- 2023. 08. 05.
- 6
- 2
- LV karakter
- Sebastian_Scot
InGame neved:
► Sebastian Scot ◄
A ban időpontja:
► 2023.08.13. 17:18 ◄
A ban időtartama:
► Örök ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Azure ◄
A ban oka:
► Farmmal való átverés. [75.000$] ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Szép délutánt! Azzal az indokkal kaptam a bannom, hogy farmmal való átverés. Szeretnék elnézést kérni mint a sértett féltől, (amennyiben te is olvasod, bocsi, de tényleg kiment a fejemből meghosszabítani a meló mellett.)Illetve az admitól is, hogy szabályt sértettem. Nem állt szándékomban ezt elkövetni, csak sok dologra kellett akkor figyelnem, és elfelejtettem meghosszabítani a farmom bérlési idejét. Szeretnék kapni egy második esélyt. ◄
Megjegyzés:
► Mikor megtörtént ez az eset, akkor javában benne voltam a munkába, és mikor kiadtam neki a farmom bérlésbe, 2 hétre, akkor beszéltem vele OOC chaten, hogy meghosszabítom, csak akkor még nem engedte. Viszont én úgy számoltam, hogy másnap munkából hamarabb haza érek, és megtudom hosszabítani.Ez sajnos nem így sikerült, későn értem haza, és már fáradt voltam, illetve már ki is ment addigra a fejemből, hogy a farmom hosszabítsam meg. Ahogy olvastam a 75.000$ tízszeresét vonják le. Viszont az összvagyonom úgy 20.000$ lehet, + van két autóm. Ha a sértett félnek megfelel, oda adom neki a drágább autóm, s a maradék pénzem. Ennyivel tudnám jóvá tenni a szabálysértésem.
Mégegyszer hangsúlyoznám, hogy nem átverni akartam, csak kiment a fejemből, hogy lefog járni a bérlési időm.
Az eset után nem kerestem fel a sértett felet, mivel nem tudtam sem a fórumon megtalálható nevét, sem a Discord nevét. Így sajnos ezt vele személyesen nem sikerült tisztáznom. ◄