Elutasítva Sebastian Scot ---> Azure

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2023. 08. 05.
6
2
LV karakter
Sebastian_Scot
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Sebastian Scot >

Kitiltás időpontja:
<
2023.08.13. 17:18 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Azure >

A kitiltás indoka:
<
Farmmal való átverés [75.000$] >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
A bannom óta eltelt lassan két teljes hónap, ezt a pár napot leszámitva. Amit tettem, nem mondanám szándékosan megtörtént dolognak, mivel nem ebből tervezek meggazdagodni, hogy embereket verek át farmmal vagy bármi mással. A SeeMTA-ra úgy tekintettem mint egy második élet, vagy egy második esély, ahol tényleg azzal foglalkozhatok, amivel szeretnék, de nem tehetem meg, bizonyos okokból kifolyólag. Azon a napon, mikor a sértett félnek kiadtam a farmom bérlésbe, beszéltem OOC chaten, hogy a farmom meg kellesz hosszabitanom. Viszont azokban a hetekben, pontosabban abban a hónapban benne voltam nyakik a munka világában, úgyhogy sajnos egyrészt figyelmetlen voltam, illetve fáradt is mindennap, ahogyan haza értem munkából. Előző napon, amikor megtörtént az alku, mely kettő, vagy három hétre szólt, megszakitás nélkül. Mikor kiadtam a farmom, volt még hátra úgy 17 óra a farmom bérleti idejéből, mikor bele mentem a markerbe, akkor ki irta a rendszer, hogy még nem tudom megújitani a farmom bérlési idejét. Úgy álltam hozzá, hogy ha másnap haza érek munkából, még pont lesz annyi idő hátra a bérlési időből, hogy felmenjek, s megújitsam a farmom bérleti időszakát. A sértett felet, az incidens után sajnos nem tudtam fel keresni sem fórumon, sem Discordon, mivel elfelejtettem teljesen a nevét, illetve nem kérdeztem meg az elérhetőségeit. Amennyiben ez megtörtént volna, természetesen első dolgom lett volna, hogy felkeresem, s elnézést kérek tőle, valamint megpróbálok valahogyan annak érdekében eljárni, hogy az elszenvedett összeget vissza téritsem neki. Azonban másnap ahogy haza értem munkából, akkor beléptem volna a szerverre, viszont akkor már szembesültem a bannommal. Mely teljesen jogosan történt, és egyet értek vele, hiszen az én hibámból keletkezett ez a rendkivül kellemetlen eset, amit őszintén sajnálok. Az elszenvedett vagyoni kár, jelen esetben a 75.000$-nak a 10 szeresét vonják le, ahogyan olvastam. Viszont, nekem összesen van ha az autóim bele számolom úgy 350-400.000$-om, mely nem 750.000$ sajnos. Amennyiben kapnék egy utolsó lehetőséget vissza tériteném bármi áron a sértett félnek a pénzösszeget, ami a 750.000$-t takarná. >

Rowan

💎💎
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 147
807
V4 karakter
Marcus Rowan
LV karakter
Marcus Rowan
Keress fel fórumon pmben.

Rowan

💎💎
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 147
807
V4 karakter
Marcus Rowan
LV karakter
Marcus Rowan
Komplikációk léptek fel így nincs unban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.