése, járőrszolgálat teljesitése. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< Hétköznap: napi 5-6-8 órát, hétvégén egyaránt. >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Koromhoz képest érett embernek tartom magamat és próbálom is magamat ahoz tartani. Úgy gondolom megértő, tisztelettudó ember vagyok. Hibáimért vállalom mindig a felelősséget. Amiben tudok, általában segítek az embereknek. Általában jól beilleszkedem új társaságokba, és gyorsan tanulok. A tisztelet megadom az embereknek, és azért kölcsönösen el is várom. Az új dolgoknak szívesen látok neki, szeretek tanulni, fejlődni. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Csapatban nagyon is jól tudok dolgozni és szerintem a csapatmunka nagyon fontos dolog, hiszen egy rendvédelmi frakcióban egy üldözésnél egyedül elég nehészkes elkapni valakit, illetve ha mindenki a maga feje után menne káosz lenne. Ugyhogy igen fontos a csapatmunka. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem a kor nem számit annyira, mivel egy 12 éves is tud úgy gondolkodni mint egy 18 éves. Én is 15 évesen teljesen normális vagyok. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1]
Jelentkező teljes neve:
< Sebastian Silverman >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< SeeCity - Korház, 1991.05.21. >

[#3] Anyja neve:
< Jessica S Wilson >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< Személyi: , Jogositvány: >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< OMSZ ( inaktiv voltam akkor még és elbocsájtottak ), PF ( ott is akkor még nagyon inaktiv voltam és kirugtak ). >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< A legmagasabb végzetségem a Rendészeti Főiskola, ahol nagyon jó eredményeket értem el, ez alatt azt értem hogy megfelelő tudásom van hozzá. A képességeim is megfelelnek hozzá, hiszen kitartó, okos, figyelmes, szorgalmas embernek tartom magamat. Ezek mellett elhivatott vagyok ebben a szakmában , mivel gyerekkorom egyik álma volt hogy rendőr legyek. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Határellenőrzések, pénzmozgások megfigyelése, adó beszedése, vállalkozások ellenőrzése, járőrszolgálat teljesitése. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Először határőrként szeretnék szolgálatot teljesiteni, később nyomozásokba vagy esetleg kommandós osztagba belecsöppenni. Szeretnék minél magasabb rangig eljutni. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< Silverman Sebastian a nevem, születtem SeeCity - korház 1991.05.21. szülészeti osztály. Jessica S Wilson és Johnson Silverman első gyermekeként, később megszületett a testvérem is. Nagyon szigorú családban nőttem fel, ezért jól nevelt és talpra esett ember vagyok. Születésem után 7-8 évre rá már az iskola padjában ültem. Az általános iskolát nagyon jó eredményekkel fejeztem be. Amiről gyerekkoromban álmodoztam azt véghez akartam vinni, ezért Rendésznek tanultam tovább SeeCity-ben, szintén jó eredményeket értem el és megkaptam a papiromat arról, hogy rendész vagyok. Ezután szerettem volna többre vinni a tanulmányaimat, ezért a Rendészeti Főiskolán tanultam tovább, ahol nagyon jó eredményeket értem el, nagyon nehezen értem el ezeket az eredményeket, de büszke vagyok magamra. Ekkor már elköltöztem a szüleimtől egy albérletbe és hozzáfogtam a saját életem elkezdéséhez. Először a Parkolási Felügyeletnél dolgoztam, utána az OMSZ-nél dolgoztam, de nekem nem válltak be ezek a szakmák ezért irom meg most ezt a lapot és szeretnék rendőrként szolgálatot teljesiteni. Egy kis munka után meglett az első szeretett kocsim, ami a BMW 750 Li lett. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.