- 2023. 08. 05.
- 6
- 2
- LV karakter
- Sebastian_Scot
Neved:
< Sebastian Scot >
Kitiltás időpontja:
< 2023.08.13 17:18 >
Kitiltás időtartama:
< Soha >
Admin neve, aki kitiltott:
< Azure >
A kitiltás indoka:
< Farmmal való átverés [75.000$] >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Heló! Pár napja kiadtam a farmom egy srácnak IC, mert nekem már nem volt kedvem vele foglalkozni. Amint kiadtam neki a farmom, ez két hetet jelentett megszakítás nélkül, amiért 340.000$-t fizetett IC. Beszéltük vele OOC, hogy ne felejtsem el mehosszabítani a farmom bérlését, amire mondtam is egyből, hogy megfogom hosszabítani, mert tudom hogy lefog járni. Aznap este néztem, hogy 17 óra volt még hátra, viszont már nagyon késő volt, másnap mentem dolgozni, fáradt voltam eléggé, és nem hosszabítottam meg a bérlési időt. Nem állt szándékomban ,,átverni" az illetőt, nem az a fajta ember vagyok. Szimplán csak mindennapos munka miatt, hulla fáradtan haza estem, s kiment a fejemből a bérlési idő meghosszabítása. Sajnos az összvagyonom IG, alig 400.000$ és még lehet sokat is mondtam most, így a tízszeresét nem tudja levonni az illetékes admin, így annyit tudok tenni, hogy vissza fizetem neki a farmért kiadott összeget. Mégegyszer hangsúlyoznám, hogy nem állt szándékomban ezt megtenni, csak kiment teljesen a fejemből. Köszönöm a türelmét annak aki bírálni fogja, s végig olvassa majd. >