- 2023. 08. 05.
- 6
- 2
- LV karakter
- Sebastian_Scot
Neved:
< Sebastian Scot >
Kitiltás időpontja:
< 2023.10.12 19:24 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Rowan (BaszarKeszeg) >
A kitiltás indoka:
< MultiAccount >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szép napot kívánok! A ki tiltásom időpontja óta, már lassan 4 hónap telt el, így volt időm gondolkodni azon, hogy mégis mi miatt lettem ki tiltva a szerverről. A Multi Account-tal való ki tiltásom előtt Farmal való átverés miatt tiltottak ki, mely egy figyelmetlenség miatt következett be. Rá térnék a lényegre, a ki tiltásom jelenlegi indokára. Még abban az időben, amikor nem volt V4, csak V3, egy pokolian régi laptopról fel regisztráltam Sebastian Scott néven. Viszont, alig telt el maximum fél óra, városházánál, egy random ember oda jött hozzám, ingyen adott egy full venomos motort, tele antik tárgyakkal. Nagyjából 3-4milliót érhetett összesen a motor, és az antik dolgok. Aztán, amikor megtudtam, hogy készül a See MTA V4 szervere, akkor jött az ötlet a fejemből, hogy a nulláról szeretném kezdeni, hiszen már a V3-mat is úgy akartam volna,de ez sajnos nem jött össze. Így hát amikor megjelent a V4, arra gondoltam, hogy ha lehagyok a nevem mögül egy darab "t"-betűt, akkor a nulláról tudom kezdeni, és nem lesz belőle gond. Viszont akkor nem gondoltam arra, hogy ez Multi Account-nak minősül, és hogy ki tiltást vonhat maga után. Szeretném le tisztázni a dolgaim, illetve vissza menni játszani a szerveren, mert rengeteg ismerősöm van ott, és szeretnék játszani velük. Hibát követtem el azzal, hogy ugyan azt a nevet, egyetlen betű kihagyásával használtam. Megbántam a hibám, és ha esetleg elfogadják az UnBan kérelmem, akkor bármilyen feltétel ellenében szeretnék vissza menni a szerverre. Illetve ha kérhetem a kedves bíráló admintól, akkor Discordon hang alapon egy pár perc erejéig ha persze megfelel neki, akkor szeretném ha tudnánk beszélni erről az egész MultiAccount dologról. Ahogy olvastam, szankció nélkül, és kevés percel kell legyen a fiók. Nem tudom mennyi számít kevésnek, vagy hol a határ érték, de azt tudom, hogy szankció mentes a fiók. Figyeltem mindenre, hogy ne kapjak azon a fiókon még csak pk-t sem.
Szeretném magam ismételni, hogy őszintén megbántam azt, amit elkövettem, és megsértettem vele a szerver szabályzatát. Úgy gondolom mindenkinek jár egy utolsó esély. Nem szokásom hülyeségeket csinálni egy RP szerveren, és a lehető legkomolyabban szoktam venni minden adott szituációt, mely az RP-hez kapcsolódik, vagy ahhoz fűződik.
További kellemes napot kívánok! >